Bir alkış istiyorum...

Şirkete eleman alımı yapıldığı bir gün. İş başvuruları için geliyorlar o günde.
Başka bir firmanında yetkilisi ile önemli bir görüşmem var gelecek yetkilininde adını verdiler bana. Güvenliğede yetkilinin adını verdim bekletmeden içeri alın diye.
Adamın birisi geldi yanıma benim ismim şu dedi. Ben gayet kibarım ama adama ikramlar mükemmel. Ben şirketimiz ile bilgileri anlatıyorum adamın kulakları ağzına varıyor. En son siparişimi versem ne kadar zamanda temin edersiniz dediğimi hatırlıyorum.
Adam şaşkın şaşkın ne siparişi ben iş başvuru için geldim demez mi :roflol:
Meğer isim ve soyisimde firmanın yetkilisi ile aynıymış.
Salaklığım kurbanı oldum ama nerden bileyim ben yaa.kaydirigubbakcemile3

Babaannem arkadasiyla film izler sahne aynen sudur..

Esas oglan sevdigi kiza kavusmak icin kizin evini basar kizi kaciracaktir ancak kapinin ardinda eli silahli kizin agabeyi beklemektedir.Tam esas oglan iceri girecekken babaannemden bir ses...

Aman evladim dur girme iceri yazik genc yasta oluvercen anamm anammm dur deyommm..

Tabi o sirada babaannemi dinlemeyen haylaz oglan iceri girer ve delik desik olur.

Babaannemden inciler tekrar dokulmeye baslarr

Ah yavrumm ben sana didim gitme didim girme oluvercen didim ama dinlemedin
yaa gordunmu genc yasta topraga girecen sevdigine gavusamadin deyip aglamaya baslayan babaannemi

Yanindaki tonton arkadasi teselli etmeye calisir

Uzulme ahretligim uzulme napcen sen insanligini yaptin uyardin ama korolasi dinlemediki seniii :oklava:

iste bu kocaman yurek tontismi tontis iki hanimefendiye kocaman bir alkiss istiyorum efendim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bir alkış da sözde kocişimle gizlice öpüşürken aniden dönüp bizi gören sonra da havluyla yüzümüzü örtüp hadi rahat rahat öpünün diyen dünya tatlısı kızıma

komsumuz bozulan camasir makinasini kapinin onune koyar cope atmak amacli
kardesim ve komsumuzun oglu sokak kedisini disarda kalip usumesin diye camasir makinasini icine koyup eve gelirler ertesi gun zavalli kedinin olusu bulunur havasizliktan olmus kedi
kardesime naptiniz diye sordugumuzda
ama abla deterjan gozunu acmistik hava alsin diye dedi

kaç kontur kaldığını öğrenmek için **** arayan ve telesekreterle bi güzel konuşmaya çalışan ablamın kayınvalidesineee alkışlarrrr :)

ben yokken eşim makinada çamaşır yıkar yıkanma biter ve kapağı hemen açmaya çalışır tabiiki kapak açılmaz kapak açılmıyor dye kapağı söken eşime de bir alkış lütfen

ben 1. sınıf öğretmeniyim bilen bilir.Bİlirsiniz ilk 2 hafta çizgi çalışması yaptırılır.Biz de 1 buçuk haftadır çizgi çalışması yapıyoruz.Ama bunu ders olarak görmeyen ve en sonunda dayanamayıp "ee hadi artık öğretmenim ders yapalım."diyen çocuklarıma alkışşşş a.s.

Annemle telefonda konuşurken aynı anda da evde telefonumu arayan bir de üstelik telefonumu kaybettim anne diyen BANA bir alkış :utangac:

Bundan 5-6 yil önce sinifla geziye gitmistik..
Dogal olarak 4 kisi bir odada kaliniyordu .Benim kaldigim odada en yakin arkadasim ve 2 alman vardi..:dilcikar:sinir olmustuk onlara ya fitik etmek vardi onlari..:sm_cool:
onlar gece uyurken 1 bardaga hafif sicak su doldurduk,bunlarin sehbasinin üzerine koyduk.bide elini aldik kizin (altta yatanin) elinin ucunu suya soktuk..kiz suyu rahatlatici bulmus olmaliki sabaha yatagi islak uyandi sırnaşık şey salak altina yapmis hahaha sırnaşık şey

Helal kankim ii yapmisiz yav :lepi: :içelim:

Bir alkışta " aşk emek ister" diyen arkadaşına "evet evet aşk yemek ister,kalbe giden yol mideden geçer" diyen bana gelsin.:roflol:
Sağır duymaz uydurur nede olsa...........
:roflol:

