- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Belkı de daimici esasici öğretmenimdir ne dersinizProfiliniz de öğretmen yaziyor. Bir öğretmen nasıl bu şekilde sorunları şiddetle çozmeyi savunur anlayamadım .
Asla şiddete başvurmadı babam. 28 yaşındayım 1 tane bile tokat attığını bilmem. Biz yine yukarıda bir üye yazmıştı zitlasmayın erteleyin duymamazliktan gelin vs. vs diye. Bu şekilde cozucez.
Aılenız kardesınız uzerınde otorıte kuramamıs. Bence kurulamayan otorıtenın hesabını yapmalısınız. Dedıgım son caredır. 21 yasındakı bır kızın elınde aglıyorsunuz. Zamanında saygıyla korku (otorite sağlanmıs) aşılanmıs olsa bu hareketlere cesaret edemezdi. Kardeşiniz neden boyle hıc kendınızı sorguladınız mı? Verilen eğitimin eksikliğinden kaynaklanabilir mi diye dusundunuz mu(sizi yargılayarak sormuyorum bu soruları)?
İkna edip ailecek psıkıyatrıye falan da gıdebılırsınız. Ama sanmam boyle gelmısse boyle gıder. Ha son zamanlarda boyleyse gıtmenız yararlı olur. Ama bu karakter cocukluktan berı varsa sanmam kı etkılı olsun. Ailenizi takdir ettim dövmemişler ama şımartmış da olabilirler.