Bir alkış istiyorum...

hastaneye giderken saglık karnesini evde unuttugumuz için kuş beyinliler diye dalga geçen kocam aynı gün akşam internetten bedava 100 kontör kazan kampanyasına katılıp 52 kontörümü yediren kuş beyinli kocama da bir akışşşşşşş hehhee şimdi de ben ona takılıyorum

Burger kinge gidip bir tane Mc chicken diyen kuzenime dumur bir şekilde bakan burger king çalışanına..
Minibüste evdeki rahatığı ile minibüstekilerin kulağını patlatacak derecede hapşuran anneme ve hapşurukzedelere
Çok ötüyor diyerek muhabbet kuşumu yoldan geçen birine itekleyen anneme yine(adı üstünd emuhabbet kuşu sus pus oturacak değil ya ilahi anne)
Sivri burunlu terliklerle otelde kokoş bir biçimde gezerken sahildeki rahta yürüme bariyerlerinde ucunun araya takılması sonucunda yere kapaklanan bana
Telsizimle şahit olduğum 2 çalışan arasında geçen konuşma aynen şöyle;
"2245 ten 3217 ye"
"dinliyorum"
"traktör geldimi"
"doğru değildir"
(yahu adam doğru-yanlış diye birşey sormadı ki)çok güldüm..
hepimize birer alkış :dance:

Birkaç sene önce dişi bir köpek beslemiştim
Kanaması olduğu için bebek külotu giydirmiştim
Kapının açık olduğu bir anda sokağa fırladı yollarda koşuyor
Ayağında beyaz bir külot olan bir köpek
Arkasından koşup yakalamaya çalışan ben
Ne kadar zor bir durumda kalmıştım hala gülerim aklıma gelince

sevgili anneciğimin cuma günü telefon açıp teyzenlerle,dayınlar c.tesi iftara gelecekler, işiniz yoksa sizde gelin demesi üzerine geçen konuşmalar;
ben: olur anne erken geliririm,birlikte yaparız yemekleri
annem: ne zaman
ben: c.tesi günü
annem: neden
ben: sana yardım etmek için erken gelirim diyorum
annem: ne varki cumartesi
ben: teyzemler felan gelcekmiş ya
annem: aaaaaa,nereye??
ben: anneeeeee sen dedin yaa az önceeee,size iftara gelceklermiş
annem: hııı,aman ne bilim unuttum işte..
ben: kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

otomobillerin ilk çıktığı yıllarda,arabaya binerken ayakkabılarını çıkarıp inerken de bulamayınca dayıma - ayakkabılarım nerde oğlum,tomofil evceğizne binerken te şurda çıkarmıştım.- diyen rahmetli anneanneme bir alkış.

Arkadaşımın amcasının msn sini kırmışlar ve önlerine gelenden kontür istiyorlar...
Benim akıllı arkadaşım amcası zannetmiş ve adama tam 750 kontür atmış...

Benim akıllı arkadaşıma alkış istiyorum....

Bir sabah okula gitmek için durakta bekleyen ve çok kalabalık olan otobüse arka kapıdan binen 2-3mt gittikten sonra şöfürün kapıyı açmasıyla tekrar inen otobüs hareket eder etmezde arkasından koşarak indirecektin neden bindirdin diyen kuzenimede bir alkış lütfennn

Bizim komşu kızı var oturup muhabbet ederken...
Resimler gösteriyordu bize ( kardeşim ve bana ) bakın bu kız bile evlendi çok kilolu idi dedi....
Komşu kızı da kiloludur biraz ...
Kardeşimin de potları meşurdur...
Tutup senden de mi kilolu demez mi benneyaptımki
Alkış lülfen kaydirigubbakcemile

İlkokul 1. sınıfa yeni başladığımda ilk birkaç gün annem tüm derslerde yanımda kalmıştı ama sonraki gün okulun bahçesine bırakıp gitmişti... Ben de öğleciydim.. Daha sabahçılar çıkmamıştı bekliyordum... Sabahçıların çıkış zili çalıp da öğrenciler evlerine gitmeye başlayınca ben de zil çaldı deyip peşlerine takılıp evime gitmiştim... Beni görünce telaşlanıp "Neden geldin? Bir şey mi oldu? " diyen anneme " Zil çaldı bütün öğrenciler evlerine gitti; ben de geldim" diyen çocukluğuma da bir alkış lütfen kaydirigubbakcemile3

telsiz telefonla tv kanalı değiştirmeye çalışan tuşları öttüğündede aa nolduki bu kumandaya ötüyo böyle deyip telefonun pillerini çıkaran kayınvalidemede kocaman bir alkış istiyorum kaydirigubbakcemile3

Şile de yüzerken denizde bulduğu şortu alıp anadan üryan bi şekilde denizden çıkan - bu şort hanginizin len?-diye soran, etraftaki hanımların çığlık çığlığa kaçmasına neden olan ve bu yüzden yıllardır utanç içinde yaşayan eşimin dayısına da kocaman bir alkış.

