benim ağabeyimin yaramazlıkları pek meşhurdur..Yazın,.bir haftalığına teyzemlere kalmaya giden yaramaz ağabeyim, bahçede şezlongta gazetesini okurken uyuyakalan eniştemin,diğerlerinden fazlaca uzun olan ayak başparmağına kafayı takar...mutfakta yemek hazırlayan teyzemin yanına gider. teyze, salata maşanı verir misin der. o da ne yapacaksın oğlum dediğinde hiç, oynayacağım deyince teyzem maşayı verir... elinde maşayla bahçeye giden çaki ağabeyim uyumaya devam eden eniştemin baş parmağını maşayla sıkıştırır..zavallı eniştem bağırarak uyanır. ağabeyimi bir güzel azarlar...ve tekrar uyumaya devam eder. azarı işiten ağabeyim ,intikam planları düşünmektedir..yine mutfağa gider..teyzeme çok susadığını söyler... ama en büyük bardakla olsun diye ekler... teyzemden su bardağını alan ağabeyim, yine uyumakta olan eniştemin yanına giderek bütün suyu üstüne boca eder.. eniştemin bundan sonraki halini düşünemiyorum bile...o 1 haftanın çabuk geçmesi için bolca dua ettiğini tahmin edebiliyorum,yalnızca...ağabeyimin bütün bu yaramazlıklarına katlanan ve yinede onu çok seven enişteme bir alkış lütfen...