Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bende aldım bir ara. Gereksiz pahalı.. Değmiyor, sevmedim hiç memnun kalmadım! :KK51:

Dün Bioderma Sebium Gel Moussant aldım Bu Adresten: Bioderma Sebium Foaming Gel Yuz Temizleme Jeli 29,90 TL
Az önce elime geçti. Kullanıp yorumları yazacağım arkadaşlar. Bu arada internette en ucuz Bioderma Yüz yıkama jeli bu sitede. Ayrıca yanında güzel bi bez çanta hediye ettiler =)

Son düzenleme:
daha pahalı ürünler de denedim bu marka hem temizleme hem nemlendirme açısından iyi geldi bana uzun zamandır kullanıyorum

ben sebium foaming gel ve sensibio h2o kullanıyorum, çok çooookkkkk memnunum :))))))

sivilcelerimi önlemiyor ama güzel temizliyorr :)))

Dün Bioderma Sebium Gel Moussant aldım Bu Adresten: Bioderma Sebium Foaming Gel Yuz Temizleme Jeli 29,90 TL
Az önce elime geçti. Kullanıp yorumları yazacağım arkadaşlar. Bu arada internette en ucuz Bioderma Yüz yıkama jeli bu sitede. Ayrıca yanında güzel bi bez çanta hediye ettiler =)

aldığın ürünün arkasında puan etiketi var mıydı bu üründe iki puan çıkıyo internetten aldığın için sormak istedim puansız ürünler sahte oluyo

bende sebium poaming gel ve gözenek sıkılıştırıcı kremini kullandım poaming gel gerçekten çok iyi ama gözenek sıkılaştırıcı hiç bir işe yaramadı ama makyaj bazı olarak kullanılabiliyo o açıdan iyi bi ürün olabilir sık makyaj yapanlar için

kızlar benim cok hassas bir cildim var. T bölgem kuru yanak bölgem yaglı. göz cevremde cok hassas. gittiğim doktor öyle herseyi kullanma diyerek la-roshe önerdi. ama biodermle iş değer bir ürünmüş. ikisini kullanıp değerlendiren varmı kızlar??

kızlar benim cok hassas bir cildim var. T bölgem kuru yanak bölgem yaglı. göz cevremde cok hassas. gittiğim doktor öyle herseyi kullanma diyerek la-roshe önerdi. ama biodermle iş değer bir ürünmüş. ikisini kullanıp değerlendiren varmı kızlar??

evet ben biodermadan önce la roche posay toleriane temizleyici nemlendirici ve termal suyunu alıştım set olarak satılıyo bunlar açıkcası bi marifetini görmedim ama nemlendiricisi güzel
sonra bioderma aldım bence alacasan kesinlikle bioderma derim benimde senin gibi yağlı-hassas cildim var

bende bioderma sensibio h2o merak ediyorum alıp kullansa mı normal bir cildim var Ankara'da her hangi bir eczaneden temin ederim sanırım
yüz kremi göz kremi nasıl acaba
birde hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu o önemli benim için

bende bioderma sensibio h2o merak ediyorum alıp kullansa mı normal bir cildim var Ankara'da her hangi bir eczaneden temin ederim sanırım
yüz kremi göz kremi nasıl acaba
birde hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu o önemli benim için

bildiğim kadarıyla hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, yine bildiğim kadarıyla tüm cilt tiplerine uygun bence en güzel tarafı tonik gerektirmemesi, yıkama gerektirmemesi, sadece siliyorsun, ben netten sipariş verdim bir alan bir bedava kampanyası vardı, bakalım yarın gelecek kullanınca yazarım

bildiğim kadarıyla hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, yine bildiğim kadarıyla tüm cilt tiplerine uygun bence en güzel tarafı tonik gerektirmemesi, yıkama gerektirmemesi, sadece siliyorsun, ben netten sipariş verdim bir alan bir bedava kampanyası vardı, bakalım yarın gelecek kullanınca yazarım

Canım aldığın sitenin linkini paylasirmisin ne kadara aldın kargo ücretiyle ne kadara geldi sana paylaşırsan sevinirim
Gözümüde silebilirim degil mı onun icin ayri bir sey almayım rimel kalem fln çıkar sanırım

