- 12 Mart 2016
- 113
- 80
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlaklarimizla senelerdir birlikteyiz lazerde de ayni şekilde tek seans da gecmiyor boyle beyaz eskiler belki sanada birkac seans daha gerekbilir canm bnde zatn tek seans da pek bisey beklemiormKalçamdakiler bacaktakilere göre daha yeniydiler. Ve daha inceler o yüzden daha etkili olmuş bu incelerde diyebilirim ama bariz bi değişim değil malesef.
Canim ne yaptin merak ediyorum doğrusu bir taraftan aklim sürekli sende gittin mi diger seansına değişim durumun nedirKalçamdakiler bacaktakilere göre daha yeniydiler. Ve daha inceler o yüzden daha etkili olmuş bu incelerde diyebilirim ama bariz bi değişim değil malesef.
canım merakla takip ediyoruz seni umarım geçerler. bizede umut olurMerhabalar. Bu sabah ikinci seansı yaptırdım. Yine kıpkırmızı bacaklarım ve kalçam.Bu sefer daha az acıdı gibi geldi kalçada acı olmuyo da bacak sıkıntı biraz. Yine kremlerimi aldım bi iki hafta içinde kırmızılıklar geçer ama net sonuç için üç hafta gerekir yoksa önceki gibi aldanabilirim. 1 ay sonrasına kontrol için randevu verdiler. Bakalım iyileşiriz inşallah.
Canim yazdiklarini hep okudum bi turlu cevap veremedim keske son seansa da zorlasaydın belki daha iyi olurdu bende bi merkezde dermaroller denicem bu önümüzdeki ay pek umutlu degilim ama aklimda kalmasını istemiyorum. Görüştüğüm bir doktor lazer en iyi sonuc senin icin dedi ama dermaroller yerine ozon yagi kullan o ayni etkiyi verir dedi ben ona yuzde elli bile yeterli su an icin demiştim o zaman ozon yagi kullan hem durdurur dedi sana da soylemek istedim istersen bu arastir belki aktif durumdaykn sana daha fazla etki ederKalça ve üst bacak olduğu için fotoğraf atamıyorum malesef. Benim iki seanstı bitti. Zaten en fazla üç seans yapıyorlar. Param olsaydı onu da yaptırırdım belki. O zaman yüzde 60 70e çıkabilirdi heralde.