- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Atarlı giderli yorum yapmıyorum.Niye bu kadar uç yorum yorum yapmak için kendinizi kasıyorsunuz? Atarlı giderli yorum yapanlara ödül mü var?
Fikrimi söylemek uç yorum yapmak mı oluyor? Herkesle aynı düşünüp kayınvalideyi yerden yere mi vurmam lazım? Ya da çocuğuna bakmak zorunda eşit davranmak ona örgü örmek zorunda mı demem lazım.
Ha ayrıca,kadına sanki para veriyormuş ki patlamış "yeter artık eşit davranmıyorsun" diyerek.
Bu çok mu doğru allah aşkına. Rica minnet pohpohlayarak baktırırsın anlarım ama kavga ederek baktırmak ne kadar doğru?
Büyük konuşmayayım ama kayınvalidem bakmak istemezse böyle ağlayarak gelse asla baktırmam,geri gönderirim. Bebeğimin enerjisini kötü yöne çeviremem. Demekki bebeği benimseyemedi diğer torunu kadar e bebeğimde sevilmediğini hisseder zaten. Negatif ortamda mı büyüsün evladım diyerek alıp kendim bakarım. Zaten bebek benim bebeğim,çalışmak zorundaysam bunun zorluklarını bilmem gerekirdi değil mi?
Tavrım sert olabilir belki ama bu sizi ilgilendirmez. Dikkat çekmek için yorum yapmıyorum en azından.
Son düzenleme: