• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir akıl verin nolur..çok yoruldum

Herkes kendi menfaatini düşünüyor işte sizin yanınızda asalaklık yaparken ne birikimiymiş bu. Herkesi düşünürsen üstüne binen yük çok olur böyle, kesilirse kesilsin paraları seni düşünen yok sonuçta sen niye onları düşünüyorsun? Yengenden para istediniz mi hiç? Ne yüzle evde kalırken sizin yanınızda babanızla konuşup sizden para saklayabiliyor? Yardımın olmayacaksa bu evden gidin ben çok yoruldum 4 kişiyi besleyemiyorum artık bana da yazık deyin, yok yardım etmem derse babama söylerim diye tehdit edin nasıl insanlar bunlar.

bende nasıl bi insanım onu sorguluyorum bazen...ben bence hayatta görülebilecek en kendini kullandıran en salak en hakkını savunamayan insanım

çıksam mı ya...bende çok istiyorum evde durup son günlerimi bari kendime ayırmayı..hep ödenecek faturayı ben mi düşünücem

2 ay için hayatımı mahvetme, otur 2 ay deliler gibi çalış, istediğin olmasa bile elimden geleni yaptım dersin.
ilerde dönüp bugünlerine baktığında, 2 ay faturalar aksayacak diye eğitimimden vazgeçtim dediğini düşünsene, ne kadar acı.

2 ay için hayatımı mahvetme, otur 2 ay deliler gibi çalış, istediğin olmasa bile elimden geleni yaptım dersin.
ilerde dönüp bugünlerine baktığında, 2 ay faturalar aksayacak diye eğitimimden vazgeçtim dediğini düşünsene, ne kadar acı.

çok haklısınız..ama ay sonuna kadar çalışmam lazım mecbur..patron 15 gün önceden haber vermen lazımdı der caz yapar..ozaman ay sonunda işten ayrıldığımda sınavıma 40 gün kalmış olur. 40 gün de hergün işe gider gibi sabah erkenden kalkar dersimi çalışırsam yetiştirebilir miyim

bende nasıl bi insanım onu sorguluyorum bazen...ben bence hayatta görülebilecek en kendini kullandıran en salak en hakkını savunamayan insanım
Salaklık değil de arkanda duran destek olan kimse olmadığı için sindirilmişsin sesini o yüzden çıkaramıyorsun. Annenle konuşup iki ay idare etmesini iste eviniz kira mı bilmiyorum. Sadece kirayı faturaları ödeyecek kadar idare etsin temizlik işi alabilir yine. Gerekirse kuru ekmek, bakliyat yiyin hergün idare edersiniz iki ay sonuçta. Yengeyle de konuşun işten çıktığınızı 4 kişiye bakamayacağınızı söyleyin yardım etmeyecekse kendi annesine gitsin ezdirmeyin kendinizi artık.

Once babanizdan, sonra abinizden, sonra da yengenizden igrendim. Boyle baskalarinin sirtindan gecinen asalak tiplerin yasamamasini istiyorum, karaktersiz insanlar.

Konu sahibi, hic etrafinizda sana yardim edecek, burs gibi bir sey verecek kimse yok mu? Sen kesinlikle cok guzel yerlere gelebilecek kapasitede birisin, bu kadar zor bir atmosferde bile canla basla calismak istiyorsun, okumak istiyorsun. Senin durumunda olup da koca arayan cok fazla kişi var, ama sen kendi ayaklarinin uzerinde durmak istiyorsun. Ne kadar zorlanirsan zorlan fakat asla bu kararliligini kaybetme. Akrabalarinizdan falan bu duruma el atacak kimse yok mu? En olmadi, kavga çıkar, yengenin yuzsuzce o aldigi parayi ona yar etme. Bir zahmet bir tarafini kaldirip calissin, eve ekmek getirsin. Hem anneniz de evde çocuğa bakar.

Gerekirse kuru ekmek yiyin 2 ay ama calismayin. O yenge bozuntusu da basinin caresine baksin. Yok oyle ureyip de elin kizinin sirtindan geçinmek. Sizin icin bu denli kritik bir zamanda bu denli büyük bir fedakarlık yapmanizi kimse isteyemez sizden, yapmayin.

çok haklısınız..ama ay sonuna kadar çalışmam lazım mecbur..patron 15 gün önceden haber vermen lazımdı der caz yapar..ozaman ay sonunda işten ayrıldığımda sınavıma 40 gün kalmış olur. 40 gün de hergün işe gider gibi sabah erkenden kalkar dersimi çalışırsam yetiştirebilir miyim

boğaziçi falan hedeflemiyorsan, sistemli bir çalışmayla yetişir, denemeye değer.

Abin, yengen, baban... Ucu de yorumsuz gercekten. Neden bazi insanlar boyle kotu olabiliyor bilmiyorum ama boyle insanlara el uzatinca cigerine kadar sokuyorlar. Sen isten cik. Ay sonunu da dusunme bence sinava az kalmis. (umarim patronun anlar icinde oldugun durumu) Gerekirse kuru ekmek yenir. Bu azimle eminim cok guzel bir gelecek bekliyor seni. Biraz disini sık canim.

Bir de su yonden bak. Hayata en kotusunden basladin. Bundan sonraki hayatinda gelisebilecek bazi olaylar cogu insan icin yıkıcı olabilecekken, sen dimdik ayakta durup "Bu da bir sey mi, ben neler gordum" diyebileceksin.

Abin, yengen, baban... Ucu de yorumsuz gercekten. Neden bazi insanlar boyle kotu olabiliyor bilmiyorum ama boyle insanlara el uzatinca cigerine kadar sokuyorlar. Sen isten cik. Ay sonunu da dusunme bence sinava az kalmis. (umarim patronun anlar icinde oldugun durumu) Gerekirse kuru ekmek yenir. Bu azimle eminim cok guzel bir gelecek bekliyor seni. Biraz disini sık canim.

patronda kendini düşünür.15 gün çalışmak zorundasın der. direk çıkmama müsade etmez...neyse napiyim artık:KK43:

Bende bazen sinirden duramıyacak gibi oluyorum kendimi tutuyorum...psikolojimi bozdu artık bu durumlar. Boşver çık sende evde otur diyorum kendime ama yemiyo açıkçası...neden bukadar salağım bilmiyorum
Bunları yapmadan çıkma. Yenge de elini taşın altına koysun biraz öylesi cik işten bence.

Yengene söyle ben işten çıkıyorum sınavıma çalışıcam ve bu dönem içinde de masrafları babamın yolladığı paralarla karşılayacaksın kabul edersen eyvallah etmezsen başka kapıya babama da söylerim burda kaldığını de zaten hepi topu 2 ay mecbur kabul edecek sakın hayallerinden vazgeçme kendini kullandırma kimseye sıkıntı çekmeden refaha ulaşılmıyor inş hedefine ulaşırsın

Back
X