- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.747
- 683
arkadaşim bu olay benim başimdan geçmiş tatli bi ani dir .olay ankara da gerçekleşmiştir sizin demi başinizdan geçti .
geçmiş yıllarda çok mutlu bir bayram akşamı kızım damadım küçük torunum büyük oğlum küçük oğlum yani bütün aile tam kadro toplanmışız nasıl sevinçliyim anlatamam günler öncesinden hazırlıklarta başlayıp mutfakta harika yiyecekler hazırlamışım tatlıyı çok sevdikleri için özenerek çok güzel şekilli üstünde yarım ceviz bulunan birde tatlı yapmışım
eşimde gidip çarşıdan koca bir kutu içi sırf şamfıstığı olan muhteşem sarma tatlıdan getirmiş
neyse uzatmayayım yemekler yendi damadım anne kimbilir tatlı olarak ne yapmışsındır artık tatlımızı yiyelimmi dedi benden gelen cevap
tamam hemen tatlıları getiriyorum ama bir şartım var önce benimkini yiyeceksiniz babanızınkini önce yerseniz sonra benimkini beğenmezsiniz
çocukların gülüşüp kıkırdaşmaları üzerineyse
ne gülüyorsunuz yaa babanızınkinin içi fıstık dolu benimkininse üstünde küçük bir ceviz var sadece
ondan sonra ki bayramlarda neler çektiğimi tahmin edebilirsinizkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?