Aşılama Bionteck aşısından sonra hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ama bilmeden ikinci aşıyı olmuştum 7 haftalıkken kaybettim kuzenimde aşısan hemen sonra hamile kaldı pkolulara çok iyi geliyormuş yumurta kalitesi artıyormuş doktorum öyle söylemişti
Yaa çok geçmiş olsun,inşallah yeniden hamile kalırsınız hayırlısıyla. Sizde pco var mı? bende pco yok ama yumurta tembelliği var dolayısıyla yumurta kalitesizliği. Ben sinovac aşımı oldum ama öule bir eki görmedim. Acaba sadece biontech'in mi böyle bir etkisi var.

Yaa çok geçmiş olsun,inşallah yeniden hamile kalırsınız hayırlısıyla. Sizde pco var mı? bende pco yok ama yumurta tembelliği var dolayısıyla yumurta kalitesizliği. Ben sinovac aşımı oldum ama öule bir eki görmedim. Acaba sadece biontech'in mi böyle bir etkisi var.
Saol canım ben tiktokta bir tane doktor buldum pco olanlar bionteck vurunsun çok faydası var dedi vurundum ayın 13.de vurundum 17sinde gebe kalmışım ama bilmiyordum 2.dozu vurundum sonra gebe olduğumu öğredim 3 gün sonra kanamalarım başladı şuan regliden hemen sonra bionteck 3. Doz vurundum bakalım eğer yine gebe kalırsam haber veririm. 🙂 Allah şifa versin hepimiz

Saol canım ben tiktokta bir tane doktor buldum pco olanlar bionteck vurunsun çok faydası var dedi vurundum ayın 13.de vurundum 17sinde gebe kalmışım ama bilmiyordum 2.dozu vurundum sonra gebe olduğumu öğredim 3 gün sonra kanamalarım başladı şuan regliden hemen sonra bionteck 3. Doz vurundum bakalım eğer yine gebe kalırsam haber veririm. 🙂 Allah şifa versin hepimiz
İnşallah bakalım hayırlısı olsun ben de bugün vuruldum. Bakalım olacak mı etkisi ben pek sanmıyorum ama göreceğiz artık.

Kızlar merhaba şimdi benim kuzenim bionteck aşısından 1 ay sonra hamile kaldığını öğrendi ikimizde hamile kalmaya çalışıyorduk ama kalamıyorduk ama şuan hamile şimdi gelelim bana aşılama yaptırcaktım 2. Doktorum önce aşını ol dedi ilk dozu vuruldum sorum şu ki 2. Aşılama da hamile kalma olasığı nedir sağ yumurtalığım da pko var. Birde bionteck aşı olanlar pkoya iyi geldiğini ve 9 yıldır hamile kalamayan insan aşıdan 1 ay sonra hamile kalmış bilgilerinizi alabilirmiyim.
ben henuz yeni gordum konuyu 4 yil cocuk sahibi olamadik dogal yolla 2 asilama denedik ve sonra tup bebekle hamile kalmistim 2020 de dogum yaptim cok sukur saglikla. 3.doz biontek asimi oldugum ay hsmile kaldim ilginctir ki ugrassoz hesapsiz kitapsiz 🙃

ben henuz yeni gordum konuyu 4 yil cocuk sahibi olamadik dogal yolla 2 asilama denedik ve sonra tup bebekle hamile kalmistim 2020 de dogum yaptim cok sukur saglikla. 3.doz biontek asimi oldugum ay hsmile kaldim ilginctir ki ugrassoz hesapsiz kitapsiz 🙃
Bende gebe kalmıştım ama 7 haftalıkken kaybettim denemelere devam bakalım

X