Bir akıl verin lütfen KV konusu

Gullya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
577
439
103
33
İyi günler sevgili kk hemen konuya giriyorum KV iki tane torunu var 16 aylık eltimin oğlu birde 8 aylık benim kızım KV diğer bebeğe baktı eltimle yaşarken.ben işe döndüm sıra geldi benim bebeğime onu hiç zorlamadik baksın diye kendisi geldi bize yerleşti.ben gönül rahatlığıyla emanet ettim. Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler. Her fırsatta bana şükür edin çocuğunuza bakiyorum.diger torununa örgüler hediyeler benim kızıma ihtiyacı yok deyip sıyrıldı.bizde en sonunda dolduk dolduk dün gece patladik bakmak istemiyorsan bakma eşit davranmiyorsun dedik
Sizce gemileri yakip bqktirmamak mı
Yoksa iyi kötü içime atip göz mü yummak.her 15-20 günde bu kavgalardan sıkıldım artık. Yada nasıl konusmaliyim kimse kırılsın istemiyorum artık

Valla kadını biraz el üstünde tutup baktırın.Sekiz aylık çocuğu başka kime emanet edebilirsiniz ki?Kadın bakıyomuş işte her lafına alınganlık etmeyin varsın diğer torununa iki yelek fazla örsün sonuçta çul çaput bunlar arkadaşım.Eğer babannesi olmasa elin kadınına emanet edip aklın evde kalacaktı.Bence idare edin kadının da kalbini kırmayın.

kadın bakmak zorunda değil sonuçta, öyle bi görevi olamaz, siz doğurdunuz, işiniz var çalışıyorsunuz, kv bakmak istemiyorsa da mecbur bakıcı.. he tabi kv ye de uygun dille seni rahatsız ettik evini özlüyosun evinden alıkoymayalım deyin

Gönülsüz olduğu belli.
Gönülsüz bir kişi çocuğunuza ne katabilir ki.
Hiç akraba yok mu bakabilecek güvenilir tanıdık biri emin olun çocuğunuzun sevgiye ilgiye ihtiyacı var böyle negatiflik yayan bir insanın çocuğun yanında işi olmamalı.Hemen araştırmaya başlayın bence.
Kv nize sizi alıkoyduk kusura bakma anne biz senin üzülmene dayanamıyoruz bakıcı tutucaz diyin

Bu kadar tantana olacağına bakıcı tutarım daha iyi.
Kadın parasıyla bakmıyor ki laf söyleyesiniz.
Anne sen 2 torunla yoruluyorsun sana da yazık sen diğer torununa daha alışkınsın ben bizimkine bakıcı tutcam hem sana da kolaylık olur de geç.

Gönülsüz baktığı bariz,en iyisi başka bir yol bulup kadını yollayın köyüne ne sizin huzurunuz kaçsın ne onun.

Neden kavgada buluyorsunuz çözümü?
Yani düzgünce kırıldığınızı söyleseniz olmuyor mu?

bakıcı bulup maddi olarak kaşrılayabileceksiniz baktırmayın. ha imkan yoksa çekeceksiniz el mecbur.

Eğer güvenilir başka biri yoksa etrafınızda katlanın beneğiniz daha çok küçük derdini anlatamıyor babannesi en azından kötülük yapmaz içiniz rahattır diye düşünüyorum

Bakiciya verin kimseye minnet etmeyin. gayet guvenilir bakicilar var

Kayınvalideniz siz yokken ite kaka bakıyordur, severek uyandın mı sen diye sarılıp öpmüyordur. Bebekler hisseder. Lütfen çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın.

Lakin KV iki torununa hiç eşit davranmaz oldu her fırsatta diğer toruna koşuyor.ve her pazar bize gelirken ağlayarak gelmeye başladı benim kızıma sen olmazsan ben köyüme dönmek zorunda kalirdim demeler.

Bence bu kisim enteresan. Eltiniz kvdeye acaba artik gerek olmadığını mi hissettiriyor? Yoksa kızınız olmasa neden köyüne dönmek zorunda kalır? Bence ortada bir durum var ama bunu sadece konusarak, kavgaya vurmayarak çözebilirsiniz. En büyük çocuk esiniz mi?

Neden kızıyorsunuz kadına?
İstemeyerek geldiği için mi?
Sanki bakmak zorunda da ağlayarak gelmesini görmezden gelip hala çağırmaya devam ediyorsunuz.
Öteki torununu daha çok sevebilir,kimi çocuk kendini sevdirir,kimi çocuk kendini sevdirmez.
Sizin çocuğunuza alışamamış demekki.
Birde bağırmışsınız kadıncağıza.yahu ne haddinize?
Bakmak zorunda değil,kayınvalideniz siz işe gidince bakacak diye güvenerek mi doğurdunuz çocuğunuzu?
Herkes kendi çocuğunun meshuliyetinden sorumludur hanımefendi,bebeğin bakımı temizliği yeme içmesi herşeyi anne babaya aittir,kayınvalideye değil.
Sizin bebeğinize bakmak zorunda da değil,ona örgü örmek zorunda da değil birşey almak zorunda hiç değil.

Isi birakin biraz evde durun bence
1ci bebeginiz daha cok minik ne bakici ne kv sizden iyi bakamaz
2cisi bebegin annesine anne kokusuna suan en ihtiyac duydugu anlarda
3cüsü kv bakmk zorunda degil istemiodur söyleyemiyodur herkes evinde mutlu arti o bi onun cocugu bi senin kadincaz zaten kendi evlatlarini büyütmüs simdi torunlara gecmis arada kalmis tatli dille söylenebilir zorla degil hicbisey kv yi gec bazen kendi annemize bile zor gelio cocuk bakmak

Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…