biosteron tablet kullanıp benim kadar alt üst olan var mı?

ASLIHAN78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
73
0
36
İstanbul
doktorum tedaviye ara verme sürecinde günde 3 tane biosteron verdi...Yalnız yan etkisimidir bilmiyorum (yan etkilerini hiç okumuyorum etkilenmemek için) her seferinde beni alt üst ediyor....Bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu? Değiyor mu çekilen eziyete!

bnde kullanıyorum ama şimdilik ters etkisini görmedim...sen ne gibi yan etkilerini gördün...

ben de kullandım bu ikinci oluyor. ve değdi yumurta sayım çoğaldı. bende bol bol akıntı yapmıştı.

her gün aldığım ilk ilaçdan sonra psikolojimi çok değişiyor alt üst ediyor beni...kalp çarpıntım çok oluyor,mide bulantım..sebepsiz bir heycan hali..sonra yavaş yavaş geçiyor.ama geçene kadar durduğum yerde duramıyorum.lucrin kullandım lucrin beraber gonal-f onların hiç bir etkisi olmamıştı.

Birde doktorum tedaviye ara verdiğini söylediğinde hiç bir ilaç kullanmamı söylemişti.sonra ben kendisine yumurta kalitesini artırmak için bir kaç bitkisel şey deneyeceğimi söylemek için mail attığımda bana bitkisel şeyler yerine bu ilacı kullanmamı söyledi.yani ben o maili atmasam şu anda bu ilacı kullanmıyor olacaktım.çokda gerekli bir ilaç değilde sadece ben bitkisel bir şeylere kafa yoruyorum diye mi verdi acaba bilemiyorum bir sonraki randevumda soracağım...forumlardan okuduğum kadarıyla çoğu insan bu tip ilaçlar kullanıyor doktoruma güvenim sonsuz (du) ama kafamda kocaman bir soru işareti oluştu açıkcası

benimde başarısız bir tüp bebek denemem oldu,ve bu ilaca başlattı doktorum..Henüz yan etki görmedim ama çok fazla yan etkisi olduğunu okudum..Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Öncelikle merhabalar..
Çok çok özür dileyerek başlıyorum soruma. Kimseyi kırmak istemem arkadaşlar.. Ben çok yakın bir arkadaşımın çantasında biosteron hapını gördüm. O an soramadım ama aklıma takıldı internette aradım sorumun cevabını iyice kafam karıştı bu hapı bebeği olmayan bayanlar mı kullanıyor acaba? Arkadaşım da bende evli bayanlarız benimde bebeğim yok acaba problemi varda benden mi saklıyor çok merak ediyorum. Kullanan arkadaşlarım ne işe yarar bu hap???

selam,
oncelikle bu hap ovulasyon da kalite ve adet arttırmak için de kullanılıyor, erken menepoz için de kullanılıyor, olası kanser durumlarında da kullanılıyor,
bence arkadaşın sana birşey demediyse sen de ona birşey belli etme, o isterse zaten seninle paylaşır.
sevgiler :)

aslıcım, bende kullandım 2 ay ama bende kıst yaptı, zaten arkasını okudugunda okadar cok yan etkısı varkı, bazı bunyede bu hat safhada olabiliyor, zaten bu daha kesin bir ilaç gibi birşey değil biliyorsun, seni okadar çok rahatsız ediyorsa bence devam etme, sağlığın ve özellikle ruh sağlığın herşeyden mühim bunu unutma,
bitkisel çok güzel ılaçlar var, destek hapları yani, mesela, vitex, viola, bunları dene, dongquaı solgarın çok ıyı bunlar,
bence tabiii,:)))

cevap için teşekkür ederim..

