Atarlı giderli yorum yapmıyorum.Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?
Öncelikle ben gelin olarak hicbirseye müdahil olmuyorum eşimle tartışıyor biz ona gel bizim cocugumuA bak demedik el ne der diye düşünüp o gelmek istedi fakat diğerinde ayrı kalmak onu zorladi.biz hala zorlamiyoruz ve bakmak istemezse gerekirse arabamizi satıp işten çıkip kendim bakmayı düşünürümNeden kızıyorsunuz kadına?
İstemeyerek geldiği için mi?
Sanki bakmak zorunda da ağlayarak gelmesini görmezden gelip hala çağırmaya devam ediyorsunuz.
Öteki torununu daha çok sevebilir,kimi çocuk kendini sevdirir,kimi çocuk kendini sevdirmez.
Sizin çocuğunuza alışamamış demekki.
Birde bağırmışsınız kadıncağıza.yahu ne haddinize?
Bakmak zorunda değil,kayınvalideniz siz işe gidince bakacak diye güvenerek mi doğurdunuz çocuğunuzu?
Herkes kendi çocuğunun meshuliyetinden sorumludur hanımefendi,bebeğin bakımı temizliği yeme içmesi herşeyi anne babaya aittir,kayınvalideye değil.
Sizin bebeğinize bakmak zorunda da değil,ona örgü örmek zorunda da değil birşey almak zorunda hiç değil.
Umarım benim hissettiklerimi siz hissetmek zorunda kalmazsinizAtarlı giderli yorum yapmıyorum.
Fikrimi söylemek uç yorum yapmak mı oluyor? Herkesle aynı düşünüp kayınvalideyi yerden yere mi vurmam lazım? Ya da çocuğuna bakmak zorunda eşit davranmak ona örgü örmek zorunda mı demem lazım.
Ha ayrıca,kadına sanki para veriyormuş ki patlamış "yeter artık eşit davranmıyorsun" diyerek.
Bu çok mu doğru allah aşkına. Rica minnet pohpohlayarak baktırırsın anlarım ama kavga ederek baktırmak ne kadar doğru?
Büyük konuşmayayım ama kayınvalidem bakmak istemezse böyle ağlayarak gelse asla baktırmam,geri gönderirim. Bebeğimin enerjisini kötü yöne çeviremem. Demekki bebeği benimseyemedi diğer torunu kadar e bebeğimde sevilmediğini hisseder zaten. Negatif ortamda mı büyüsün evladım diyerek alıp kendim bakarım. Zaten bebek benim bebeğim,çalışmak zorundaysam bunun zorluklarını bilmem gerekirdi değil mi?
Tavrım sert olabilir belki ama bu sizi ilgilendirmez. Dikkat çekmek için yorum yapmıyorum en azından.
Ohoooo kadın gelmiş torununa bakıyor işte.kadın evini özlüyordur elbet. niye hep kv anneniz de baksın biraz bakıcıya emanet edemem diyorsanız. Oda olmadı işinizden feragat edip çocuğunuzu büyütün herseye alınganlık edip 2 yeleğin lafını yapacaksanız kendiniz bakın. gerçekten kimseye yaranılmıyor arkadaş burda iyice gösterdiniz bunuİyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Sizce gemileri yakip bqktirmamak mı
Yoksa iyi kötü içime atip göz mü yummak.her 15-20 günde bu kavgalardan sıkıldım artık. Yada nasıl konusmaliyim kimse kırılsın istemiyorum artık
Benim ablamın kaynanası da asla eşit davranmaz ASLA .İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Yoksa iyi kötü içime atip göz mü yummak.her 15-20 günde bu kavgalardan sıkıldım artık. Yada nasıl konusmaliyim kimse kırılsın istemiyorum artık
İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
ne bu kaynanaların torun baktırma sevdalı gelinlerden çektikleri.İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Benim öyle bı derdim hiç olmadı kendisi el ne der kaygısına düşüp bakmak istedi asla zorlamadik önce istedi geldi sonralari başımıza kakmaya başladı benim derdimi yalnis anlamışsınızdır KV kırmadan nasıl sen bakmak istemiyorsan bakma diyebilirim soru bune bu kaynanaların torun baktırma sevdalı gelinlerden çektikleri.mesele toruna bakmak değil gelinlerin kıyasları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?