Gönülsüz baktığı bariz,en iyisi başka bir yol bulup kadını yollayın köyüne ne sizin huzurunuz kaçsın ne onun.İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Sizce gemileri yakip bqktirmamak mı
Yoksa iyi kötü içime atip göz mü yummak.her 15-20 günde bu kavgalardan sıkıldım artık. Yada nasıl konusmaliyim kimse kırılsın istemiyorum artık
Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler.
Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?Neden kızıyorsunuz kadına?
İstemeyerek geldiği için mi?
Sanki bakmak zorunda da ağlayarak gelmesini görmezden gelip hala çağırmaya devam ediyorsunuz.
Öteki torununu daha çok sevebilir,kimi çocuk kendini sevdirir,kimi çocuk kendini sevdirmez.
Sizin çocuğunuza alışamamış demekki.
Birde bağırmışsınız kadıncağıza.yahu ne haddinize?
Bakmak zorunda değil,kayınvalideniz siz işe gidince bakacak diye güvenerek mi doğurdunuz çocuğunuzu?
Herkes kendi çocuğunun meshuliyetinden sorumludur hanımefendi,bebeğin bakımı temizliği yeme içmesi herşeyi anne babaya aittir,kayınvalideye değil.
Sizin bebeğinize bakmak zorunda da değil,ona örgü örmek zorunda da değil birşey almak zorunda hiç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?