- 2 Haziran 2020
- 64
- 14
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
İlk doz hafif ikinci ağır mı oluyo acabaEşimde bende olduk ama ben bebeğimi kaybettim muhtemelen ikinci dozu gebe olduğumu bilmeden vurunduğum için mümkünse ilk dozu vurulup ikinci için gebe olmadığınızda vurulun
Çok deişik canım bazılarında ilk bazılarında ikinci doz ağir oluyorİlk doz hafif ikinci ağır mı oluyo acaba
Çok teşekkür ederim yanıtın içinYani gebe kalmaya falan engel değil..hatta hamile kalmaya yarıyo da diyilebilir..inşallah sağlıkla da doğar Rabbim herkesin gönlündekini versin
Valla hayret ettim ben aşıdan korkarken halbuki iyi geliyomuş sırf bu yüzden korkum vardı gebe kalınmaz düşükler olur bebek gelişemez falan..Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla al kucağına büyütCanım 13 temmuzda âşı oldum 17 agustosta gebe kalmışım :) ama 3 kaset test iki kan testine ragmen belli olmayınca bende tekrar aşı oldum 16 eylülde öğrendim ama çok küçükken aşı vurunduğum için düştü galiba ama tek diyeceğim 2 yıl gebe kalmadım hsg veya aşılamalara rağmen vurunduğum ay gebe kaldım pko ya çok iyi geliyor 2 ekimde düşük başladı 1 ay sonra tekrar denemelere başlayacağızinşllah olur he bide folikasit kullan canım benden demesi
Canım özeldeki doktorum diofoil vermişti ücreti fazla geldi bana bende saglık ocağından yazdırdım şuan onu kullanıyorum.Valla hayret ettim ben aşıdan korkarken halbuki iyi geliyomuş sırf bu yüzden korkum vardı gebe kalınmaz düşükler olur bebek gelişemez falan..Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla al kucağına büyütevet ya folikasit teşekkür ederim hatırlattığın için hangi marka folikasit kullanıyosun..
Benimdr 3 yıldır olmuyordu tüp bebek dediler aşıyı vurdurdum sonra hemen hamile kaldım şuan 7+4 hamileyim yeni öğrendim ama kalp atışı yokBende 2. Dozu vuruldum bilmeden gebeymişim6 haftalığız 2 yıldır olmuyordu aşılama falan da yapmıştık olmamıştı.
Canım ben düşük yaptım 6+5Benimdr 3 yıldır olmuyordu tüp bebek dediler aşıyı vurdurdum sonra hemen hamile kaldım şuan 7+4 hamileyim yeni öğrendim ama kalp atışı yok
Sizin varmı kalp atışı
Geçmiş olsun canımCanım ben düşük yaptım 6+5
Saol canım ama benim doktorum 8 haftalıkken daha net duyarız demişti hayırlısı insallahGeçmiş olsun canım
İnşallah canımSaol canım ama benim doktorum 8 haftalıkken daha net duyarız demişti hayırlısı insallah
Canım kuzenim vurunduktan hemen sonraki ay hamile kalıyor bende temmuzun 13de vuruluyorum ve eylülün 16sında gebe olduğumu öğreniyorum pkoya çok iyi geliyormuş düşük yaptım doktorum diyor ki düşükten hemen sonra kolay yumurta olmaz ama sende oluşmuş diyor düşükten 1 hafta sonra yumurtam oluşmuş ve şuan tekrar gebe kalman lazım diyor sen düşünAha haa cidden ben hiç öyle düşünmemiştim bende aşıdan 1 ay sonra hamile kaldım1. Doz hemde acaba cidden ilgisi var mı ya
Şuan ne kadarlık kalp atışı duydunuz muAha haa cidden ben hiç öyle düşünmemiştim bende aşıdan 1 ay sonra hamile kaldım1. Doz hemde acaba cidden ilgisi var mı ya
Olabilir vallah benim 2 kimyasalım oldu ondan sonra normal gebelik oldu çok şükürCanım kuzenim vurunduktan hemen sonraki ay hamile kalıyor bende temmuzun 13de vuruluyorum ve eylülün 16sında gebe olduğumu öğreniyorum pkoya çok iyi geliyormuş düşük yaptım doktorum diyor ki düşükten hemen sonra kolay yumurta olmaz ama sende oluşmuş diyor düşükten 1 hafta sonra yumurtam oluşmuş ve şuan tekrar gebe kalman lazım diyor sen düşün
Evet duyduk çok şükür 8+4 sanırım suanŞuan ne kadarlık kalp atışı duydunuz mu
Benimdr 7+4 ama kalp atışı yok kurtaj dedi Beklicem birazEvet duyduk çok şükür 8+4 sanırım suan
Biraz daha bekleyin geç döllenmeyse geç duyulurmuş Allah yardımcınız olsun yaBenimdr 7+4 ama kalp atışı yok kurtaj dedi Beklicem biraz