Once babanizdan, sonra abinizden, sonra da yengenizden igrendim. Boyle baskalarinin sirtindan gecinen asalak tiplerin yasamamasini istiyorum, karaktersiz insanlar.
Konu sahibi, hic etrafinizda sana yardim edecek, burs gibi bir sey verecek kimse yok mu? Sen kesinlikle cok guzel yerlere gelebilecek kapasitede birisin, bu kadar zor bir atmosferde bile canla basla calismak istiyorsun, okumak istiyorsun. Senin durumunda olup da koca arayan cok fazla kişi var, ama sen kendi ayaklarinin uzerinde durmak istiyorsun. Ne kadar zorlanirsan zorlan fakat asla bu kararliligini kaybetme. Akrabalarinizdan falan bu duruma el atacak kimse yok mu? En olmadi, kavga çıkar, yengenin yuzsuzce o aldigi parayi ona yar etme. Bir zahmet bir tarafini kaldirip calissin, eve ekmek getirsin. Hem anneniz de evde çocuğa bakar.
Gerekirse kuru ekmek yiyin 2 ay ama calismayin. O yenge bozuntusu da basinin caresine baksin. Yok oyle ureyip de elin kizinin sirtindan geçinmek. Sizin icin bu denli kritik bir zamanda bu denli büyük bir fedakarlık yapmanizi kimse isteyemez sizden, yapmayin.