Şirkete eleman alımı yapıldığı bir gün. İş başvuruları için geliyorlar o günde.
Başka bir firmanında yetkilisi ile önemli bir görüşmem var gelecek yetkilininde adını verdiler bana. Güvenliğede yetkilinin adını verdim bekletmeden içeri alın diye.
Adamın birisi geldi yanıma benim ismim şu dedi. Ben gayet kibarım ama adama ikramlar mükemmel. Ben şirketimiz ile bilgileri anlatıyorum adamın kulakları ağzına varıyor. En son siparişimi versem ne kadar zamanda temin edersiniz dediğimi hatırlıyorum.
Adam şaşkın şaşkın ne siparişi ben iş başvuru için geldim demez mi :roflol:
Meğer isim ve soyisimde firmanın yetkilisi ile aynıymış.
Salaklığım kurbanı oldum ama nerden bileyim ben yaa.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3öncelikle müsadenizle maviceyi ayakta alkışlıyorum
adamın kulakları ağzına varmıyordur ağzı kulaklarına varıyordur çünkü deyim öğle
bu yazıyı okuyup bunu farketmeyenleride ayrıca alkışlıyorumkaydirigubbakcemile3
büyük oğlum 15 yaşında okulda bir kıza vurulmuş gelmiş bize anlatıyor çok güzel iri gözleri var bayağı karaca bir kız
nasıl yani oğlum karaca zarif bir hayvandır zarifmi demek istedin
yok yani sarışın , kumral , karaca olur ya kızlar onu diyorum:roflol:

öğrencilerim birinci sınıfta, konumuz babalarımızın meslekleri

Canan'a sordum, kızım babanın mesleği nedir, ne iş yapıyor dedim cevap alamadım:delphin:

yani Canan'cım baban nasıl para kazanıyor dedim

cevap: öğretmenim babam kahvede oyun oynuyor, adamları hep yeniyor, öyle para kazanıyor dedi:roflol:

Canan'a kocamannn bir alkış istiyorumm:lepi:

denize yüzme bilmediği için şamlerle giren yengemiz dalgalar ileri alıp götürdüğünde korkudan başındakii şapkayı çıkarıp avazı çıktığı kadar bağırınca kıyıdaki insanların dikkatini çekmeyi başarır.ama nasıl? ya insanalr gidip kadını kurtacaklarına elindeki beyaz şapkayı çamasırı sanıp birbilerine (baksana kadın çamasırını elinel almış sallıyor:)derler.ve bu alkışı çamasırın cinsi öğrenmek isteyen plajdaki insanlara istiyorum.

ablam kücükken ramazan geldimi bütün hayvanlarda oruc tutar zannederdi
sif köpegimizin orucunu bozmak icin ekmegini köpegimzin karsina gecip ballandira ballandira yerdi
en cokta dondurma yalardi köpegin karsinsina gecip
ablamada alkis lütfen

gzetecinin denizfeneriyle ilgili yönelttiği-fener hakkında ne düşünüyorsunuz sayın bakanım-sorusuna -onu fenerbahçelilere sorun.-diye cevap veren adalet bakanı mehmet ali şahin'e alkış lütfen.

Sütçü Ramis ödül aldı haberini Sütçü Ramis Öldü diye okuyup üzülen ve sonrada arkadaşıma duydunmu Sütçü Ramis ölmüş diye haber veren bana alkış istiyorum

Tam saçlarımı kurutacakken elektriklerin kesik olduğunu farkedip ozaman gidip tv izliyeyim diyen ve tvyi açmaya çalışan bana bir alkış daha lütfenn

ewimizde şirin mi şirin bi kedimiz var... onunla oyun oynuyordum.. saklandım.. kediyi korkutmak için saklandıgı yerde bekleyen ve kedinin birden önüme atlamasayla korkudan havaya sıçrayan bana alkışlar lütfen hihoyyyt

markette kredi kartıyla alışveriş yapıp para üstüyle dönen şaşkın kasiyer ve şaşkın banada bi alkışş:icecream:

hoşlandığım çocuğun benden hesap makinesi istemesi üzerine çantama elimi atıp yanlışlıkla ped uzatan banada bi alkş daha:roflol:

bi sene tatile giderken babamla diş fırçalarımızı unutmuşuz.
gidincede idare etsin diye ucuz 3lü pakette satılanlardan aldık
iki gün boyunca benim bu diş fırçam neden ıslakki deyip şüphelenen sonra babamın fırçasını kullandığımı fark eden iğrenç bana bi alkış daha-tatlicadiarzu-

yolda ağaca çarpıp ağacı itmek isterken yanlışlıkla ağaca sarılan bana alkışlarınız bitmesinsırnaşık şey:lepi::roflol:

Back