Baban abinle görüşüp senle niye görüşmüyor?
çünkü ben annemle yaşıyorum diye. ben işe girdim çalışır kendime bakarmışım.
Ne abin yengende ne de baban da insanlık yokmuş. Üzüldüm durumuna. Yerine kendimi koydum da ya o yengeyi, abiyi evden gönderirdim heralde ya da babaya söylerdim bunlar bizde kalıyor , biz besliyoruz onları o yardımları sen bize yap derdim.
Yengenle abinin kafasını birbirine tokuşturup gözlerini neşterle oyup, dillerini kesesim geldi
bazen babama herşeyi anlatmak istiyorum..kızını bikere aramazsın ama gelinini hergün arayıp soruyosun para yolluyosun ya aslında onlar bizde kalıyo demek istiyorum...Benim zor durumdaki onlar değil demek istiyorum ama yapmam
Ben olsam yapardım diyorum ya utanır belki baba olduğunu hatırlar. Gurur yapıp, hergün sinir olacağıma konuşurdum. Ha anlamazda yine sonuç çıkmazsa Allaha havale edersin artık, kendisini kandıranları görsün.
Abin de yengen de çok kötü insanlar. Ben yerinde olsam bu kadar dayanmazdim. Beni düşünmeyeni ve mı dusunucem. Bu akşam yengen konuşurken al telefonu birden elinden. Yengeme de yeğenime de bi basima ben bakıyorum,bizle yaşıyorlar. Ve verdiğin paradan bir kuruş hayirlari yok. Ben okuyamıyorum çalışmaktan ,sen nasıl bi insansin elin kızına para yolluyorsun bize kuruş yok. Lanet olsun senin gibi insana derdim. Yengeme de iki ay boyu sen ödeyeceksin kirayı,faturaları yoksa git burdan derdim. Yegenmis,abiymis umrum olmazdı. Enayi yerine koymuşlar sizi.
Annene ayrı üzüldüm. Şuan bu dediğimi yapmazsan ileride coook pişman olursun. Sana gelmeyen para için mı susuyorsun. Abinle de aran açılırsa açılsın. Çok Hayri var sanki zibidinin. Ay çok sinirlendim ya.
ozamanda abimle yengem ne yapar...babam onlara para yollamayı keser.beni kandırmışlar der.
böylede yengem hiç yollanan parayı bize vermiyo gerçi birikim yapıyo kendileri için..
Yine babamın bana yardım edeceğini sanmam, beni umursamıyo...sadece onlara etmiş olduğu yardımı kesmiş olurum konuşursam
abin babandan destek almadan yaşayamayacakmış da neden evlenmiş? bi de çocuk yapmışlar...
evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsa bakmayı da bilecek, mecbur değilsin kimsenin karnını doyurmaya, işten çık kendini derslerine ver, gerisini de umursama, kim dert ederse etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?