Bir ailemin olmaması/ Ayrı eve çıkmak

Kendi bulundugun sehirde kal tek basina güclüsün ailede bir yere kadar bizle artik tek basina kendi mücadelen devam ediyor ekmegini tastan cikarirsin psikolojikmen iyi olmalisin enerjini düsüren herkesten uzak dur bu sevgilin de olabilir hickimselere mecbur degilsn onlari uzaktanda sevebilirsin nasil mutluysan kimseyi cekmek zorunda degilsn artik bir bireysin yani

okul öncesi öğretmeni olucam belki oyun ablalığı olur özel ders verilebileceğini sanmıyorum

Kimseye özel hayatını anlatma hocan arkadaşın, bugün derdini dinler yarın dengeler değişir senin dertler onların kozu olur zayıf noktaların çünkü bunlar
İş bulman mantıklı illa hemen öğretmenlik ile başlamak zorunda değilsin part time iş, okulda öğrencilerin çalıştığı işler var , özel ders verebilirsin vs vs...
Ailenle yaşadıkların hoş değil ama sihirli değnek ile de düzelmez, mesafeli olmak mantıklı duruyor..
Biriktirdiğin paraya güvenme hazıra dağ dayanmaz maalesef.
Baş açıklığı mevzusu tamamen seni ilgilendirir buna takılma, açık veya kapalı sen yine sensin

Bence part time call centerda ise gir jem evden calisirsin hemde bilgisayar veriyorlar .yada bir okul bulup orada calis ama ne kadar maas verir oralar bilmiyorum ev tutmana yeter mi ?

aileme yüksek lisans yapıcam diyerek alt yapısını oluşturdum bu durumun yani eve dönmeyeceğimin ama nasıl karşılayacaklarını hiç bilmiyorum bu durum da biraz korkutuyor

aileme yüksek lisans yapıcam diyerek alt yapısını oluşturdum bu durumun yani eve dönmeyeceğimin ama nasıl karşılayacaklarını hiç bilmiyorum bu durum da biraz korkutuyor
Yani sen ayri eve cikacam dediginde bende olmaz diye düsünmedim degil yani sonucta daha bekarsin her aile izin vermiyor temelli cikisa oysa sen artik bir bireysin tek basina kendi ayaklari üstünde durabilirsn

Kendi basina yasamak cok yerinde bir karar bence.Ama su hayatta ogrendigim bi sey var ailevi konulari kocana bile anlatmayacaksin.Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var.Yurt hakkin varsa yurtta kalabilirsin.Yada ev arkadasi bulabilirsen daha iyi olur En azindan bi sureligine masraflarin yari yariya azalmis olur.Allah sana ve butun kiz cocuklarina yardim etsin.haketmeyen insanlarada cocuk vermesin insallah

Geri dönme kal trakyada kendi düzenini kur o sırada kpss calisirsin kardesin icin gitme kendini düsün

bugün o kadar da yakın olmadığım hocamın dersi vardı, baktım arkadaşlarım iş bulmak üzerine konuşuyorlar ben de bi şansımı deneyeyim dedim gidip ‘Buraya yerleşmek istiyorum iş bulabilir miyim?’ falan dedim adam resmen beni ciddiye almadı. Geçinemezsin burda iş bulmak çok zor benzeri şeyler anlattı ama konudan bahsetmedim. Moralimi çok düşürdü umarım yakın olduğum hoca beni anlar…

Yaşadığımız çoğu şey benzer. Ben de bugün annemle ilgili bir konu yüzünden buraya girmiştim. Branşın ne acaba

Umarım daha iyisinizdir ve o korkunç toksik insanlardan bağımsız bir hayat kurmuşsunuzdur D dearpoison

Gerçekten Allah her şeyin hayırlısını versin ya, aile diyoruz kötü olmaz diye düşünüyoruz, bazı ana babaların arkasından dua etmek lazım, yararı bırak zararlarından kurtulmak için.

Allah yardımcınız olsun hep, kendi kendinize güzel bir hayat yaratın çamuru arkanızda bırakın yürüyün gitsin bence..

okul öncesi öğretmeni olucam belki oyun ablalığı olur özel ders verilebileceğini sanmıyorum
Lütfen branşı küçümsüyormuşum gibi düşünme bu önerimi ben de okul öncesi okudum. İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerden birinde yatılı bakıcılık da düşünebilirsin bence bir süreliğine alternatif olarak. Barınma masrafın olmaz + düzgün bir aile ile çalışırsan maaşı gerçekten tatmin edicidir. KPSS’ye bile hazırlanabilirsin biryandan rahatça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…