• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin lutfen

Babam kaç yaşında genç kiz utanıyorum nasıl vurayım dedi

Ah ah sonradan görür anyayi konyayi da işte candan parça insan göz göre göre kıyamıyor.

En azından restinizi çekin daha yaşın küçük biz razı değiliz düğüne deyin para da vermeyin sakin.

Yazık o babaya ya :(

Zor durum. Normal değil ama. Çalışan herkes birikim yapıyor bekarken. Kardeşiniz evlenene kadar yiyip içeyim diye düşünüyor sanırım. Siz evli misiniz Yani diğer kardeşler evlenirken hep baba mı yaptı herşeyi? O yüzden mi inada biniyor. Bu bile annenizin dediği gibi küçük yaşta olduğunu gösteriyor. O zaman evlenme diyin ne diyecek. Kardeşimde çalışıyor maaşının yarısını yiyor yarısını bize veriyor birikim yapalım onun adına diye. Ona kalsa vermez ama hiç bi ev gideri Yok ne yapacak o parayı bnm annem otoriterdir brz belki o yüzden. Ama sonuçta ilerde kardeşimin işine yarayacak
1 tl bile vermez annemlere. Biraz senin adına biriktireyim dediklerinde de bağırıp çağırıp gidiyor.
Ben evliyim. Ben evlenmeden önce babam ev almıştı onun borçlarını ödüyordu. Bu yüzden 2. kredi çıkmadı. Bana evlenirken mutfak için tabak , yemek takımı vs aldı sadece. Ben ailemi borca sokmadım. Inatlasmasini gerektirecek bi durum da yok hani.

parayı ne yapıyor her ay nerde yicek parayı bu evde geçindiremez kocasıyla açlıktan ölür bunlar ,inş damadın durumu iyidir yada tutumludur.damadı kafaya alın beraber bişiler almaya başlayın diyin ikiniz ortak yoksa kardeşim para biriktiremicek düğünde zorlancaksınız diyin belki oğlan ikna eder gerçi sonrada işime karışma der ama damadı kafaya alın ama kibarca kardeşiniz zedelenmeden hırslanmadan ,bence beyaz eşyalara ortak olun diyin tanıdık varsa her ay oraya para ödeyin düğünde yeni model alırsınız diyin damat adayı çözer belki işi .yada kavga dövüş babanız borç altına soksun onu senin adına kredi çektim tandık bankacı vardı verdi desin otur ödeme yapcan desin kestirip atsın heray 1000
Malesef damat adayını da ailem istemiyor.
Onun payına düşeni de ailesinden birileri karşılayacakmış.

Kardeşinizin erkek arkadaşıyla konuşmayı deneseniz tanıyorsanız. Ancak o söyleyince düzelir gibi. Ciddi olsalar ztn çocuk kızı iyi yönlendirirdi diye düşünüyorum acaba parasını o mu yiyor? Çünkü evlenmek isteyen kız sürekli böyle seylere bakar alır falan

• Beğen
Reactions: Cac
Ne alaka herşeyi ailesi mi yapması gerekiyordu.

Konu sahibi kızkardeşin güzel bir dayak istiyor bence :KK66: baban hiç birşey yapamam çalışıyorsun biriktir desin daha da birşey demesin mecbur biriktirir :KK56:
Dedi babam ama hayır yapın herşeye ortak olacaksin demiş. Bana da söyledi. Ben de babam o kadar borcun altından kalkamaz dedim. Hem kredi de çıkmaz babama dedim. Bu defa da sen çekersin ya da eniştem çeker o zaman diyor.

Kardeşinizin erkek arkadaşıyla konuşmayı deneseniz tanıyorsanız. Ancak o söyleyince düzelir gibi. Ciddi olsalar ztn çocuk kızı iyi yönlendirirdi diye düşünüyorum acaba parasını o mu yiyor? Çünkü evlenmek isteyen kız sürekli böyle seylere bakar alır falan
Muhtemelen parayı birlikte yiyorlar. Gezip tozuyorlar sürekli.

Ne alaka herşeyi ailesi mi yapması gerekiyordu.

