- 13 Eylül 2018
- 1.725
- 2.709
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Ne istedigim konusunda kafam oyle karisik ki aylardir su zaman su zaman diye tarih belirken simdilerde yaomasam mi ne gerek var diye düşünüyorumBu tamamen sizi ilgilendiren bir şey. Dini buyruk açısından yorum yapmayacağım. Kendi içinizde gerçekten ne hissediyorsanız ona göre davranın derim.
Kebdimden emin degilim ama ben hayatta atacagim en basit kararda bile günlerce kararsizlik yasayan biriyimkendınızden emın olmadıgınız hıc bır adımı atmayın
Tanıştığınız kişinin gerçek psikolog olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ya, ne demek ciddiye alınmayacaksın?Gecen bi yerde tanistigim bir psikologla konustugumda aslinda senin istedigin sey bu degil once kafanda halletmen gereken bir suru sey var onlari halletmeye bak hala halledemezsen yine yap istedigini dedi.
Sonrada dediki sen bu yastan sonra acilirsan bulundugun ortam icerisinde ciddiye alinmayacaksin dedi
Terapi jcin gorustugum psikolog degildi bir yerde tanismistim konu acilinca boyle dediNasil bir psikolog böyle bir tespitte bulunabilir.Bence ilk önce psikologunuzu degistirin.Kendi istediginiz gibi yasayin, baskalarinin sizden bekledigi gibi degil.
E kimse örtünü çıkar diyemez ki tıpkı ört diyemeyeceği gibi. Daha doğrusu aslında böyle olmalı. Siz kendi içinize bakacaksınız. Kimse size örtünü çıkar ya da devam et diye sizin yerinize karar verip bunun sorumluluğunu almaz. Eğer karar veremiyorsanız demek ki derdiniz bu değil. Sadece hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsunuz.Ne istedigim konusunda kafam oyle karisik ki aylardir su zaman su zaman diye tarih belirken simdilerde yaomasam mi ne gerek var diye düşünüyorum
Cidden suan oyle kafam karisik ki keske ne istedigimi bilsemKişinin inançları, yaşama bakışı, olmak istediği benlik ile ilgili çok kritik bir kararı aileler verince böyle oluyor. Siz her şeye kulak tıkayacak ve ben bunu istiyorum diyebilecek biri misiniz kararınızda en önemli şey bu olmalı. Ayrıca neden açılmak istiyorsunuz bunu da çok çok iyi analiz etmeniz gerek. Benim çok yakın iki kardeş arkadaşım ortaokulda anne baskısı ile kapandılar. Lise , üniversite derken abla açıldı. Anneye bunu hazmettirmek çok uzun sürdü ve kendisi de uzun süre terapi aldı içindeki bazı şeyleri ve anne ile olan sürtüşmeleri aşabilmek için. Bunlar öyle bu gün kapandım , yarın açıldım gibi olaylar değil gerçekten ciddi karar verilmesi gereken kritik durumlar.
Terapi jcin gorustugum psikolog degildi bir yerde tanismistim konu acilinca boyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?