Bir alkış istiyorum...

yine yıllar öncesinden bir anı yazlıktayız kızım damadım torunum geldiler damadım 1 hafta kaldıktan sonra kızımı ve torunumu bırakıp istanbula dönecek sabahın köründe kalktık kahvaltımızı yaptık damadımı geçireceğiz arabayı çalıştırdı yola çıkmak üzere herkes el sallamaya başladı bir anda kızım bana bakıp gülmekten ikibüklüm olmuş bir vaziyette anne sen ne yapıyorsun dedi
bir baktımki herkes el sallarken ben alkışlıyorum
hemen toparlanıp el sallamaya başladım ama çok geç kalmıştım herkes görmüştü
uzun yıllar boyunca çocuklar giderlerken hadi anneciğim biz gidiyoruz bizi alkışlamayacakmısın diye sorup durdular uyku sersemi yanlış hareket yapan banada ufak bir alkış lütfen

sevgili üst kat komşumun,ona gelip kalan her akrabasını uğurlarken,8 ci katın penceresinden, 1 kova suyu foşşşş,diye aşağıya dökmesine bir alkış lütfen.....................

aöf sınavları için gittiğim kocaeli ünv. bayanlar tuvaleti diye girdiğim tuvaletin erkek tuvaleti olduğunu , kapıdan çıkarken hatırlatan erkek öğrenciye alkış.

ZAVALLI DAYIM..
daha 14 yaşındayken sen incir ağacına çık.. bişde düş 1 metre kadar ucu oklu çit demiri bacağından gir kıçından çık.. sen bide onu çıkar kana gömülsün ortalık.. bide üstüne kaç. babam duysa yakar beni die..
yolda yakalayanlar eve getirmişte kan kaybından gidiyomuştu valla...

2 yakın arkadaşım ve 3 saftirik salak karışımıa rkadaşım sahilde bi cafeye oturduk yazlıkta bi gün.... telefonu çantama atmıştım çantamı da salak arkadaşlarımdan birine tutsun die vermiştim.. bende tuvaletteydim... bana da takılan bi arkadaş nası oldusa numaramıj bulmuştu. bense sevgilimden telefon bekliodum sevgilim şehir dışında..
telefonu dışarda açıp . valla .. tuvalette o da sabahtan beridir telefonunu beklio falan die muhabbete giren..nerdesiniz die soruncada açık adres veren ( sözde sürpriz yapacaklar bana) saftiriğime bi alkış..

annenmi dr götürmek üzere otobüse binen ve tekli koltuğa oturup giderken yolda şöförün fern yapıp kendisini koltuktan koşakoşa şöförün yanında soluğu alması ve bütün otobüs gülmekten yerlere yatması kuzenime alkış:roflol::roflol:

oğluumn kapının önünde durup oyuncak tabancasıyla yoldan gecenlere eller yukarı donlar aşaya demesine ve dönüp milletin tip tip bakmasına alkış-tatlicadiarzu-

Yiğenlerimizi sünnet olması için hastaneye götürdüğümüzde sıramızı hastane bahçesinde beklerken kuzenim gelip hadi sıra bizimkilerde demesi ve benimde aman teyze boşverin nasılsa boylarını ölçecekmiş demem kuzeniminde bana dönerek biz onu çocuklar için uydurmuştuk diye 20 kişinin bana dönerek kahkahalar atması ve banada bir alkış

Babam anneniz üzerine ceketimi attım hamile kaldı derdi... -tatlicadiarzu-

Benim küçük kardeşim geçenlerde babama

- Babaaa hala ceketini annemin üzerine atıyorsun ama annem niye hamile kalmıyo diye soran

kardeşime alkış...

