• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir alkış istiyorum...

var ya alemsiniz...gülmekten gözlerimden yaş geldi....:roflol::roflol:
hepinize alkış....
kız kardeşimle ağustos sıcağında çarşı pazar geziyoruz.sıcaktan asfalta yapışmak üzere arkadaşımızın butiğine girdik,içerde püfür püfür esen klimayı hissedince kardeşim
- aaa ahmet seni görünce gözümüz g*****z(gönlümüz diyeceğine)açıldı deyip beni magmaya yolladı...
çocuk afallayıp gel canım sıcakta çok kalmışsın şöyle otur deyip içeri buyur etti...ben gülmekten yerlerde tepiniyordum....:roflol::roflol:

eşimle henüz nışanlıyız..telefonda konuşuyoruz .dükkanı kapatır kapatmaz hemen beni arardı.aşkım ben şimdi eve geçiyorum asansördeyim dedi..sonra eve girdi.ya aşkım ben dükkanda cep tlfnumu unutmuşum herhalde üstümüde bir arayayım bi dedi...aşkım dedim şu an tlfn elinde ve benle konuşuyorsun...-tatlicadiarzu- kocişime burdan bir alkış..

cep telefonumla mouse yanyana duruyor..ve elim yanlislikla cep telime gidiyor. allah allah niye tiklayamiyorum ya diye ekrana bakiyorum bos bos taa ki elimi cep telin uzerinde gorunceye dek. :bbo:

bir yandan odev yapiyorum, bir yandan cubuk kraker yiyorum ve arada tv'ye bakiyorum..ufak bir dalginlikla cubuk kraker yerine kalemi isiriyorum (oysa sekilleri cok benziyordu) gamyoncuiremsu

bir kiz arkadasimla ayni arabadayiz ve erkek arkadasi baska bir arabada gezmeye gidiyoruz. isiklarda dururken bir anda erkek arkinin oldugu arabaya gecti. arabada tek kalinca can sIkIntIsIndan satasacak yer aramaya basladim. ve kizi aradim (cep teli yerine evi aramisim, burda cep teli ve ev kodlari da ayni yani 532- 212 gibi bir ayrim yok). alo dedi, ben direk "ya kizim sattin beni, yalnizliktan bunaldim arabada, sanki ahmetle her gun gorusmuyosunuz..acayip bozuldum" falan sayiyorum paso. baktim ses gelmiyor, "aloo orda misin" deyisimle, annesinin "o hala ahmet'le mi gorusuyor? geberticem ikinizi de" demesi ve benim telefonda "ehueheuehue ya nerden cikariyorsun X teyze sana saka yaptik" deyip abuk subuk toparlamaya calisisim... kaydirigubbakcemile3

esim fabrikadan cikarken dusunu orda yapar
kendi camasiri yerine annesinin camasirini ona veren banada bir alkis lutfen
aksam eve geldiginde kocaman kilodu acip bu ne diye sormustu

bi onceki yikamada yumusaticinin kapagini acik birakip bi sonraki yikamada sunu iyice bi calkaliyim dedim yukari dogru bi salladim yaklasik 3 yikamalik yumusatici makinaya yere ve kafamdan asagi boca oldu
isin kotusu eve gelen tamirci bunu gordu sanirim

Şirketimizi Ankara Üniversitesi mi acaba diye arayan, benim "hayır, yanlış aradınız" dememe istinaden" peki üniversitenin numarası kaç acaba " diyen sevgili üniversiteli gencimize ve "bilmem ben 118 değilim" diyerek cevabı yapıştıran bana kocaman bir alkış istiyorum efeeemkaydirigubbakcemile2

1-2 yıl önce canım annemin evde "kuş uçuyor" diyeceği yerde kafes uçuyor demesine ve benim evde yaklaşık 30 saniye uçan kafes aramama da bir alkış istiyorum arkadaşlar sırnaşık şeysırnaşık şey

ha bu arada tavla oynarken eline zar yerine kesme şekerleri alıp bir güzel sallayıp tavlaya atan kendimide unutmayım

Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de
birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o.
çocuklari!!' diyen Karadenizli agir abiye bir alkış :roflol: :roflol:

Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat
gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden bana da bir alkış isteremm kaydirigubbakcemile3

Sabahın köründe şirketi arayıp
-evladım konserve varmı konserve,
-yanlış arıyorsun teyzecim
-haa tamam, birde mayonez gönder bana o zaman
-teyzeeeeee yanlış arıyorsun ne mayonezi, ne konservesi
-tamam bekliyorum ben, 15 dk ya gönder olurmu evladım.

