- 11 Aralık 2018
- 40.850
- 253.955
- 598
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Terapi için görüştüğüm bir psikolog değildi demiş mesleği psikologluk değildi dememiş. Arkadaş gibi bir şey yani. Mesleği psikolog ama bu arkadaşın psikoloğu değil.Psikolog olmayan biriyle terapi için görüşemezsiniz/görüşmemelisiniz. Yaşam koçu ve benzeri ünvanlar altında akıl dağıtanlar insanlara büyülk zararlar verebiliyor. Lütfen bir daha görüşmeyin / bu tip soytarılara itibar etmeyin. Rica ederim burda psikolog yazmayın böyle tipler için
Kisinin kendisi psikolog bir kurumda calisiyor benim onunla diyalogum terapi degilde muhabbet ederken konunun degindigi noktada yorum yapmasi olduPsikolog olmayan biriyle terapi için görüşemezsiniz/görüşmemelisiniz. Yaşam koçu ve benzeri ünvanlar altında akıl dağıtanlar insanlara büyülk zararlar verebiliyor. Lütfen bir daha görüşmeyin / bu tip soytarılara itibar etmeyin. Rica ederim burda psikolog yazmayın böyle tipler için
Kisinin kendisi psikolog bir kurumda calisiyor benim onunla diyalogum terapi degilde muhabbet ederken konunun degindigi noktada yorum yapmasi oldu
Bu bahsi geçen psikolog kapalı biri miydi? Eğer öyleyse inancı gereği seni yoldan çıkarmak istememiştirGecen bi yerde tanistigim bir psikologla konustugumda aslinda senin istedigin sey bu degil once kafanda halletmen gereken bir suru sey var onlari halletmeye bak hala halledemezsen yine yap istedigini dedi.
Sonrada dediki sen bu yastan sonra acilirsan bulundugun ortam icerisinde ciddiye alinmayacaksin dedi sanirim bu cumlesi beni cok etkiledi .
Sizi ciddiye almazlarsa en kötü ne olur?Terapi jcin gorustugum psikolog degildi bir yerde tanismistim konu acilinca boyle dedi
Terapi aldigim surecte psikologuma danismistim nasil istiyorsan oyle yasa ama sadece ne istediginden emin olarak bu karari ver demisti
Baska bir psikologun danismaik degilde arkadasca bir muhabbette böyle wle almasi neni daha cok etkiledi dogrusu
Herkesin derdi kendine büyüktür. Beğenmiyorsaniz okumayınBöyle bir konu saçmalığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?