doktorum tedaviye ara verme sürecinde günde 3 tane biosteron verdi...Yalnız yan etkisimidir bilmiyorum (yan etkilerini hiç okumuyorum etkilenmemek için) her seferinde beni alt üst ediyor....Bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu? Değiyor mu çekilen eziyete!
Öncelikle merhabalar..
Çok çok özür dileyerek başlıyorum soruma. Kimseyi kırmak istemem arkadaşlar.. Ben çok yakın bir arkadaşımın çantasında biosteron hapını gördüm. O an soramadım ama aklıma takıldı internette aradım sorumun cevabını iyice kafam karıştı bu hapı bebeği olmayan bayanlar mı kullanıyor acaba? Arkadaşım da bende evli bayanlarız benimde bebeğim yok acaba problemi varda benden mi saklıyor çok merak ediyorum. Kullanan arkadaşlarım ne işe yarar bu hap???
doktorum tedaviye ara verme sürecinde günde 3 tane biosteron verdi...Yalnız yan etkisimidir bilmiyorum (yan etkilerini hiç okumuyorum etkilenmemek için) her seferinde beni al
t üst ediyor....Bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu? Değiyor mu çekilen eziyete!
selam,
oncelikle bu hap ovulasyon da kalite ve adet arttırmak için de kullanılıyor, erken menepoz için de kullanılıyor, olası kanser durumlarında da kullanılıyor,
bence arkadaşın sana birşey demediyse sen de ona birşey belli etme, o isterse zaten seninle paylaşır.
sevgiler :)
doktorum tedaviye ara verme sürecinde günde 3 tane biosteron verdi...Yalnız yan etkisimidir bilmiyorum (yan etkilerini hiç okumuyorum etkilenmemek için) her seferinde beni alt üst ediyor....Bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu? Değiyor mu çekilen eziyete!
başarısız tüp bebek tedavimin ardından biosteron dhea kullanırken hamile kadım. Bu şekilde hamile kalanıda internette araştırırken görmüştüm. Buna ilave arı sütü bal polen kullanmıştım. Hakkımızda hayırlısı.Üstelik doktorum ilacı ben sorduğum için vermişti.
gözün aydın böyle yaşanmışlıkları okuyunca içim ferahlıyor umutlanıyorum burda okuduğum kadarıyla fsh değeri benden daha yüksek olanları gördüm ama bana doktorum öle bi konuştuki sanki felaket tellalı benim değerim 16.5 çıktı sonra başka özel bir yerde yaptırdım bir gün sonra 12 çıktı yani kafam karıştı doktor bana bu değerle tüp bebek bile yapsak tutmaz dedi peki biosteron kullanırken hamile kalınca bebeğe zararı olurmu merak ediyorum yani düşüğe yada bebekte birhasara yol açarmı
amin canım sağol inan çok rahatladım benim herşey yolundaydı en son 1 yıl önce doktora gittim herşey normal dedi tüp yapalım dedi bende normal yolla olsun istedim çünkü 2 yıl önce bir gebelik yaşadım 3 aylık karnımda öldü yani hep doğal yoolla olacak diye umut ettim en son bir daha gittim erken menepoz deyince şok oldum lh ve fsh yüksek olmaz dedi şimdi senin mesajını görünce rahatladım yumurta rezervinin az olmasının bir belirtisi varmı acaba sadece testtemi belli oluyor bu testi nerde yaptırabiliriz pahalımı offf amma çok sormuşum kusura bakma ama cevaplarsan sevinirimiçini ferah tut doktorum bana hamile kalma ihtimalin %10 demişti tüp bebekle. Allah büyük şükür bu günleri gördüm. benim amh düşüktü yumurta rezervim azdı. yok canım ilacın yan etkisi yok internette bu ilacı kullanırken hamile kalanları okumuştum bende. Amniyosentezimde yapıldı Allaha şükürler olsun yavrum sağlıklı. Allah seninde tüm istiyenlerin gönlüne göre verir inşallah
bu arada doğumyapmadın daha anladığım kadarıyla canım rabbim bebeğini hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?