• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin lütfen KV konusu

İnsanlar ne garip istemezsin zorla bakmak isterler istetsin gönülleri olmaz.imkan varsa iyi biri mutlaka bulunur.gelgit mi yapıyo mu ondan felan mı yoruluyo yoksa birliktemi yaşıyonuz.

Benim öyle bı derdim hiç olmadı kendisi el ne der kaygısına düşüp bakmak istedi asla zorlamadik önce istedi geldi sonralari başımıza kakmaya başladı benim derdimi yalnis anlamışsınızdır KV kırmadan nasıl sen bakmak istemiyorsan bakma diyebilirim soru bu
Zaten dolup patlamışsınız kadına karı-koca, kırılmıştır kırılacağı kadar kadıncağız.
İki çift söz daha söyleyiverin nolacak?
'Anne biz bakıcı bulduk, sen köyüne dönebilirsin' diye,oldu bitti.
Haa normali bu mudur? Elbette hayır.
Ama sizin olaylara yaklaşımınız değişik.
Ben sizden çok eşinize şaşırdım, hadi siz el kızısınız, kocanız nasıl annesine böyle rahatça laf sayabiliyor?
Kayınvaldem gönüllü veya gönülsüz bebeğime baksa eltimin çocuğuna aldığını,ördüğünü gündeme getirmem doğrusu.

Ben de sormazdım da bir kaç kere bu şekilde yorumlarına denk geldim rahatsız oldum. Konuyu anlamadan dinlemeden ezber cümlelerle karşısındakini terslemeye çalışıyor. Normalde isimlere bakmam ama demek ki ne kadar çok yapıyorsa baya dikkatimi çekmiş. :)))
vallahi aynı ben de öyle düşündüm bi kaç yorumunu gördüm. sonra neyse dedim bulaşmiim :)

Back