Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızımla gittiğimiz bi cafede
garsonun ne alırsınız sorusuna
cola var mı diye sorar kızım
var der garson
peki ice tea
o da var
var demek ayran var mı
var efendim
o zaman ben bi gazoz alıyım
diyen ve bunu hep yapan kızıma alkış istiyorum
nişanlımla pazarda kendimi kaybetmiş gibi gezerken badi görüp üstüne atlıyım derken direğe toslayıp sonra dönüp afedersiniz diyen ben danaya
ve aşkım sen ne yaptığının farkında mısın diye saf saf bakan danama alkış:asigim:
cep telefonları yeni çıktığında boyutu büyük olduğu için evin telsiz telefonunu cep telefonu sanıp çantasına koyan markette bununla eşini aramaya kalkınca yanındaki oğlunun pes yani anne allahtan kilimanın kumandasını almamışsın yanlışlıkla demesiyle gülmekten yerlere yatan kendimede bir alkış rica edeyim
Odama gelip, biraz geyik yaptıktan sonra, farkında olmadan sesli bir şekilde gaz çıkardıktan sonra , morarmış suratıyla bana dönüp ''senin yüzünden oldu'' deyip, odayı terkeden patronumu huzurlarınızda ayakta alkışlıyorum bir daha..
Neden benim yüzümden yahu? Düşünüp dururum o günden beri...
işe gıtmek için bındıgım tren son istasyona gelmiş..inmem gerekırken,
bende hala neden bu istasyonda duruyoki dememe ragmen kendı istasyonumda oldugumu farketmeden bır daha gerı donen trenle bırlıkte geri dönen banaaa ...............
müthişsiniz kızlar yaa bayıldımm.
bende k ları p olarak söyleyen yeğenime alkış istiyorum..
çünkü hala kapat diyeceğine papat diyo dışarıda bir köpek görsek pöpek diyerek beni gülme krizine sokuyor alkışlar minik aşkıma....:lepi::lepi:
eşiyle şiddetli bi kavgadan sonra kocasının kapıyı çarpıp giderken
bi daha bu eve gelirsem şerefsizim demesi
ve aradan 1 saat geçtikten sonra kapının çalınması üzerine
kim o diyen arkadaşıma cevap olarak
benim,şerefsiz diyen arkadaşımın eşini alkışlıyorum
yarildim gülmekten
ablamin esinin akrabasindan birisinin bosanacagini ögrenen ablam beni siki siki tembih eder aman kimse duymasin der ve gider 1saat sonra gelen ablama herkesin icersinde
eeeeeee ne oldu anlat bakalim neymis dertleri diye soran bana alkislarin en büyügü
güzel yurdumun ücra bi köşesine tayini çıkan öğretmen arkadaşımın
öğrencilerine nasihat verdiği bi gün
sakın yabancıların yanına gitmeyin
sizi annene babana götürcem diyen tanımadığınız insanlara yaklaşmayın demesi üzerine
bi kız öğrencinin kalkıp
evet gidersek bizi s........ler demi öğretmenim demesiyle
evet desem olmaz hayır desem olmaz diyen güzel öğretmenime bi alkış
kredi borcu için aradığım müşterinin yakını telefonu açar ve kendisinin 4 ay önce vefat ettiğini belirtir..buraya kadar herşey normaldir....
ancak bu sözler üstüne malum kişi ben
''öyle mi başınız sağolsun efendim peki kendisine nasıl ulaşabilirim ?''diyerek olaya son noktayı koyarım..ancak müşteri yaşadığı dumurun etkisiyle boş durmaz tabi;
''valla bacım kendisi x mezarlığında bi şansınızı deneyin isterseniz...''
bi alkışta çalışma arkadaşıma gelsin..
nihat isimli bir müşterimizi kaskosu(araba sigortası) için arar....
uzun diller döktünten sonra sigortayı yeniler..ve o talihsiz cümle dudaklardan dökülür;
'fiat bey nihat marka aracınız tarafımızdan yenilenmiştir iyi günler...
sevgilime besiktas formasi almak icin kartal yuvasini aradim ve iste konusma:
Ben: merhaba yeni sezon urunleri satisa cikti mi acaba?
Satici: evet efendim dun satisa ciktilar
Ben: hmm hangi renkler var peki?
Satici: eeuu nasil yani? siyah ve beyaz :roflol:
Ben: hmm evet dogru kaydirigubbakcemile3
çöp dökmeyi çok seven anneme bir alkış istiyorum izninizle çünkü kimin gizli şeylerini yakaladıysa meşhur çöp dökme olayı esnasında yakalıyo hep, sevgilim eve bırakcıak beni bende evde kimse yok diye evin önüne bırak dedim, anneme vdeymiş meğer çöp döküyo sokakta, mecbur tanıştırdım. en yakın arkadaşım biz gelicek evdekilere ayşe bırakcak dedim, kız geldi annem yine tesadüf çöp döküyo ayşe baya kıllıymış diye 10 gün dalga geçti, ve en son bombası doğumgününde babam annemin hediyesinin kapının önüne koymuş, annem yine çöp dökmeye giderken hediyeyi gördü. üstelik tam pastayı kesmeden önce çöp dökmeye gidiyo.
ay bu bölüm tam bizim aileye uygun
geçen yıl benim edi sabahın köründe çorap çekmecesinden siyah çorap alır giyer akşam eve geldiğinde hayatım biz bu çorabı ne zaman aldık amma uzunmuş der
bir bakarımki benim yanlışlıkla onun çorap çekmecesine koyduğum muslu pantolon çorabımı giymiş üstelik çorabımı kaçırmışkaydirigubbakcemile3
hastanedeki hemşireler ne düşündü acaba o günden beri merak ederim