Bir adet Almanya meselesi

Miss Salvatore

İnsanlar aşka küsmüş sen onlar gibi olma. 🦋💕
Pro Üye
16 Temmuz 2023
4.385
12.014
128
Ablam 1 buçuk ay önce çocuklarıyla Almanya'ya eşinin yanına gitti. Yengemin kuzeni 2 hafta önce Almanya'dan İstanbula geldi. Onunla ben de tanıştım. Birlikte okey oynadık,sahile gittik, AVM'de takıldık, bol bol sohbet ettik, kendimizden bahsettik, bana çok samimi , cana yakın geldiği için numarasını istedim. Telefonda arada bir konuşuruz diye düşündüm . Çok akrabası olduğu için dönmeden önce diğer akrabalarını da ziyaret ediyor . Bugün onunla vedalaştık başka kuzeninin evine gitti. Ne zaman Almanya'dan gelen ve dönen birisi olsa aklıma ablam geliyor duygulaniyorum ve ağlıyorum bugün de 1 hafta tanıdığım o kız için ağladım hemen bağlandım alıştım o da beni çok sevdiğini söyledi. Haftasonu Almanya dönüş için uçak bileti var. Bir yandan kendi hayatına devam edecek ve artık benimle konuşmaz diye düşünüyorum. Birkaç ay sonra yeniden gelicem inşallah dedi. Kendimi agresif ve üzgün hissediyorum. Sizce bu durum normal mi

Canınız Almanya çekiyor olabilir mi ?
Evet gitmeyi çok istiyorum bir tane ablam var sadece onu çok seviyorum özlüyorum görüntülü konuşsak da bu hasret bitmiyor. Yengemin kuzeni çok tatlı, sevimli bir kız keşke onunla uzun süren bir arkadaşlığımız olsa diye ümit ediyorum.

ablanızla daha önce cok mu sıkı fikiydınız? başka arkadaşınız mı yok? sadece ablanız almanyaya gitti diye mi üzüldünüz anlamadım o kısmı? yani herkes sevdiği uzağa gidince üzülür. sizin orada mı aklınız kalıyor, ablanıza mi hasret kalıyorsunuz? başlığı da almanya diye açmışsınız yani ablanız karsın köyüne gitse de aynı hislere mi sahip olacaktınız onu anlamadım?

ablanızla daha önce cok mu sıkı fikiydınız? başka arkadaşınız mı yok? sadece ablanız almanyaya gitti diye mi üzüldünüz anlamadım o kısmı? yani herkes sevdiği uzağa gidince üzülür. sizin orada mı aklınız kalıyor, ablanıza mi hasret kalıyorsunuz? başlığı da almanya diye açmışsınız yani ablanız karsın köyüne gitse de aynı hislere mi sahip olacaktınız onu anlamadım?
Ablama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorum

Aynen ben de aşk hikayesi sandım, sıradan arkadaşlıkmış, tamam sevmiş olabilirsiniz, ama bu kadar sizi etkilemesi ve hatta gidecek normal hayatına devam edecek, beni unutacak diye düşünmeniz pek normal değil, hayatınızdan memnun olmayabilirsiniz ve gelen kişi size daha iyi bir hayatın varlığını hatırlatmış olabilir, ablanız da oradayken bence almanyaya siz de gitmeye çalışın.

Ablama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorum
Bence ablan seni çağırsın. Bir git gez, gör. Hem iyi gelir hem de orası hakkında fikir sahibi olursun

Canınız Almanya çekiyor olabilir mi ?
4 yıldır konuştuğum ama sevgili olmadığım bir erkek arkadaşım var. O beni çok beğendiğini benden hoşlandığını söylüyor hep. Bana bize bir şans versen seninle evlenmeyi çok istiyorum. Sen tam benim kafa dengimsin ortak yönlerimiz çok diyor. O 3 dil biliyor . Annesi Türkiye'de, babası, amcaları, halası, kuzenleri vb hepsi Almanya'da Stuttgarta yaşıyormuş. Almanca öğrenmek konusunda sana yardımcı olurum merak etme ben hep senin yanındayım diyor. Senelerdir Türkiye'de yaşamış büyümüş , aynı zamanda ailemle sorunlar yaşayan biri olarak Almanya'ya uyum sağlar mıyım diye düşünüyorum. 2. Kez evlenip anlasamama yarı yolda kalma korkum var. Çok sevdiğim ablam ve yeğenlerim orda onları görüp ziyaret ederim diye düşünüyorum bir yandan. Ne yapacağımı bilemiyorum . Almanya'da yaşayan var mı bu sitede? Stuttgart nasıl bir yer?

aynen siz yurtdışına gitmek istiyorsunuz bi yandan. yani olanak bulduğunuzda gidin tabiki ablanız orda olsa da olmasa da :)
4 yıldır konuştuğum ama sevgili olmadığım bir erkek arkadaşım var. O beni çok beğendiğini benden hoşlandığını söylüyor hep. Bana bize bir şans versen seninle evlenmeyi çok istiyorum. Sen tam benim kafa dengimsin ortak yönlerimiz çok diyor. O 3 dil biliyor . Annesi Türkiye'de, babası, amcaları, halası, kuzenleri vb hepsi Almanya'da Stuttgarta yaşıyormuş. Almanca öğrenmek konusunda sana yardımcı olurum merak etme ben hep senin yanındayım diyor. Senelerdir Türkiye'de yaşamış büyümüş , aynı zamanda ailemle sorunlar yaşayan biri olarak Almanya'ya uyum sağlar mıyım diye düşünüyorum. 2. Kez evlenip anlasamama yarı yolda kalma korkum var. Çok sevdiğim ablam ve yeğenlerim orda onları görüp ziyaret ederim diye düşünüyorum bir yandan. Ne yapacağımı bilemiyorum . Almanya'da yaşayan var mı bu sitede? Stuttgart nasıl bir yer?

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz ve hayatınızdan çok memnun değilsiniz diye yorumladım ben. Naparsınız bilmiyorum benimde hayatımda böyle hissettim dönemler oldu. Hayatım doldukça bu his azalmıştı diye hatırlıyorum. Çalışıyor musunuz kafanızı dağıtacak birşeyler bulmayı deneyin bence.

Back
X