Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba nur..banada sivilce ve leke için biodermanın bir kremini önermişti eczacı acaba aynı ürünmü..30 ml lik bir şeydi..gerçektende sivilcelerini söndürdümü..artık bana saka gibi gelmeye başladı sivilcelerim çogaldı ve yzyn zaman terketmiyorlar beni..lekelerde hatırası..

bende biodermanın sensiobo serisinin her ürünü var. cildim çok hassas ve ben çok memnunum.yaz kış güneş kremini kullanırım. yazın almıştım ve hala bitmedi. belki her cilde göre değişiyodur ama benim cildim herşeye tepki verir ki buna vermedi.bide yanak bölgemdeki ufak güneş lekeleri için kalem şeklindeki ürününü kullandım. biraz çabuk bitiyo ama gerçekten işe yaradı.

sivilce için sebıum serisi di canım benim h2o jel temizleyici ve sebium akn krem 30 ml

arkadaşlar bıodermayı kuru ciltler için öneriri misiniz kullanan var mı?

evet canım sensıbıo kuru ve hassas ciltler için birebir.

Merhaba Arkadaşlar ,

artık dayanamayıp bu hafta sonu bir cilt doktoruna gittim :KK43: çenemdeki sivilcelenme yüzünden özellikle , 2 tane antibiyotik ve birde ısotrexın jel verdi geceleri sürmem için ayrıca şaun kullandıklarını bir kenara bırak sana 2 tane bıoderma yazıyorum bunları kullan ve 10 gün sonrada kontrole çağırdı beni
verdikleri şunlar ;
Sebium Gel Moussant yıkama jeli böyle mavi renkte ve , Sebium Akn krem 30ml küçük bi kutusu var bunları verdi .

bunları kullanıp fayda görenler varmı arkadaşlar , birde bunları nasıl kullanacağım tam olarak bilemiyorum :KK43:
her ikisinide gece yatmadan önce kullanıyorum , gündüzleri pek nemlendirici kullanma dedi bana doktor tedavi boyunca , sabah kalkınca da sadece suyla yıkıyorum yüzümü acaba doğrumu yapıyorum ..

kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirse çok sevinirim ..

hepinizie şimdiden teşekkürler
a.s.

evet canım sensıbıo kuru ve hassas ciltler için birebir.

canım ya keşke daha erken cevap yazsaydın.Bende kimse bişey yazmayınca gidip 140 milyonluk bir krem şiparişi verdim.İnşaallah onun faydasını görürüm fisfisfis

Merhaba Arkadaşlar ,

artık dayanamayıp bu hafta sonu bir cilt doktoruna gittim :KK43: çenemdeki sivilcelenme yüzünden özellikle , 2 tane antibiyotik ve birde ısotrexın jel verdi geceleri sürmem için ayrıca şaun kullandıklarını bir kenara bırak sana 2 tane bıoderma yazıyorum bunları kullan ve 10 gün sonrada kontrole çağırdı beni
verdikleri şunlar ;
Sebium Gel Moussant yıkama jeli böyle mavi renkte ve , Sebium Akn krem 30ml küçük bi kutusu var bunları verdi .

bunları kullanıp fayda görenler varmı arkadaşlar , birde bunları nasıl kullanacağım tam olarak bilemiyorum :KK43:
her ikisinide gece yatmadan önce kullanıyorum , gündüzleri pek nemlendirici kullanma dedi bana doktor tedavi boyunca , sabah kalkınca da sadece suyla yıkıyorum yüzümü acaba doğrumu yapıyorum ..

kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirse çok sevinirim ..

hepinizie şimdiden teşekkürler
a.s.

kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm:

kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm:

burası pek güncellenmediginden gerilerde kalmış ..cnm bence sabahlarıda yıka yüzünü bazen inan sabah toniklediginde pamugun yine siyahlaştıgını görürsün..am sadece sabah akşam yap..nasıl kullanılır bilmiyorum bende almayı düşünüyorum halen alamadım aslınd aelimde başka şeylerde varken almak içime sinmedi ama yüzümü görüncede dayanamıyorum ben pkoluyum o yüzden sivilce problemim daha çok sürekli çıkıyor bilmiyorum yine faydası olurmu ama denemek istiyorum..sebıum akn crem ve h20 tonigini hatta bir sitede ikisi çok uygun fiyata geliyor yani birisi hediye...inş faydasını görürüm..sen bu sebıum akn cream faydasını gördünmü ne kadardır kullanıyorsun?

