• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin lutfen

Bu arada konu sahibi kardesinjze soyleyecginz sey biz hic birsey yapmiyoruz yap dugununu yapabilirsen, biz de davetli olarak geliriz diyceksinz anlayacak o zaman neyin ne oldugunu ama gordugum kadaryla babaniz boyle birsey yapmayacak simarik kardesinize kiyamayip daha fazla borca girecek maalesef yeni nesil gencler ve aileler boyle, zaten aileler kiyamadigi simarttigi icin gencler boyle

Bu arada konu sahibi kardesinjze soyleyecginz sey biz hic birsey yapmiyoruz yap dugununu yapabilirsen, biz de davetli olarak geliriz diyceksinz anlayacak o zaman neyin ne oldugunu ama gordugum kadaryla babaniz boyle birsey yapmayacak simarik kardesinize kiyamayip daha fazla borca girecek maalesef yeni nesil gencler ve aileler boyle, zaten aileler kiyamadigi simarttigi icin gencler boyle
Malesef babam öyle bir borca giremez çünkü ödeyemez. Kesin olarak da söylemiş öyle be borca giremem diye. Biriktir paranı demiş. Tabi dinleyen yok.
O kadar saygısız ki hatta aska senin evlendikten sonra arkanda olmayacağım da demiş.

Malesef babam öyle bir borca giremez çünkü ödeyemez. Kesin olarak da söylemiş öyle be borca giremem diye. Biriktir paranı demiş. Tabi dinleyen yok.
O kadar saygısız ki hatta aska senin evlendikten sonra arkanda olmayacağım da demiş.
Yani babaniz sozunu arkasinda dik durabilirse ne mutlu ama bir sure sonra kiyamz degisik borclara girerse yandinz, anlamiyorum boyle bencil insanlari, bence dugun yaklastikca birsey alinmayinca akli basina gelir

kız arsızlaşıncaya kadar neredeydiniz
küçük yaşı şimdilerde kanı kaynamaya devam eder ve nasıl başlarsa öyle gider siz elinden yarısını almadığınız için kız biriktirememiş
açıkça konuşun ve net olsun tavrınız
kazandığının hepsini harcıyorsun yarı yarıya harcasan yine sana yeter yetmeli deyin
gerçekten evlilik ciddi maddi yük bunu anlamalı ve bu şekilde asi olması evlilikte de dikiş tutamamasına sebep olur

Işte nasıl kapatacağız onun için konu açtım :)
Hiç kimsenin hicbirsey yapmadığını görünce bir iki sinir krizi geçirecek ,evi terkedip arkadaşının evine gitmeye çalışacak sakin aman rezil olmayalım diyerek adım atmayın.Birakin rezil olsun.Kizkarsesiniz maaşını bu çocukla yiyor ..ve ikisi başbaşa verip babanizin elinde avucundakine göz dikiyorlar.Benzerini arkadaşımın kardeşi yaptı.İssiz güçsüz birini sırtında taşıdı ailesine cadolozlugunu yaptı.En son babasının sahip olduğu tek evi satması için aklına girmeye çalışıyordu,kocasına cafe acsinlarmis !!

Hiç kimsenin hicbirsey yapmadığını görünce bir iki sinir krizi geçirecek ,evi terkedip arkadaşının evine gitmeye çalışacak sakin aman rezil olmayalım diyerek adım atmayın.Birakin rezil olsun.Kizkarsesiniz maaşını bu çocukla yiyor ..ve ikisi başbaşa verip babanizin elinde avucundakine göz dikiyorlar.Benzerini arkadaşımın kardeşi yaptı.İssiz güçsüz birini sırtında taşıdı ailesine cadolozlugunu yaptı.En son babasının sahip olduğu tek evi satması için aklına girmeye çalışıyordu,kocasına cafe acsinlarmis !!
Allahım ıslah etsin böylelerini. Hiç merhamet vicdan yok.
taviz vermeyeceğiz zaten. Sanırım erkek arkadaşından alıyor bu akillari

Allahım ıslah etsin böylelerini. Hiç merhamet vicdan yok.
taviz vermeyeceğiz zaten. Sanırım erkek arkadaşından alıyor bu akillari
Aynen öyle ve sevgilisinin ailesinden..Bu tür asalaklarin dunyaaa iyisi anneleri olur genelde.."sen benim kızımsin,en güzelleri ne layıksın,herseyini yapicam ama ailen de yapmali der" ama sokakta yenileni,icileni çok zeki kızımız öder.Sonrasinda kızımız evde oğlana yapilacak bohça için bile kavga eder.Su marka saat alın aşkıma diye!!!Yapılan alışverişin çoğunu ödemedikleri için düğünden sonra alyans hariç herşey satılır ve oğlan tarafının borcu temizlenir.

Alakayı anlamak için ince düşünmek lazım :KK39:
Almak zorunda olduklarını düşünüyorsunuz galiba.. almadıklaru için üvey evlat mı oluyo?? Durumları olsa zaten yapacaklar.. ama hiç bir şeye karışmayan üstüne evi otel gibi kullanan seneye evlenicem o kadar diyen fikirlerini sormayan evlada üstelik durumları da yoksa napsınlar??

Ne kadar bencil. Hiç alttan almayın görsün el mi yaman bey mi. Evlenmek istiyorsa kendiside cabalayacak ailesinin sırtına yük olup kenara cekilmeyecek.

Almak zorunda olduklarını düşünüyorsunuz galiba.. almadıklaru için üvey evlat mı oluyo?? Durumları olsa zaten yapacaklar.. ama hiç bir şeye karışmayan üstüne evi otel gibi kullanan seneye evlenicem o kadar diyen fikirlerini sormayan evlada üstelik durumları da yoksa napsınlar??
İnce düşünememişsiniz :D

Benim çocuğum böyle yapsa dediğini ciddiye alabilecegim bir sorumluluğun yok ortada
Büyü de gel öyle konuşalım der noktayı koyardim

bence iyi bir dayak istiyor tövbe yarabbi ,

bu arada kımle evlenecek miş , evleneceği insanı onaylıyormusunuz ,

kim dir nedir bilginiz varmı

Back