Sabah çalan saatin alarmıyla uyanıp, miskin miskin hazırlanıp evinden çıkan,mirmirmirmir dışarıya çıkınca alla alla bu hava neden aydınlanmadı:uhm: diye düşünen...düşünürkende otobüs durağına yürüyen...kaydirigubbakcemile otobüs durağında otobüse rastlayamayınca bir gariplik var ama CADIARZUhayırdır diye diye bir taksiye atlayıp okula gitmeye niyetlenen... taksicinin kızım ne işin var senin bu saatte dışarıda sorusu üzerine,fisfisfis okula gidiyorum abi der demez...kaydirigubbakcemilesaatin henüz 4 sularında olduğunu öğrenen arkadaşıma:1shok:.... kocamaaaan bir alkış.....:lepi: (liseden arkadaşımdı bunu yaşayan...bu vesile ile kulaklarını çınlatmış oluyorum sevgili serapçım)

18 li yaşlarımda evde tv ye bakarak ütü yapmaya çalışırken tvde dondurma yiyenlere bakarak elimdeki ütüyü dilime yapıştıran ve haftalarca yanık dille yemek yiyemeyen bana bi alkış:roflol:

oglen okula giderken pantalonla birlikte kilotlu corabi cikarip oylece katlayip aksam eve gelince pantalonu tekrar giyinip icindeki kilotlu corabi unutup sokaga cikilir top oynarken arkamdan uyarmak amacli bagiran cocuklara laf atiyolar galiba dusuncesiyle bakmayip eve gelince pacamdan asagi sarkilan kilotlu corabi gorunce olayi anlamis bulunuyorum corabim beni takip etmis pacamdan sarkilarak biraz gec farketmisim ama

ay süpersiniz gülmekten öldüm sesli güldüğümüde edi hayrola niye gülüyorsun diye sorunca farkettim
yıllar önce ağabeyim hacettepe üniversitesi son sınıfta rahmetli dedem agabeyime oğlum nasılsın der agabeyim sorma dede sınavlar yakın öğle çok çalışıyorumki bu gidişle sürmenaj olacağım dedemin cevabı
inşallah oğlum inşallah bunun için gece gündüz dua ediyorum
gülüşmeler üzerine dedem ne gülüyorsunuz benim torunum başbakan bile olur

benim ağabeyimin yaramazlıkları pek meşhurdur..Yazın,.bir haftalığına teyzemlere kalmaya giden yaramaz ağabeyim, bahçede şezlongta gazetesini okurken uyuyakalan eniştemin,diğerlerinden fazlaca uzun olan ayak başparmağına kafayı takar...mutfakta yemek hazırlayan teyzemin yanına gider. teyze, salata maşanı verir misin der. o da ne yapacaksın oğlum dediğinde hiç, oynayacağım deyince teyzem maşayı verir... elinde maşayla bahçeye giden çaki ağabeyim uyumaya devam eden eniştemin baş parmağını maşayla sıkıştırır..zavallı eniştem bağırarak uyanır. ağabeyimi bir güzel azarlar...ve tekrar uyumaya devam eder. azarı işiten ağabeyim ,intikam planları düşünmektedir..yine mutfağa gider..teyzeme çok susadığını söyler... ama en büyük bardakla olsun diye ekler... teyzemden su bardağını alan ağabeyim, yine uyumakta olan eniştemin yanına giderek bütün suyu üstüne boca eder.. eniştemin bundan sonraki halini düşünemiyorum bile...o 1 haftanın çabuk geçmesi için bolca dua ettiğini tahmin edebiliyorum,yalnızca...ağabeyimin bütün bu yaramazlıklarına katlanan ve yinede onu çok seven enişteme bir alkış lütfen...

5 yada 6 yaşlarındayım çok iyi hatırlıyorum
evimizin önüne bir çöpçü gelmişti
ağzında kocaman bir sakız var öyle güzel gözüktükü gözüme
gittim istedim ve ağzından çıkarıp bana verdi
çok büyük bir keyifle çiğnedim
bunu gören annem kıyametleri kopardı
hemen ağzımdan çıkarttırdı sakızı
artık sakızın rengi siyaha dönüşmüş
ağzımı yıkaya yıkaya helak olmuştu kadıncağız
ne zaman sakız çiğnesem aklıma hep o çöpçü amca gelir
amcaya bir alkış lütfen :roflol:

kücükken ablamla komsuculuk oynardik..
ablamin maksadi yanaklarimdan salp sulp öpmek olsa gerekki anlatayim::CüvCüv:

ablam güyya komsum ve benim evime geliyor.
bende hosgeldin komsu diyorum görüsüyorum.
tabi benimle görüsen ablam, beni kucagina
yani havaya kaldirip öpüyor,
bunun üzerine bense söyle diyorum:
manyak, insan komsusunu kucagina alirmi hic?kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…