- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
- Konu Sahibi EU1
tesekkr ederim.benm cildim alerji oluyoda sürekli o yuzdn sordm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sivilce için sebıum serisi di canım benim h2o jel temizleyici ve sebium akn krem 30 ml
evet canım sensıbıo kuru ve hassas ciltler için birebir.
Merhaba Arkadaşlar ,
artık dayanamayıp bu hafta sonu bir cilt doktoruna gittim çenemdeki sivilcelenme yüzünden özellikle , 2 tane antibiyotik ve birde ısotrexın jel verdi geceleri sürmem için ayrıca şaun kullandıklarını bir kenara bırak sana 2 tane bıoderma yazıyorum bunları kullan ve 10 gün sonrada kontrole çağırdı beni
verdikleri şunlar ;
Sebium Gel Moussant yıkama jeli böyle mavi renkte ve , Sebium Akn krem 30ml küçük bi kutusu var bunları verdi .
bunları kullanıp fayda görenler varmı arkadaşlar , birde bunları nasıl kullanacağım tam olarak bilemiyorum
her ikisinide gece yatmadan önce kullanıyorum , gündüzleri pek nemlendirici kullanma dedi bana doktor tedavi boyunca , sabah kalkınca da sadece suyla yıkıyorum yüzümü acaba doğrumu yapıyorum ..
kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirse çok sevinirim ..
hepinizie şimdiden teşekkürler
a.s.
kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm:
burası pek güncellenmediginden gerilerde kalmış ..cnm bence sabahlarıda yıka yüzünü bazen inan sabah toniklediginde pamugun yine siyahlaştıgını görürsün..am sadece sabah akşam yap..nasıl kullanılır bilmiyorum bende almayı düşünüyorum halen alamadım aslınd aelimde başka şeylerde varken almak içime sinmedi ama yüzümü görüncede dayanamıyorum ben pkoluyum o yüzden sivilce problemim daha çok sürekli çıkıyor bilmiyorum yine faydası olurmu ama denemek istiyorum..sebıum akn crem ve h20 tonigini hatta bir sitede ikisi çok uygun fiyata geliyor yani birisi hediye...inş faydasını görürüm..sen bu sebıum akn cream faydasını gördünmü ne kadardır kullanıyorsun?
bende cevabını yeni gördüm cnm , yüz yıkama jelini sabah akşam kullanıyorum , bu sebum akn kremide gece yatarken sürüyorum şuan için sadece , henüz yorum yapmak için çok erken çünkü daha 5 gün oldu kullanmaya başladı , öyle çok etkisini görmedim daha , ama en azından şunu diyebilirim , normalde cildim çok daha yağlanır ve parlardı şimdi yine parlama var ama en azından elle kontrol ettiğimde elime daha az yağ geliyo gibi ..
sabırla kullanmaya devam edicem bakalım inşallah faydalarını görürüm cnm , sonuçta az da para vermedim yaa :çok üzgünüm:
ya cahilliğimi bağışla ama ben pkoluyum demişsin bu anladığım kadarıyla bir rahatsızlık sanırsam ilk kez duyuyorum da çok çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin .
cnm önemli degil ikinde bende bilmiyordum ta kii başıma gelene kadar..cnm kadın hastalıgı kist oluşması gebelige engel oluyor adet düzensizleştiriyor sivilce kilo ve tüylenme gibi etkileri var..cnm o zman seni takip edeyim ben bakalım sebuım akn kremi ni sende nasıl gelecek bende almayı düşünüyorum çünkü..ama ben sadece bu kremi düşünüyorum elimde md formulatıon jeli var çünkü..birde rocun peelingini düşünüyorum ama kararsızım.....etkilerini yaz buraya takip ederim ben seni...
eylültamercim ne durumdasın sayfa gerilere bile gitmiş...hadi bekliyorum gelişmelerini...
cnm hemen umutsu olma ama bana eczanede bayan ısrarla hiç bir ürünü ister bioderma ister başka bir ürün 3 ay geçmeden anlamazsın demişti ama 3 ay6 sonra farkediliyormuş sonuç hatta galenic diye bir üründe vardı tama adını çıkaramadım oda dermokozmetik ürün birine vermiş ondan 3 ay sonunda gözle görünür şekilde bayagı sivilcesi azaldı dedi yanak kısımları hep sivilce imiş..bende jel degilde kremi düşünüyordum ama bir yere sordum bana sadece sebuımı önerdi dur linki bulursam ekleyeyim...
Bioderma Sebium Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye bu üründen kremi önerdi ama ben bunu düşünüyordum normalde Bioderma Sebium AKN Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye sanırım sendeki de bu ikinci verdigim linkteki dimi..