- 24 Nisan 2015
- 6.883
- 7.076
- Konu Sahibi eftelya2015
bende sizin gibi düşünüyorum...aslinda sizi elestirmek yada uzmek istemiyorum keske daha once cocuklu ve bosanmis bir adamla keske evlenmeseydiniz bir de bu adam ikinci bir cocuk istemiyor. aci ama gercek galiba iyi bir isiniz var kendinizi ve cocugunuza ilerde cok iyi bakarsiniz baktiniz ayni hareketlere devam rest cekersiniz duzelmiyorsa bosanirsiniz cunku cocugunuzu onu istemeyen bir babayla buyutmeyin derim.
dün boşanma konusu açıldı ama ben açmadım sen beni boşa dedi bir sebepten ötürü..(yurt dısına çıkma mevzusu)
bana çocuk gibi her kavgada ayrılalım kozunu kullanmak, odaları yatakları ayırmak saçma geliyor, çözülebilecek şeyleri iletişim kuramamaktan ötürü çözememek te beni yoruyor, bır sure kendımle ılgılenecegım, evdede iş miş yapmayı dusunmuyorum , zaten 3 hafta sonra iş için yurt dışına çıkacağım bir süre ayrı kalmak ikimize iyi gelecek eminim.
döndüğüm de de bakarım gidişata göre , olmazsa da olmaz yani şu an öyle bir düşüncem yok ama tahammül sınırımı aşarsa eyvallahım yok zaten ben seni zorlamadım istemiyorsan sen boşa, ben çocuğuma bakarım, senden beklentim yok dedim dün kendisine.