biosteron tablet kullanıp benim kadar alt üst olan var mı?

merhaba arkadaşlar,uzun zamandır yorum yapılmamış bu konuya ama benim bi sorum olacak belki bi okuyan ve bilgisi olan olur.biosteron adet döneminde kullanılıyomu???

DUmancım merhaba diğer topikte yazıcaktım ama nasib burayaymışş..Hiiç farketmiyor canım..4 ay boyunca bir gün bile sektirmedimm benn..20 gündür kestimm vücudum sivilce döktüü.Ve şimmdi düzeldi son 5-7 gündür..Tekrar başlıcam inş..

DUmancım merhaba diğer topikte yazıcaktım ama nasib burayaymışş..Hiiç farketmiyor canım..4 ay boyunca bir gün bile sektirmedimm benn..20 gündür kestimm vücudum sivilce döktüü.Ve şimmdi düzeldi son 5-7 gündür..Tekrar başlıcam inş..
tşkr ederim canım benim ne alaka ama dr sanki adet olunca bırak demişti diye hatırlıyodum...ama sanırım yanlış hatırladım,yeniden başlayım artık :)

aslıcım, bende kullandım 2 ay ama bende kıst yaptı, zaten arkasını okudugunda okadar cok yan etkısı varkı, bazı bunyede bu hat safhada olabiliyor, zaten bu daha kesin bir ilaç gibi birşey değil biliyorsun, seni okadar çok rahatsız ediyorsa bence devam etme, sağlığın ve özellikle ruh sağlığın herşeyden mühim bunu unutma,
bitkisel çok güzel ılaçlar var, destek hapları yani, mesela, vitex, viola, bunları dene, dongquaı solgarın çok ıyı bunlar,
bence tabiii,:)))

Bende de kist yaptı biesteron...Şimdi adetimin eski düzenini sağlamaya çalışıyorum...:(

mrb kızlar bende 6 ay aradan sonra tekrar basladım ..

bıosteron dene ılaca ılk kullandımda ozel doc gıttımd ebırak hıc bı fayda gormezsın dedı sesımde kalınlık yapmıstı.bırakınca gectı..
herneyse amh ıstedı ve 1.1 cıktı cok kotu dgl ıyıde dgl dedı..
asılama yapalım dedıı
toplamda 3 asılama ve basarısız oldu.yalnız ılacı kullanınca fsh 9 dan 7 dustu bırakınca tekrar 9 oldu derken 7 ay aradan sonra benım fsh ınanılmaz dercede yukseldı yanı 14 olmus gozlerıme ınanamadım gozelrımden yaslar akma basladı sınırlerım bozuldu tabı ılk asılama sonrası o doktoru bıraktım ben ankarada yasıyorum tabı ınanılmaz paralarda dokuldu bu arada o d oktora hıc bı faydası gormedım helal etmıyroumm herneysee...

devlettekı doktorum hemen bıesteron ve gece 23 te melatonına basladı....ve folık asıt ıcıyorum suan..
tup bebek ıcın 10 altı olması lazım dedı gunelrce agaldım madem boyle bı durum vardı neden benı hemen tupe gecrımedıelr dıyede sınrılendım yanı bılmıyroum kafam cok akrsıık surda ıkı kelıme bıle bı ara getrıemıyorumm..

benım durumumda olan varmıa ranızda ayrıca ben son 1 aydır uyuyamadım yanı gzoume uyku gırmıyodu yorgun oldum halde bıle bu melatonına uyku duzenımıde saglıycakmıs ama ben doktora uyuyamıyroum demedım ama bu fsh yukseklıgı uykusuzluk yapamrıs

Arkadaşlar beim bi sorum olucak bende hep çikolata kisti hemde rahime dıştan baskı yapan bi miyom var normal yoolaa gece kalmam imkansız gibi bişey fsh 13 doktorum biosteron ve kolomenle tedaviye başladı fakat bir ay kullandıktan sonra kistim ve miyomum çok şiştiği için doğum kontrol hapı verdi bir ay bunu içecekmişim yaa hiç bu şekilde başına gelen varmııı

doktorum tedaviye ara verme sürecinde günde 3 tane biosteron verdi...Yalnız yan etkisimidir bilmiyorum (yan etkilerini hiç okumuyorum etkilenmemek için) her seferinde beni alt üst ediyor....Bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu? Değiyor mu çekilen eziyete!

canım bu ilacın en önemli faydası yumurtalıkları uyarıp çalışmalarını sağlamak. ben kesinlikle faydasını görüyorum. yanlız bana bi doktor 3 ay olarak önermişti. fsh sonuçlarımda sıkıntı çıkıyor. başka doktorum bu ilacı 6 ay kullanıpta ( climen ile birlikte ) hamile kalan hastalarımda oldu dedi. bence değer. tabi çok ciddi yanetkisi varsa bilemiyorum ama başka alternatifin yoksa kullan cnm. Rabbim şifa versin

Tup bebeğe başlamadan once 20 gun kullandım. İlk ultrasonda 5 yumurtam goruldu. Opuda 14 tane toplandı. Sonradan sonradan buyudu yumurtalar. Sanırım biesteronun etkisi oldu. Ama 6 tanesi dollendi. Ben başja bir yan etkisini gormedim.

Dusuge yol acmaz cunku ben oyle hamile kaldim ve birbucuk ay fazla kullanmisim farketmedim hamile oldugumu okadar bikmistimki test yapmaktan test yapmadim hamile kalmisim erken menopoz doneminde hic cocugun olmaz demislerdi biesteron ve solgar koenzim 100 luk kullandim profesor tavsiyesi ile ama hamile oldugunu ogrenir ogrenmez birak ve bir drye git haliyle muayene de olmalisin

fsh ı 12 olan arkadaşım haline şükret ve korkma rabbimin izniyle olur inşallah... benim yaşım 24 ve fsh ımın 70 lere çıktığı oluyor... ..benim tüp bebek şansımda az...o yüzden şükret ve bence tüp bebeğide yaptır böyle fırsatın varkenn....
Benimki 120 den dustu canim umidini kesme

Dusuge yol acmaz cunku ben oyle hamile kaldim ve birbucuk ay fazla kullanmisim farketmedim hamile oldugumu okadar bikmistimki test yapmaktan test yapmadim hamile kalmisim erken menopoz doneminde hic cocugun olmaz demislerdi biesteron ve solgar koenzim 100 luk kullandim profesor tavsiyesi ile ama hamile oldugunu ogrenir ogrenmez birak ve bir drye git haliyle muayene de olmalisin

Merhaba ilaçları günde kaç adet kullandınız

Back
X