Aşılama Bionteck aşısından sonra hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 1. Dozu vurulduğum ay hamile kaldım 🙏🏻 Hiç aşı olumsuz etkiler mi diye düşünmedim. Siz de iyi düşünün bence 🙏🏻🙏🏻

Benim de olmuyordu hatta 2 defa tüp bebekle de olmamıştı. 3.tüp bebek tedavimde transferden 4 gün önce biontech oldum hamile kaldım 🥰 tabi daha çok çalışma lazım ama çok duydum biontech sonrası gebelik. Büyük ihtimalle bağışıklık sistemimizi değiltirdiğinden embriyoya karşı toleransımız falan artıyordur.

Kızlar merhaba şimdi benim kuzenim bionteck aşısından 1 ay sonra hamile kaldığını öğrendi ikimizde hamile kalmaya çalışıyorduk ama kalamıyorduk ama şuan hamile şimdi gelelim bana aşılama yaptırcaktım 2. Doktorum önce aşını ol dedi ilk dozu vuruldum sorum şu ki 2. Aşılama da hamile kalma olasığı nedir sağ yumurtalığım da pko var. Birde bionteck aşı olanlar pkoya iyi geldiğini ve 9 yıldır hamile kalamayan insan aşıdan 1 ay sonra hamile kalmış bilgilerinizi alabilirmiyim.
Bende moderna oldum ikinci dozumu haziranin sonlarina doru oldum,ve temmuz aylarinin sonlarina doğru hamile oldugumu öğrendim ama düştü,acaba igneden dolayimi hamile kaldım şimdi bir suphe düştü aklıma,çünkü ben hap ile korunuyodum 🤷‍♀️

Gerçekten çok üzüldüm😢. Düşük sebebine doktor bır neden gösterdi mi? Birde kuzeninin durumu nedir canim?
Kuzenim hağla hamile canım 13 haftalık bi sebebi yok canım öğrendiğim günden beri kanamam oluyodu durdurdular sadece hastahaneden geldiğim geceye kadar durdu diğer gün yine başladı kanamalarım gittikçe arttı o gün doktorumu aradım daha fazla ilaç yüklemesi yapamam sen zehirlenirsin dedi ulrasyon ile baktığında kese bozulmuştu kürtaj yapmadı şansımı düşürmek istemedi şuan regli gibi kendi kendine düşüyor malesef 🙁

yengem de aynı şekilde bir düşük yaşadı. yine doktorun iyiymiş canım başka doktor olsa kürtaj diye tutturabilirdi.

Selam arkadaslar bende biontech esimle birlikte bugun vuruldum pko var bendede 1 bucuk yildir deniyoruz daha dogrusu korunmuyorduk megersem pko varmis suan duphaston adet söktürücüye basladim ins gecikmez asidan dolayi adetimden sonra klomen alcam ve o haftasi tekrar bir denicez cünkü cok istiyoruz bir cocuk hemde ilk aşimiz bende cok duydum hamile kalanlari asidan sonra icinde protein oldgnu duymustum umarim bizede faydasi olr allah isteyen herkesin sesni duysun🙏🤲

Selam arkadaslar bende biontech esimle birlikte bugun vuruldum pko var bendede 1 bucuk yildir deniyoruz daha dogrusu korunmuyorduk megersem pko varmis suan duphaston adet söktürücüye basladim ins gecikmez asidan dolayi adetimden sonra klomen alcam ve o haftasi tekrar bir denicez cünkü cok istiyoruz bir cocuk hemde ilk aşimiz bende cok duydum hamile kalanlari asidan sonra icinde protein oldgnu duymustum umarim bizede faydasi olr allah isteyen herkesin sesni duysun🙏🤲
Aşıdan hemen sonrasında gebe kaldım canım ama nasibimizde yokmuş düşük yapıyorum şuan inşallah senin ve benim gibi olan kimsenin kucağı boş kalmaz 🤲

Aşıdan hemen sonrasında gebe kaldım canım ama nasibimizde yokmuş düşük yapıyorum şuan inşallah senin ve benim gibi olan kimsenin kucağı boş kalmaz 🤲
AMIN canim üzüldüm ama yine olur moralini iyi tut hic hamile kalamayanlar var benim gibi :KK43: en azindan o heycani tattin rabbim en kisa zamanda yine o güzel heycani verir sana insallah🤲

Ben kaldım canım ilk ay kalmışım ama şuan düşüyor ikinci dozu hamile olduğumu bilmeden vuruldum ikinci dozu vurulurken çok dikkatli olun
Yaa çok sevindim darısı bana olsun inşallah adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acaba 🙏

ben Eylül 27sinde biontech 1.aşımı oldum. Hep erteliyodum hamile kalmayi engeller diye. Ama kesinlikle öyle bisey yok ve tam tersi bi etkisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu sabah test yaptım net 2 çizgi. Hastanede kan tahlili verdim pozitif beta 1392 çıktı.🥰🥰🥰 3 yıllık evliyim. 2,5 yıldır istiyoduk olmuyodu. Gecen nisan mayıs haziran olmak uzere arka arkaya 3 aşılama oldum. Ama hiçbiri tutmadı. Çok yorulmuştum ara verdim. Ve şimdi kendiliğinden oldu 🤗🤗🤗 p.teside doktora gidicem inşallah benimledir bi sorun yoktur sağlıklıdır. Umudunuzu yitirmeyin hiçbir zaman çok zor ama Rabbim ol deyince oluyor. Binlerce kez şükürler olsun. Ve Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼

Bende 2. Dozu vuruldum bilmeden gebeymişim 🥰 6 haftalığız 2 yıldır olmuyordu aşılama falan da yapmıştık olmamıştı.
Aşının hikmeti mi ☺ Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗 ya aşı karşıtı biri değilim ama çok korkuyorum hepten hamile kalamam diye ne biliyim yazıyolar bi sürü şeyler yumurtalıklarda birikirmiş falan düşünmeden edemiyo insan içinde de ne var bilmiyosun benimde 1.5 yıldır olmuyo mecbur aşı olmamız lazım..eşin de aşı oldu mu..

Aşının hikmeti mi ☺ Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗 ya aşı karşıtı biri değilim ama çok korkuyorum hepten hamile kalamam diye ne biliyim yazıyolar bi sürü şeyler yumurtalıklarda birikirmiş falan düşünmeden edemiyo insan içinde de ne var bilmiyosun benimde 1.5 yıldır olmuyo mecbur aşı olmamız lazım..eşin de aşı oldu mu..
Eşimde bende olduk ama ben bebeğimi kaybettim muhtemelen ikinci dozu gebe olduğumu bilmeden vurunduğum için mümkünse ilk dozu vurulup ikinci için gebe olmadığınızda vurulun

X