Canım aldığın sitenin linkini paylasirmisin ne kadara aldın kargo ücretiyle ne kadara geldi sana paylaşırsan sevinirim
Gözümüde silebilirim degil mı onun icin ayri bir sey almayım rimel kalem fln çıkar sanırım

canım link vermek yasak ama google a eczanemizde yaz çıkar, kargoyla beraber 51-52 liraya geldi, canım daha önce kullanmadım ama bildiğim kadarıyla göz makyajını çıkarıyor ama o zaman gözünü yıkaman gerekiyor, waterproof göz makyajını çıkarmıyormuş. Sanırım hafif cilde zarar vermeyen bi temizleyici olduğundan

canım link vermek yasak ama google a eczanemizde yaz çıkar, kargoyla beraber 51-52 liraya geldi, canım daha önce kullanmadım ama bildiğim kadarıyla göz makyajını çıkarıyor ama o zaman gözünü yıkaman gerekiyor, waterproof göz makyajını çıkarmıyormuş. Sanırım hafif cilde zarar vermeyen bi temizleyici olduğundan

tmm canım biz link paylşıyoruz sorun olmuyor ondan dedim paylaş diye
ben yarın eczaneye bi bakıcam kızılayda fıyatı uygun değilse senin aldığın yerden alırım
benim yazın lazerden bıyık kısmım yanmıstı dermotolog bugün baktım biodermin bi kremini vermişti bana 60 tlye 3 günde geçirmişti acaba o mu diye bakınca o marka olduğunu gördüm o yüzden güvendim kesinlikle alıcam

tmm canım biz link paylşıyoruz sorun olmuyor ondan dedim paylaş diye
ben yarın eczaneye bi bakıcam kızılayda fıyatı uygun değilse senin aldığın yerden alırım
benim yazın lazerden bıyık kısmım yanmıstı dermotolog bugün baktım biodermin bi kremini vermişti bana 60 tlye 3 günde geçirmişti acaba o mu diye bakınca o marka olduğunu gördüm o yüzden güvendim kesinlikle alıcam

kusura bakma canım ya biri kib lerse banı yerim:KK1::KK1:

bende bir alana bir bedava olunca tereddüt etmiştim acaba skt geçmişmidir diye ama 2015 miş

kusura bakma canım ya biri kib lerse banı yerim:KK1::KK1:

bende bir alana bir bedava olunca tereddüt etmiştim acaba skt geçmişmidir diye ama 2015 miş

ara ara öyle kampanya yapıyormuş 1+1 olarak korkma bır sey yoktur
ben daha bakamadım işten çık eve gel eczane kapanıyor zaten:KK1::KK1:
yarın aksam inş artık:KK9:

ben sebium foaming gel ve sensibio h2o kullanıyorum, çok çooookkkkk memnunum :))))))

sivilcelerimi önlemiyor ama güzel temizliyorr :)))

temizliği özellikle siyah noktalar açısından yapıyor, akne sivilceyi geçirmedi ben kullanalı. gerçi yanında kullanılan akne kremini kullanmadım bilmiyorum. bir süre daha kullanıcam bakalım. sonuçta sivilceler geçmese de temizliğini bakımını yapmak lazım, yoksa daha da kötüye gider cilt.

interneti bilmiyorum ama eczanelerde satıldığı için daha sağlamdır diye düşünüp kullandım yoksa daha çok enerjimizi tüketecek bu cilt ya, çocukkenki cildimizi geri alabilsek :)

Merhaba kızlar benim sorunum burnumdaki ve çenemde ki siyah noktalar ayrıca alnımda da minik sivilceler var sebium serisinden sebium akn krem mi yoksa sebium ai mi almalıyım kullanan memnun kalan ya da kalmayana biri bir şey söylerse çok sevinirmm

Ben biodermanın nerdeyse her ürünün kullanıyorum cokta memnunum sebum serisinde aknyi de pore refiner ide kullandım ikisinden de gayet memnunum gözeneklerim sıkılaştı. ama göz kremi için aynı seyi söylemicem henüz anlamadım sanki göz altlarımı morartıyor gibi geliyor kullanan varsa onda nasıl bir etkisi olduğunu söyleyebilir mi?

ara ara öyle kampanya yapıyormuş 1+1 olarak korkma bır sey yoktur
ben daha bakamadım işten çık eve gel eczane kapanıyor zaten:KK1::KK1:
yarın aksam inş artık:KK9:

selam arkadaşım. bende h2o kullanıcısıyım cokta memnunum. yalnız ben eczaneden 60 tl vererek aldım internette daha ucuz. bende netten almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum. sen memnumusun? birde aldığın üründe puan var mı? bu benim için çok önemli.. benim birikmiş 8 puanım varda onu kullanmak istiyorum. eger puansızsa almayacağım..

X