lise yıllarında anketlerin elden ele dolaşmasının moda olduğu bir dönemde ..
anketteki hobileriniz nelerdir ?sorusuna ,sevişmek diye yazan sapık arkadaşımada bir alkış

hayatim ben annemlere gidiyorum anahtar balkondaki cuvalin altinda diye yazipta kapiya asan görümcemede bir alkis istiyorum

kayin biraderimi yemege cagirmistim isten cikar cikmaz gel burada banyonu yaparsin diyede siki siki tembihlemisim
neyse adam banyo yapicak esimin atletinden bir tane verdim
bir kac dakika sonra kayin biraderim gelip
sey iii kem küm galiba bu bayan atleti demezmi
zavallim bana kendi seksi camasirini vermissin demeye dili varmadi herhaldekaydirigubbakcemile3
bir alkista kayin biraderime gelsin

Son düzenleme:
bir sabah ise gitmek icin evden cikan annem tramvay duragina dogru yürüyor
icinden gecirneye basliyor yahu yan komsu bügün ise gec kaldi galiba
neyse sokaktan döynüyor bak gördünmü yandaki topalda köpegini cikartmamis bugün
derken allah allah bugunde herkes uyuya kaldi galiba sokaklar bombos diye söylene söylene duraga gider
duraga vardiginda kimseyi göremeyince saatine bekmak aklina gelir saat sabahin 3 ükafasini bir kaldirirki karsidada mezarlik duragin hemen karsisi
sokaklardada kimse yok zavallim 90 kilosuyla eve kosarak gelir
annemede bir alkis istiyorum

Son düzenleme:
kiz kardesimde kücüklügünde uyur gezerlik vardi
neyse birgün hepimiz uyumusuz annem kapinin cirrrt sesiyle irkilir
ve babama eyvah kiz gitti galiba kos demesiyle babam yataktan firlar kiz karesimi apartmanin girisinde yakalar ve kizim nereye demesiyle kiz kardesim uyanir
olayin sokuyla baba cisim geldide ondan der
kiz kardeisme bir alis gelsin
zavalli annem o günden sonra her gece kapiyi kilitler anahtar koynunda uyurdu

öğrencilik zamanımızda 3 kafadar tamda orucuz yemekhane de de balık var mutlaka yetişmeliyiz diye dalgınlıkla başka otobüse bindik otobüsten indik tekrar yanlış otobüse bindik ve biz tekrar indik ve ezan okundu biz otobüs durağındayız. bu 3 salak 20 milyon verip taksi tuttuk ve okulun yemekhanesine geldik balık kalmamıştı tabi. 5 sene önce 20 milyona çok güzel bi yerde yemek yiyebilirdik. işte açın kafası çalışmazmış 3ü müz 1 adam edip düşünemedik yani. bunu sürekli söyler söyler güleriz. lütfen bi alkış ta can dastlarım ve bana gelsin...

biz bi keresinde kuzenimle şalgamı fazla kaçırmıştık ve altımıza yapmıştık..
hemde bu geçen sene falan oluyo.:delphin:

gözlükle banyoya giren bana da alkış lütfen

elinde dondurma kabını tutarken yandım ya diye bağıran kendime alkış istiyorummmm :)
ve yanımda görümcem wardı kendmi salak gşbş hissettm yaa

bende küçükken tutturmuşum YUMURTANA die annem bana yumurta gösterıyomus yok meyvelerden gösteriyomus yok o deıl bu değil derken aylar sonra annem mutfakta yanına gtmsım salata ya limon sıkarken BU BU demişim annemde anlamıs benım yumurtana nın LİMONATA olduğunu....
bi alkısta anneme gelsin ah be anne sen öğrettin bana konuşmayı nasıll anlamaz benim canımı aylarca limonta çektirirsin ki senağlama :sm_cool:sırnaşık şey

şakkıdıteyzemin küçük kızı suya hewf hewf diye ses çıkartıyo çişide geldğinde AKIYO! die bağrıyoo..annesine bi alkıs lütfen... çok merak ediyorum :1shok: büyünce sevgilisine de acaba ne die seslencek :)))kaydirigubbakcemile3

Back