- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- Konu Sahibi bibalprensesi
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar çok fazla aktif olmasam da kadınlar klübü devamli vakit geçirdiğim bir site. Birşeye karar vermeden önce mutlaka buradaki yorumlara bakıyorum.
Facebookta bir sayfada gördüğüm tanıtım yazısı üzerine çatlaklarından şikayetçi olan ve kurtulmak için şimdiye kadar her yolu denemiş olan biri olarak bir de bunu deneyeyim diye yazılı olan numarayı aradım. Telefonda sistemin başarısı anlatılınca üzerine birde görüşme ücretsiz denince evime yakın olan Levent'teki merkezden randevu aldım. Çok tatlı bir doktorla görüştüm, deri biyopsileriyle kanıtlanmış sonuçlardan bahsetti. Daha sonra uygulamayı yapacak bayan çatlaklarıma baktı. Ay sonuna kadar kampanya olduğu söylenip çok uygun fiyat verilince denemeye karar verdim. Şimdilik sadece karın bölgesinde deneyeceğim. Pazartesi ilk seansıma başlayacağım. Umarım bu sefer işe yarar.Pazartesi günü seans sonrası izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Seanslara başlamış olan arkadaşlar varsa izlenimlerini yazarlarsa çok sevinirim.
ya çok sevindim başlamanıza çatlaklarınız nasıl ince mi geniş yarıklar şeklinde mi? bu yöntem pisa üniversitesinden de onay almış bi tedavi yöntemi dediğiniz gibi birçok denek üzerinde denemeler yapılmış umarım sizde de etkili olur çünkü bende yaptırmayı isterim. fakat ilk seanstan birşey değişeceğini sanmıyorum. lütfennnn gelişmeleri burdan bize de bildirin merakla bekliyoruz