Bir alkış istiyorum...

abimle kucukken hep ikimiz oynardik bi gun evde tenis topuyla futbol oynatken topa vurucam diye abimin ayagina vurup bas parmagini catlattim 1 hafta okula gelemedi

bunu net hatirlamiyorum annem anlatiyor annem bi gun bana kizip terlik firlatmis ustume ben egilmemle arkamda duran abimin burnuna carpmis galiba abimin burnu o gunden sonra kemerli bi burun halini almis
abim kucukken benden coook cekmis yahu canim benim
abime alkis lutfen

ay gülmekten iki büklüm oldum yaa:roflol::roflol: bunlar gerçek hayat mı yaa yanınızda olmak varmış ilahi :roflol::roflol: ben yaşamıyorum mu acep öle acayipliklerfisfisfis
bikere yemek masasını sildikten sora elimdeki kırıkları süngerin yerine süngeride çöpe attıgımı biliyorum ama sizinkilerin yanında pek de normal kaldı bu yahu :roflol:kaydirigubbakcemile3
ama hadi bana da alkışhihoyyyt

uzun zamandır bukadar gülmemiştim yaa:roflol:

annemin bi tepki vercegınde hoppala mı hayda mı diyecegıne karar veremeyip haydala diyerek şaşımasına,
babamın bal sanarak arap sabununu yiyip sora hijyenik olarak tuvalete çıkmasına,
yine babamın su sanarak gaz yağını kafaya dikip içmesine sırnaşık şey,
ve babama verdıgım suyu bi güzel dikip içmesinin ardından bu sodanın gazı kaçmış demesine:roflol: ,
mutfaktaki masayı toplayıp bulaşıkları banyoya taşıyan banakaydirigubbakcemile3,
magazanın soyunma kabinlerine gidip arkadasımın denemsını beklerken etrafa bakınma esnasında arkamdaki kişiden korkan ama arkamdakının ayna oldugunu farkedıp kendımden korktugumu anlayan bana kocaman alkışlar efenim:sm_cool:

pazarda satılına eteğin üzerine "AĞRI DAĞIN ETEĞİ" yazan satıcıyada bir alkış lütfen...:roflol:

bu topiğin mudavimi oldum,sayenizde gülmekten katılıyorum...herkese kocaman alkış....

Entel uzun saçlı ve küpeli bi erkek birgün dolmuşa biner ve şoforun arkasındaki koltuğa oturur tam dolmuş hareket edecekken 70 80 yaşlarında bi teyze gelir ve entel tipli çocuğun arkasındaki koltuğa oturur.Gözleri zor seçtiğinden parayı çıkarmakta zorlanır en nihayetinde parayı çantadan çıkarmayı başardıktan sonra önündeki çocuğun omzuna dokunarak;
-Kızım şurdan bi kişi parası verirmisin der.
Çocukta kafasını hafif çevirip ;
-Teyze ben kız değilim diye sert bi şekilde sölenir
Teyze altta kalırmı yapıştırır cevabı:
-Kız veya dul neysen ne işte uzat bi kişi ....

yaşlı teyzeye de bir alkış rica etsem...

sabahın köründe kulağıma çocukların küfür sesleri geliyor ve ardndan yaşlı bi amca cama çıkıp hepinizin a..... s..... küfür etmeyin lan çok ayıp demesine alkışşşşş :)

geçmiş yıllar.... üniversitede öğrenciyim, evde kalıyorum. komşulardan gelen şikayetler:
gece 12 den sonra kapıları kapatmayın, gürültü oluyor
gece 12 den sonra sifon çekmeyin, banyo yapmayın, su sesi geliyor
arkadaşına söyle alçak sesle gülsün kaydirigubbakcemile3

bütün bu uyarılara kulak asmayan bana, komşumun yaklaşımı: "zaten yakında üniversiteye de gelcem, hocalarınla da görüşcem"

gel teyze gel, çaylar teyzemden...

annem kendi kalın askılı önü dantelli atletini babamınkilerle karıştırmış.babamda garibim farketmeden giymiş :roflol:bide 2 düğmeyi açıp kaveye gitmiş ve kavedekilere maskara olmuş tabi babam 1 hafta kaveye çıkamamıştı babama bunları yaşatan anneme bi alkış lütfen..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kardeşim dersaneye giderken anahtarı posta kutusuna koymuş kapıyada not yazmış
ABLA ANAHTAR PK.DA BABAM PARA BIRAKTI 200 LİRA FATURALARI YATIRCAKMIŞSIN....Çok üzgünüm çoook tabi bunun üzerine fatura yatırılmadı bi süre çünkü eve hırsız girdi salak kardeşime koca bi alkış....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Minibüse binip aceleyle cüzdanından para çıkarıp şoföre vermek için hamle yaparken dikiz aynasından gördüğü hanımı tanıdık sanarak selam veren ve aslında kendine selam verdiğini minibüsten indikten sonra fark eden yengeme bir alkış:roflol:

