- 30 Mayıs 2017
- 466
- 186
- 103
ben de aynu şeyi sorucaktım ama vazgeçtim :)Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de aynu şeyi sorucaktım ama vazgeçtim :)Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?
kırılmalık durum yok anne gönülsüz baktığın belli ,bizimde sana çocuk baktırmak gibi bir kaygımız yok ,çocuğa bakıcı tutmaya karar verdik,Allaha emanet ol deyin bitti gitti o zamanBenim öyle bı derdim hiç olmadı kendisi el ne der kaygısına düşüp bakmak istedi asla zorlamadik önce istedi geldi sonralari başımıza kakmaya başladı benim derdimi yalnis anlamışsınızdır KV kırmadan nasıl sen bakmak istemiyorsan bakma diyebilirim soru bu
Belkide biraz yanlış anladım haklısınız.Umarım benim hissettiklerimi siz hissetmek zorunda kalmazsiniz
Ben Kayınvalidem para kabul etmez diye bazen eve para bırakıp Anne sana para bıraktım yoldan patatesçiyoldan p geçerse almak istersin Evde bulamazsın para diyerek onu bahane ederek bile her hafta mutlaka ona harçlık bırakırım sadece maaş gibi vermiyoruz birazbiraz yanlış anladınız Benim derdim Kayınvalidemin etinden sütünden faydalanıp üzerine ona bağırıp çağırmak değil sadece çocuğum Sevgi göreceği uygun bir ortamda büyüsün Ben de mutsuz bir anne olmak istemiyorum bütün derdin bu Sizden istediğim yardım da bunu en uygun dille ve en az hasarla nasıl halledebilirim
bakici veya kreşe verin. gönülsüz bakiyor, zorlamanın alemi yok ki..İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Sizce gemileri yakip bqktirmamak mı
Yoksa iyi kötü içime atip göz mü yummak.her 15-20 günde bu kavgalardan sıkıldım artık. Yada nasıl konusmaliyim kimse kırılsın istemiyorum artık
Mevzu iki tane yelekten ibaret olduğunu düşünenler için yazıyorum sabah 9 öğlen 1 çalışıyorum işten gelince KV gitmek istiyor diğerine gidiyor kosakosa kızımı kucağına atıp gece 12 de geliyor oğlundan ayrılamadım diye başlıyor anlatmaya sanki zorla getirilmiş gibi mevzu bize ağlayarak gelip diğerine koşarak gitmesi haftada 5 gidip geliyor kopmadı yani diğer evden ücretsiz izin hakkım ocakta olacaj en eerken
6bucuj aylıkken geldi ben süt izninden dolayı erken çıkıyorum eltim hiç çalışmıyor onu ozleyip gidip geliyorben konuyu hic anlamadim.
tam olarak kac aylikken size geldi, ve nasil gidip geliyor, diger torununa bakmaya devam mi ediyor, eltiniz de sizin gibi part time mi calisiyor?
6bucuj aylıkken geldi ben süt izninden dolayı erken çıkıyorum eltim hiç çalışmıyor onu ozleyip gidip geliyor
Böyle bir para gerçekten var mı? Alan duydunuz mu? Ben hiç duymadım da...Kayınvalideler torununa bakmak zorunda mı ? Cidden kayınvalideye güvenerek mi doğum yapıyorsunuz ? Ailenizin geliri 5000 tl nin altındaysa devlet ücretsiz bakıcı tahsis ediyor. 5000 tl nin üzerindeyse de kendiniz bir bakıcı tutabilirsiniz ya da kendiniz bakabilirsiniz. Hayatta en son yapacağım şey kayınvalideme güvenip doğum yapmaktır herhalde. Kayınvalide de olsa kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ha çok hevesliyse bakar o ayrı.
Ayrımcılık konusunu ise kayınvalideniz ile oturup konuşmalısınız.
Nasıl bir para ?Böyle bir para gerçekten var mı? Alan duydunuz mu? Ben hiç duymadım da...
Özür.dilerim yanlış okumuşum. Ücretsiz bakıcı nasıl oluyor?Nasıl bir para ?
Önemli değil. Araştırabilirsiniz dediğim şekilde oluyor. Geliriniz belli sınırın altındaysa devlet annenin çalışabilmesi için bakıcının parasını kendisi ödüyor. Bu şekilde çalışan bir akrabam var bakıcı olarak. Parasını devletten alıyor. Üstelik yetkililer sürekli denetleyerek bakıcının keyfinin yerinde olup olmadığını, fazladan iş yaptırılmadığını kontrol ediyor. Araştırın daha ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.Özür.dilerim yanlış okumuşum. Ücretsiz bakıcı nasıl oluyor?
Eğer oluyorsa çok iyi. Kendim için değil de bir tanıdığım için fikir olabilir. Ben kreş taraftarıyım, belli bir yaşa kadar annenin bakması şartı ile tabi.Önemli değil. Araştırabilirsiniz dediğim şekilde oluyor. Geliriniz belli sınırın altındaysa devlet annenin çalışabilmesi için bakıcının parasını kendisi ödüyor. Bu şekilde çalışan bir akrabam var bakıcı olarak. Parasını devletten alıyor. Üstelik yetkililer sürekli denetleyerek bakıcının keyfinin yerinde olup olmadığını, fazladan iş yaptırılmadığını kontrol ediyor. Araştırın daha ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.
Ben de sormazdım da bir kaç kere bu şekilde yorumlarına denk geldim rahatsız oldum. Konuyu anlamadan dinlemeden ezber cümlelerle karşısındakini terslemeye çalışıyor. Normalde isimlere bakmam ama demek ki ne kadar çok yapıyorsa baya dikkatimi çekmiş. :)))ben de aynu şeyi sorucaktım ama vazgeçtim :)
Valla kadını biraz el üstünde tutup baktırın.Sekiz aylık çocuğu başka kime emanet edebilirsiniz ki?Kadın bakıyomuş işte her lafına alınganlık etmeyin varsın diğer torununa iki yelek fazla örsün sonuçta çul çaput bunlar arkadaşım.Eğer babannesi olmasa elin kadınına emanet edip aklın evde kalacaktı.Bence idare edin kadının da kalbini kırmayın.