1 saat sonra tekrar arayıp

-evladım gelmedi benim konserveler
-teyze yine yanlış arıyorsun
-mayonezde söylemiştim, misafirim var.
-teyzeeee beni bir dinle allahını kitabını seversen dinle, yanlış numara, bekleme sen mayonez filan, misafirlere başka birşey yap
-evladım hadi gönderde birşeyler hazırliyim misafirlere, çabuk ol amakafamçokkarıştı

diye bana saç baş yoldurtan teyzeme kocaman bir alkış lütfen.kaydirigubbakcemile3

salonda laptopumda msnde sohpet ederken ..kızımında içerde msde oturum açtını görüp ona hadi kızım bana bir kahve yap yazdımda cvb vermeyince avazım çıktığı kadar bağırarak odaya kızım msnine baksana diyen bana ve salona gelip anne madem seslenecen kahve yap desene diyen kızıma alkış istiyorum kaydirigubbakcemile3

ayy ne kmoiğiz yaa kuzum süpersin :roflol:
aklıma bişi daha geldi anlatmadan duramıcam ..
bakkala sigara almaya giderken yanımdan geçen toyoto corollaya iç geçirerek bakkala girip bana 1 paket (monte carlo diceme ) toyoto corolla verirmisnin diyen bana ve abla o kalmadı focus versem olurmu diyen bakkalımıza bir alkışşş :roflol:

18.000 YTL kredi karti borcum oldugunu ögrenenince; 'Keske korunsaydim'
> diyen babaya
> -------------------------------------------
> Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir
> odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina sokariz, kafani
> camdan çikarirsin, sorun olmaz.' diyen anneye
> -------------------------------------------
> Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?'
> diye bagiran sarisina,
> --------------------------------------------
> Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de birer
> tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o. çocuklari!!'
> diyen Karadenizli agir abiye,
> ----------------------------------------------
> Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram buram
> çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari
> ''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna,
> ----------------------------------------------
> Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat gelmesini
> bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden
> kisiye
> --------------------------------------------------
> Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme
> ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim''
> Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan,
> televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini
> anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye,
> --------------------------------------------------
> Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini
> yapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu... diyen hocaya,
>

Bunları bugün bir sitede okumuştum :delphin:
Bazılarına çok güldüm ama sizinkiler daha komikmiş kaydirigubbakcemile3

geçmiş yıllarda çok mutlu bir bayram akşamı kızım damadım küçük torunum büyük oğlum küçük oğlum yani bütün aile tam kadro toplanmışız nasıl sevinçliyim anlatamam günler öncesinden hazırlıklarta başlayıp mutfakta harika yiyecekler hazırlamışım tatlıyı çok sevdikleri için özenerek çok güzel şekilli üstünde yarım ceviz bulunan birde tatlı yapmışım
eşimde gidip çarşıdan koca bir kutu içi sırf şamfıstığı olan muhteşem sarma tatlıdan getirmiş
neyse uzatmayayım yemekler yendi damadım anne kimbilir tatlı olarak ne yapmışsındır artık tatlımızı yiyelimmi dedi benden gelen cevap
tamam hemen tatlıları getiriyorum ama bir şartım var önce benimkini yiyeceksiniz babanızınkini önce yerseniz sonra benimkini beğenmezsiniz
çocukların gülüşüp kıkırdaşmaları üzerineyse
ne gülüyorsunuz yaa babanızınkinin içi fıstık dolu benimkininse üstünde küçük bir ceviz var sadece
ondan sonra ki bayramlarda neler çektiğimi tahmin edebilirsinizkaydirigubbakcemile3

kardşim sarmayı çok sever ogelecek diye özellikle sardım ama sofraya koymadığımı o gittikten sonra farkeden bana da alkış lütfen

ayyy çook güldüm ya hepiniz süpersiniz kızlar..bende anlatıyim bi tane;
sabah çocukların katladığım yorganlarını ısrarla buzdolabına sokmaya çalışan kendüme bi alkış lütfen :roflol:(eee malum ramazan benimde aklım fikrim buzdolabındaa normal aslında)

Eşim bonyadan çıkalı 15 dk oluyor... Kafasında da örümcek ağı gibi birşeyler var...
-Allah aşkına nasıl banyo yaptın sen saçının haline bak dedim.kaydirigubbakcemile
-Ne var saçımda sadece yeni aldığın jöleyi sürdüm dedi...:utangac:
-Hangi yeni alıdığım jöle, ben jöle falan almadım ki...::1no2:
İşte bu diyerek gösterdi...:1shok:
Yüzüm için aldığım maskeyi, üzerini okumadan jöle diye bir güzel saçlarına süren eşime kocaman bir alkış istiyorum...