bende başladım bu ilaca iki gün oldu ne etki yapacak bende merak ediyordum bu tür ilaçların yan etkisi çok fazla diye duymuştum ama doktor verince başkada şansım yok fsh çok yüksek çıktı doktor erken menepoz dedi bebek istiyorsan kullanmalısın dedi şu anda tüp bebek şansımız bile yokmuş ancak fsh düşerse tüp bebek tedavisine geçeceğiz inşallah düşer de başlarım tedaviye ben doğal yolla olur derken tüp bebek şansım bile çok düşük şu anda bu ilacı kullanıp tekrar bakacaklar fsh değerine şimdilik bir tane kllanıyorum inşallah faydası olur yan etkilerini düşünmüyorum bile yeterki işe yarasın

başarısız tüp bebek tedavimin ardından biosteron dhea kullanırken hamile kadım. Bu şekilde hamile kalanıda internette araştırırken görmüştüm. Buna ilave arı sütü bal polen kullanmıştım. Hakkımızda hayırlısı.Üstelik doktorum ilacı ben sorduğum için vermişti.

gözün aydın böyle yaşanmışlıkları okuyunca içim ferahlıyor umutlanıyorum burda okuduğum kadarıyla fsh değeri benden daha yüksek olanları gördüm ama bana doktorum öle bi konuştuki sanki felaket tellalı benim değerim 16.5 çıktı sonra başka özel bir yerde yaptırdım bir gün sonra 12 çıktı yani kafam karıştı doktor bana bu değerle tüp bebek bile yapsak tutmaz dedi peki biosteron kullanırken hamile kalınca bebeğe zararı olurmu merak ediyorum yani düşüğe yada bebekte birhasara yol açarmı

Son düzenleme:

içini ferah tut doktorum bana hamile kalma ihtimalin %10 demişti tüp bebekle. Allah büyük şükür bu günleri gördüm. benim amh düşüktü yumurta rezervim azdı. yok canım ilacın yan etkisi yok internette bu ilacı kullanırken hamile kalanları okumuştum bende. Amniyosentezimde yapıldı Allaha şükürler olsun yavrum sağlıklı. Allah seninde tüm istiyenlerin gönlüne göre verir inşallah

amin canım sağol inan çok rahatladım benim herşey yolundaydı en son 1 yıl önce doktora gittim herşey normal dedi tüp yapalım dedi bende normal yolla olsun istedim çünkü 2 yıl önce bir gebelik yaşadım 3 aylık karnımda öldü yani hep doğal yoolla olacak diye umut ettim en son bir daha gittim erken menepoz deyince şok oldum lh ve fsh yüksek olmaz dedi şimdi senin mesajını görünce rahatladım yumurta rezervinin az olmasının bir belirtisi varmı acaba sadece testtemi belli oluyor bu testi nerde yaptırabiliriz pahalımı offf amma çok sormuşum kusura bakma ama cevaplarsan sevinirim

bu arada doğumyapmadın daha anladığım kadarıyla canım rabbim bebeğini hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada doğumyapmadın daha anladığım kadarıyla canım rabbim bebeğini hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım evet ağustosta hayırlısıyla. bildiğim kadarıyla artık fsh tek başına birşey ifade etmiyor amh hormonuyla birlikte bakılıyor. amh hormonuna kandan bakılıyor. adetin 3.günü olabilir ama tam emin değilim doktorundan öğrenebilirsin . hiç moralini bozma Allahın izniyle bir hamilelik yaşamışsın tekrar hamile kalma şansın çok fazla sadece zamanını bekliyor öpüyorum

fsh ı 12 olan arkadaşım haline şükret ve korkma rabbimin izniyle olur inşallah... benim yaşım 24 ve fsh ımın 70 lere çıktığı oluyor... ..benim tüp bebek şansımda az...o yüzden şükret ve bence tüp bebeğide yaptır böyle fırsatın varkenn....

şu anda bende biosteron kullanoyorum benimde fsh ım çok yüksek günde 2 tane yazdı benim doktorum.işe yarayacağını düşünüyorum.bir de soğan kürü yapsam mı diye düşünüyorum ilaç kullanırken işe yarar mı acaba?

merhaba arkadaşlar,uzun zamandır yorum yapılmamış bu konuya ama benim bi sorum olacak belki bi okuyan ve bilgisi olan olur.biosteron adet döneminde kullanılıyomu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…