büyük oğlum 3 yaşlarında iken Ankara'dan kendi aracımızla yola çıktık...hanada yoğun bir kar yağışı,trafikten ödü kopan annem ise uzun yolda ilk kez eşimin arabasına binmiş..diken üstünde yolculuk yapıyor...oğlumla ikisi arkada oğlum oyuncakları ile oynuyor,annem pür dikkat yola kilitlemiş..o ara arkamızdaki araba hızla hatalı bir sollama ile hem bizi hem kendini büyük bir tehlikeye atıyor...annem korkudan çığlık çığlığa "ha bak gördünüzmü bakın işte bu bir k.....t" dedi.......ne ise biraz gittik bu sefer başka bir araba virajda bizi sollamaya kalkınca hafifçe savrulduk annem aayy ayyy diye bağırınca..oyuncakları ile oynayan oğlum başını kaldırıp "bak anane bir ka..t daha"dedi biz koptuk gülmeden....biraz ilerde otobüslerin mola verdiği bir yerde durduk,bir çay içelim diye eşim depoyuda dolduralım deyince önce benzin doldurmak üzere pompalara yanaştık...arabadan indik çay içme yerine geçelim diye annemde söylenerek iniyor arabadan"ya bu otobüslerden biri bizim oraya gitmiyor mu? valla varsa çocuğu verin bana ben otobüsle gideyim "dedi...benzincide niyeki teyze dedi annem ağzını açamadan benim oğlan atladı "yolda hep ka...tlar var ananem onlardan çok korkuyor diyen oğluma,alıklaşan benzinciye utancından mosmor olan bana alkış lütfen:roflol::roflol:

daha 3 günlük evliyken eşimle izmite gittik .izmit dönüşü arabalara binmek için üst geçitten geçiyoruz.merdivenlerden inerken çanta kolumda eşimin kolunda ben. ayakkabılar gelin ayakkabısı topuklu.ben sendeleyince eşimde düşmesin diye kolundan çıktım ve tepe takla yarı merdivenlerdn aşağıda buldum kendimi... tabi o arada eşimde koşa koşa yanıma geldi bende bişey olmadığını anlayıncada gülmeye başladı.. tabi ikimizide gülme krizi tuttu.o arada araba geldi bindik gülmekten kırılıyoruz.neyse muavin geldi ücreti almaya .ama eşim çıkarıp veremedi parayı.. eşimin kolundan çıkan bana ve eşimin hala söylediğine göre düşeceğimi anladığı için kolumu bırakan eşime ve bu durumdan bişey anlamayan muavine bir alkış lütfen....

Son düzenleme:
çocukluğumda gazetede okuduğum bir olay vardı... halaaa unutamadım akıllının biri gaz yanıyo ama insan gazı yanarmı diye merak eder oturur tuvalete yapar bi gaz yakar bi kibrit hastanede açar gözünü ....dötü tutuşur....artık öğrenmiştir insan gazı yanarmııı yanmazmı...
salak yap bi kavanozada tutuştursana!.............

babacım kuzenimin bizde kalan cüzdanını vermek üzere halamlara gider,halam yeni evine taşınmıştır, ev cadde kenarı yol gidiş geliş iki şeritlidir karşı tarafa geçmeyen babam yolun en bu tarafında durur...balkonda oturan 20 yaşlardaki kız kuzenimi görünce eliyle gel işareti yapıp cüzdanı gösterir kız oralı olmaz babam dat daaaat kornaya basar gel gel der yine cüzdanı gösterir kız yine oralı olmaz... babam ısrarla gelmesi için ısrar ederken kız görmemezlikten gelip kitabını okumaya devam etmektedir babam daaaaat daaaaaat ısrarla basar kornaya ama nafile kız gelmek bi yana bakmamaktadır bile işin aksi bu arada kızın yanına babamın tanımadığı birileri gelip babama el kol işareti yapmaya başlarlar babamda komşuları falan heralde deyip ısrarla cüzdanı göstermektedir bu sırada aynı renk aynı biçim aynı kattan ama yan taraftaki binanın balkonundan halam seslenir... gelsene abiii aşağıda niye duruyosun...çıkta çay içelim....

halam 8 yıl dul kaldıktan sonra ikinci evliliğini yapıp kızıyla birlikte eşinin evine yerleşir...bu arada halama geçmişini soramayan meraklı bir komşu bizim kuzeni gözüne kestirir ..kızcağız okula giderken her gün cama çıkıp bir soru sorar...hergün ayrı bir soru....
-nerelisiniz?
-baban nerde?
-annenle baban niye ayrıldılar ?
-ne zaman ayrıldılar?
-babanı görüyonmu?

artık canına tak eden kuzen ertesi gün camdan sarkıp '' baban evlendimi baban ''diyen meraklı komşuya'' teyzecim bu böyle olmuyo bigün gel oturup ayrıntılarıyla konuşalım şu meseleyi ''der...kadını bi daha göremez.....

anaokuluna giden oğlum bugün okula gitmemek için hasta numarası yapor:emir_bebek: anne ben haştayım bugün olkula gitmicem dedi ii tamam dedim gitmekaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu doktor zaten bugün buraya gelecekmiş deyince oooooooo anne ben ileştim okula gidiyorum diyen oğluşuma bir ALKIŞŞŞŞŞŞŞ:dance: :dance: a.s.

macun isterim diye tutturan oğlumun lahmacun demek istediğini bir sonraki lahmacun yediğimizde hemencecik! anlayan bana bidaa alkış.....

etrafımda kedi gibi dolanıp Şenizsevişmek için sırnaşan:lepi: eşime çok yoruldum uyuymam gerek sabah çocuklara uyanamam dediğimhihoyyyt eşim zeten seni gergin gördüm gerginliğini almak için yapacaktım :roflol:DİYEN EŞİME KOCAMANNNNNNNNNNNNN ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:roflol::teytey::dance:

Back