:roflol::roflol::roflol:

lise arkadaşımın ablası pek güzel bir kız değil ama acayip kurnaz gittikleri tatil köyünde çok yakışıklı olan eşine kızların bakışlarından çok rahatsız olmuş ve kıskanmış
görür o gününü bu akşam bende onu kıskandıracağım diye düşünüp yemek salonuna girerken önden yürür gözlerini şaşı yapıp dilini dışarı çıkarır başta erkekler olmak üzere herkes dönüp dönüp kendisine bakar
saf kocasıda karıcığım bu akşam ne kadar güzelsin bütün salon gözlerini senden alamadı derkaydirigubbakcemile3
ne demişler kadının fendi erkeği yendikaydirigubbakcemile5

Bi taraftan gülüp bi taraftan yazmaya çalışacam canlarım ve başlıyorum::lepi:
orkidin reklamları uzun yıllardır dönmesine rağmen reklamlar her çıktığında bu orkid ne diye her misafire soran babama...
abimin arkadaşlarına da bu travesti ne demek diye sormuş sevgili babam ve karşılığında tatmin edemeyen bi cevap alınca ısrarla açıklama istemiş.ve daha fazla dayanamayan zavallı arkadaşın babamın yüzünden odadan fırlayarak kan ter içinde ''ya biriniz şu babanıza travestiyi anlatsın canım çıktı '' demişti....bi alkış daha babama...
eşimin yalvar yakar elinden aldığım arabasını daha acemiyken garajdan çıkarıyım derken kolona çarpıp sonra kaçıyım derken gene aynı kolona çarpan ve en sonunda inatlaşıp bu sefer olcak diye toplam 3 kere aynı kolona çarpan bana..(tabi hala beni boşamayan kocam da alkışı hakediyo).:1rolleyes:.
biz kocişimle her niyeti bozduğumuzda kurulmuş saat gibi kalkıp'' böööööh ''diye bağırarak bizi korkudan altımıza ettiren olluşuma ..... kapıya barikat olarak kurduğumuz çamaşırlıktaki çamaşırların altına korkudan saklanan kocama eğilip'' baba sen burda ne yapıyosun'' diye soran olluşumla ve buna karşılık'' anneni tövbe yarebbime ''diyenkoceme bi alkış daha.(anahtarı sormayın uyuyunca kilitliyoz diye camdan atmıştı sıpa gelçi bu da ayrı alkış konusu ya:1rolleyes:.)
ha unutmadan beni istemeye gelen sevgili eşimin ailesine heyecandan kahve diye kakao pişiren ve de ikram ederken ''kusura bakmayın kahve bayatmış galiba köpürmedi bu ''diyen bana da alkış istiyorum(eşim hala kahve isteyince kakao istemiyorum bak der)
geçenlerde arabayla giderken de adamın biri kornaya basıp duruyo diye sinirlenip ben de ona korna bastım uzun uzun.adam en sonunda el kol işaretleri yapınca iyice sinirlendim ve bağırmaya başladım adam en sonunda canın cehenneme dedi gaza bastı gitti.meğer adamcağız ''bacım yan aynanı düzelt katlı duruyo bak kaza yaparsın'' diyomuş.tabi bunu bi kaza tehlikesi atlatınca anlayan bana e bi alkış daha dimi:utangac:
yolda giderkenbenden resimlerini çekmemi isteyen bi sevgiliye imrenince dalgınlıktan dijital makineyi gözüne yapıştıran ben artık utancımdan daha yazacak bişe bulamıyorum yani:utangac:

Son düzenleme:
17 senedir oturduğum binanın çatısında hep güvercinlerimiz olmuştur :1rolleyes:görevlimiz 4 senedir bizimle ve şimdiye kadar bu konuda hiç girişimi olmamıştı geçen gün elinde yüzme makarnasıyla çöp kutusuna vurup ses çıkartarak güvercinlerden kurtulmayı düşünenCADIARZU bunu şimdi akıl etsede:uhm: güvercinler hiç tınlamadığı içinkaydirigubbakcemile3 hem görevlimize hemde güvercinlerimize bir alkış lütfen:roflol::roflol::roflol: ben güvercinlerimizi çok seviyorum

arkadaşın oğlu ana sınıfına giderken kız arkadaşıyla kavga edip eve gelince anne ben artık kimle evleneceğim diyen oğula alkış

Back