- 23 Eylül 2021
- 28
- 26
- 30
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Bende 1. Dozu vurulduğum ay hamile kaldım Hiç aşı olumsuz etkiler mi diye düşünmedim. Siz de iyi düşünün bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende moderna oldum ikinci dozumu haziranin sonlarina doru oldum,ve temmuz aylarinin sonlarina doğru hamile oldugumu öğrendim ama düştü,acaba igneden dolayimi hamile kaldım şimdi bir suphe düştü aklıma,çünkü ben hap ile korunuyodumKızlar merhaba şimdi benim kuzenim bionteck aşısından 1 ay sonra hamile kaldığını öğrendi ikimizde hamile kalmaya çalışıyorduk ama kalamıyorduk ama şuan hamile şimdi gelelim bana aşılama yaptırcaktım 2. Doktorum önce aşını ol dedi ilk dozu vuruldum sorum şu ki 2. Aşılama da hamile kalma olasığı nedir sağ yumurtalığım da pko var. Birde bionteck aşı olanlar pkoya iyi geldiğini ve 9 yıldır hamile kalamayan insan aşıdan 1 ay sonra hamile kalmış bilgilerinizi alabilirmiyim.
Keseyi falan görmüştük ama şuan düşüyor canım 6+5 günlüktü ikinci dozu gebe olduğumu bilmeden vurulmuşum o yüzden galiba ama bilmiyoruz
şuan gebeliğin kaçıncı haftasındasiniz?Bende 1. Dozu vurulduğum ay hamile kaldım Hiç aşı olumsuz etkiler mi diye düşünmedim. Siz de iyi düşünün bence
Kuzenim hağla hamile canım 13 haftalık bi sebebi yok canım öğrendiğim günden beri kanamam oluyodu durdurdular sadece hastahaneden geldiğim geceye kadar durdu diğer gün yine başladı kanamalarım gittikçe arttı o gün doktorumu aradım daha fazla ilaç yüklemesi yapamam sen zehirlenirsin dedi ulrasyon ile baktığında kese bozulmuştu kürtaj yapmadı şansımı düşürmek istemedi şuan regli gibi kendi kendine düşüyor malesefGerçekten çok üzüldüm. Düşük sebebine doktor bır neden gösterdi mi? Birde kuzeninin durumu nedir canim?
2 kürtajım var canım benim o yüzden doktorum üçüncüyü yapmak istemediyengem de aynı şekilde bir düşük yaşadı. yine doktorun iyiymiş canım başka doktor olsa kürtaj diye tutturabilirdi.
anladım canım. umarım Rabbim kucaklarimizı boş bırakmaz. Üzüntü sıkıntı stres etme kendine sakın. Onun muhakkak bir vakti var. Hayırlı zamanda evladını kucağına alırsın.2 kürtajım var canım benim o yüzden doktorum üçüncüyü yapmak istemedi
İnşallah canım bizim gibi isteyen bütün herkeze evlat versin rabbimanladım canım. umarım Rabbim kucaklarimizı boş bırakmaz. Üzüntü sıkıntı stres etme kendine sakın. Onun muhakkak bir vakti var. Hayırlı zamanda evladını kucağına alırsın.
4+5 canımşuan gebeliğin kaçıncı haftasındasiniz?
Aşıdan hemen sonrasında gebe kaldım canım ama nasibimizde yokmuş düşük yapıyorum şuan inşallah senin ve benim gibi olan kimsenin kucağı boş kalmazSelam arkadaslar bende biontech esimle birlikte bugun vuruldum pko var bendede 1 bucuk yildir deniyoruz daha dogrusu korunmuyorduk megersem pko varmis suan duphaston adet söktürücüye basladim ins gecikmez asidan dolayi adetimden sonra klomen alcam ve o haftasi tekrar bir denicez cünkü cok istiyoruz bir cocuk hemde ilk aşimiz bende cok duydum hamile kalanlari asidan sonra icinde protein oldgnu duymustum umarim bizede faydasi olr allah isteyen herkesin sesni duysun
AMIN canim üzüldüm ama yine olur moralini iyi tut hic hamile kalamayanlar var benim gibi en azindan o heycani tattin rabbim en kisa zamanda yine o güzel heycani verir sana insallahAşıdan hemen sonrasında gebe kaldım canım ama nasibimizde yokmuş düşük yapıyorum şuan inşallah senin ve benim gibi olan kimsenin kucağı boş kalmaz
İnşallah canım sende moralini yüksek tut Zamanı gelince olacak inşallah merak etmeAMIN canim üzüldüm ama yine olur moralini iyi tut hic hamile kalamayanlar var benim gibi en azindan o heycani tattin rabbim en kisa zamanda yine o güzel heycani verir sana insallah
Insallah tesekkür ederim iyi dileklerin icinİnşallah canım sende moralini yüksek tut Zamanı gelince olacak inşallah merak etme
Yaa çok sevindim darısı bana olsun inşallah adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acabaBen kaldım canım ilk ay kalmışım ama şuan düşüyor ikinci dozu hamile olduğumu bilmeden vuruldum ikinci dozu vurulurken çok dikkatli olun
Aşının hikmeti mi ☺ Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah ya aşı karşıtı biri değilim ama çok korkuyorum hepten hamile kalamam diye ne biliyim yazıyolar bi sürü şeyler yumurtalıklarda birikirmiş falan düşünmeden edemiyo insan içinde de ne var bilmiyosun benimde 1.5 yıldır olmuyo mecbur aşı olmamız lazım..eşin de aşı oldu mu..Bende 2. Dozu vuruldum bilmeden gebeymişim 6 haftalığız 2 yıldır olmuyordu aşılama falan da yapmıştık olmamıştı.
Eşimde bende olduk ama ben bebeğimi kaybettim muhtemelen ikinci dozu gebe olduğumu bilmeden vurunduğum için mümkünse ilk dozu vurulup ikinci için gebe olmadığınızda vurulunAşının hikmeti mi ☺ Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah ya aşı karşıtı biri değilim ama çok korkuyorum hepten hamile kalamam diye ne biliyim yazıyolar bi sürü şeyler yumurtalıklarda birikirmiş falan düşünmeden edemiyo insan içinde de ne var bilmiyosun benimde 1.5 yıldır olmuyo mecbur aşı olmamız lazım..eşin de aşı oldu mu..