Konu sahibi kızkardeşin güzel bir dayak istiyor bence :KK66: baban hiç birşey yapamam çalışıyorsun biriktir desin daha da birşey demesin mecbur biriktirir :KK56:
Bence aile bişey yapmamalı sonuçta kocaman insanlar evlilik kararı alıyorlar eeeee babam herşeyimi alsın daha neler niye alsın üstelikte iş güç sahibi biri. Benim kv ve kp bişeye karışmıyorlar maddi olarak (gerçi benim nişanlımın durumu iyi :) bohca geldi nişanda hepsini nişanlım aldı kv sadece hazırlamış, ev eşyası aldık onları da biz yaptık, onlar sadece düğüne takılarını alıp gelecekler (bu arada takı dediysem 1 tane bilezik değil 7 tane bilezik takacaklar, 3 tane önce taktılar, nişanlım set aldı :) böyle başka bişeye karışmadılar

Dedi babam ama hayır yapın herşeye ortak olacaksin demiş. Bana da söyledi. Ben de babam o kadar borcun altından kalkamaz dedim. Hem kredi de çıkmaz babama dedim. Bu defa da sen çekersin ya da eniştem çeker o zaman diyor.
Tam böyle evire çevire dövmelik kardeşin var :70: ben direk konuşurken elimin tersiyle bi çakardım heralde o yaşını bilmiyorsa ben utanmam :27:

Bence aile bişey yapmamalı sonuçta kocaman insanlar evlilik kararı alıyorlar eeeee babam herşeyimi alsın daha neler niye alsın üstelikte iş güç sahibi biri. Benim kv ve kp bişeye karışmıyorlar maddi olarak (gerçi benim nişanlımın durumu iyi :) bohca geldi nişanda hepsini nişanlım aldı kv sadece hazırlamış, ev eşyası aldık onları da biz yaptık, onlar sadece düğüne takılarını alıp gelecekler (bu arada takı dediysem 1 tane bilezik değil 7 tane bilezik takacaklar, 3 tane önce taktılar, nişanlım set aldı :) böyle başka bişeye karışmadılar
Ne mutlu sana :27: sütyende takmiyorsun senden mutlusu yok 7 bilezik onemli tabi ;)

Neyse konu sahibi siz he he deyip gecin hiç birşey yapmayın evlensin bakalım nasıl evlenecek ciddiye almayın konuşsun konuşsun dursun ;)

Masraflarını geçtim bu akıl ile evlenmemeli..
Benim kardeşimde evlenmek istediğini söyledi.. Ailem senin şuan doğru karar verebileceğini düşünmüyoruz evliliği unut dediler.
kardeşim 23 yaşında..

kardeşimin borcundn banane dicen parası var gidip çekebilir diceksınız. damadı bir görün derim evleniceksiniz madem ciddisiniz nerden ne kadar desteksiniz parasal olarak herşey yarıya mı olcak kardeşimde o zaman şimdiden alsın bişiler diyin bizimkilerde elinden geldiğince destek olur diyin ama çalışan maaşı eve vermeyen kardeşim artık kendi alışverişine başlayabilir diyin oğlanın yanında

Ne mutlu sana :KK53: sütyende takmiyorsun senden mutlusu yok 7 bilezik onemli tabi :KK66:

Neyse konu sahibi siz he he deyip gecin hiç birşey yapmayın evlensin bakalım nasıl evlenecek ciddiye almayın konuşsun konuşsun dursun :KK66:
7 tane değil toplam 10 tane :) eeeee benim gibi gelini bulmuşlar :)

peki napıyor paraları merak ettim doğrusu.
madem para vermiyor düğünü erteyeleyecez deyin. biz bu imknalarla anca 3 sene sonra düğün yapabiliriz yaşında küçük beklersin kızım diceksiniz.

7 tane değil toplam 10 tane :) eeeee benim gibi gelini bulmuşlar :)

İnce değil dimi kaç gram :) adana burma aldirsaydin :)

Sutyen mevzusundan sonra sıkıntı yok anlaşılan Allah bozmasın :)

Konu sahibi kusura bakma lütfen ..
Laftan anlamıyorsa he he deyip geçin umursamadiginizi anlayacaktır mecbur konuşsun dursun .

Gözlemleyin sadece bu konuları açmaya çalışırsa muhatap olmayın. Hakikaten dayaklık yani .

İnce değil dimi kaç gram :) adana burma aldirsaydin :)

Sutyen mevzusundan sonra sıkıntı yok anlaşılan Allah bozmasın :)

Konu sahibi kusura bakma lütfen ..
Laftan anlamıyorsa he he deyip geçin umursamadiginizi anlayacaktır mecbur konuşsun dursun .

Gözlemleyin sadece bu konuları açmaya çalışırsa muhatap olmayın. Hakikaten dayaklık yani .
Yok canım ince değil 20 gr her biri :) bir sorunumuz yok şükür

peki napıyor paraları merak ettim doğrusu.
madem para vermiyor düğünü erteyeleyecez deyin. biz bu imknalarla anca 3 sene sonra düğün yapabiliriz yaşında küçük beklersin kızım diceksiniz.
Zaten ailem düğün nisan soz konusu değil dedi. Parayi da sanırım erkek arkadaşıyla yiyorlar.

Back