burası pek güncellenmediginden gerilerde kalmış ..cnm bence sabahlarıda yıka yüzünü bazen inan sabah toniklediginde pamugun yine siyahlaştıgını görürsün..am sadece sabah akşam yap..nasıl kullanılır bilmiyorum bende almayı düşünüyorum halen alamadım aslınd aelimde başka şeylerde varken almak içime sinmedi ama yüzümü görüncede dayanamıyorum ben pkoluyum o yüzden sivilce problemim daha çok sürekli çıkıyor bilmiyorum yine faydası olurmu ama denemek istiyorum..sebıum akn crem ve h20 tonigini hatta bir sitede ikisi çok uygun fiyata geliyor yani birisi hediye...inş faydasını görürüm..sen bu sebıum akn cream faydasını gördünmü ne kadardır kullanıyorsun?

bende cevabını yeni gördüm cnm , yüz yıkama jelini sabah akşam kullanıyorum , bu sebum akn kremide gece yatarken sürüyorum şuan için sadece , henüz yorum yapmak için çok erken çünkü daha 5 gün oldu kullanmaya başladı , öyle çok etkisini görmedim daha , ama en azından şunu diyebilirim , normalde cildim çok daha yağlanır ve parlardı şimdi yine parlama var ama en azından elle kontrol ettiğimde elime daha az yağ geliyo gibi ..
sabırla kullanmaya devam edicem bakalım inşallah faydalarını görürüm cnm , sonuçta az da para vermedim yaa :çok üzgünüm:

ya cahilliğimi bağışla ama ben pkoluyum demişsin bu anladığım kadarıyla bir rahatsızlık sanırsam ilk kez duyuyorum da :KK43::KK43: çok çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin .

bende cevabını yeni gördüm cnm , yüz yıkama jelini sabah akşam kullanıyorum , bu sebum akn kremide gece yatarken sürüyorum şuan için sadece , henüz yorum yapmak için çok erken çünkü daha 5 gün oldu kullanmaya başladı , öyle çok etkisini görmedim daha , ama en azından şunu diyebilirim , normalde cildim çok daha yağlanır ve parlardı şimdi yine parlama var ama en azından elle kontrol ettiğimde elime daha az yağ geliyo gibi ..
sabırla kullanmaya devam edicem bakalım inşallah faydalarını görürüm cnm , sonuçta az da para vermedim yaa :çok üzgünüm:

ya cahilliğimi bağışla ama ben pkoluyum demişsin bu anladığım kadarıyla bir rahatsızlık sanırsam ilk kez duyuyorum da :KK43::KK43: çok çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin .

cnm önemli degil ikinde bende bilmiyordum ta kii başıma gelene kadar..cnm kadın hastalıgı kist oluşması gebelige engel oluyor adet düzensizleştiriyor sivilce kilo ve tüylenme gibi etkileri var..cnm o zman seni takip edeyim ben bakalım sebuım akn kremi ni sende nasıl gelecek bende almayı düşünüyorum çünkü..ama ben sadece bu kremi düşünüyorum elimde md formulatıon jeli var çünkü..birde rocun peelingini düşünüyorum ama kararsızım.....etkilerini yaz buraya takip ederim ben seni...

Son düzenleme:
cnm önemli degil ikinde bende bilmiyordum ta kii başıma gelene kadar..cnm kadın hastalıgı kist oluşması gebelige engel oluyor adet düzensizleştiriyor sivilce kilo ve tüylenme gibi etkileri var..cnm o zman seni takip edeyim ben bakalım sebuım akn kremi ni sende nasıl gelecek bende almayı düşünüyorum çünkü..ama ben sadece bu kremi düşünüyorum elimde md formulatıon jeli var çünkü..birde rocun peelingini düşünüyorum ama kararsızım.....etkilerini yaz buraya takip ederim ben seni...

tmm cnm anlaştık , yazıcam buraya gelişmeleri
a.s.

eylültamercim ne durumdasın sayfa gerilere bile gitmiş...hadi bekliyorum gelişmelerini...

eylültamercim ne durumdasın sayfa gerilere bile gitmiş...hadi bekliyorum gelişmelerini...

merhaba canım , yıkama jeli güzel fena değil yani , ama şu sebıum akn krem hala adam akıllı fayda etmedi yaa :1no2:
hala kırmızı renkte sivilceler ve izleri duruyoo :KK43::KK43: ya ben iyice umutsuzluğa kapıldım ne yapsam kurtulamıyorum bunlardan :çok üzgünüm:
inanki napıcamı şaşırmış vaziyetteyim , gittik doktora aldık bunları ama öyle aman aman bi etki göremedim henüz , ama yinede sabırlıyım aldık o kadar para verdik bitene kadar en azından kullanıcam , olmadı başka bir doktora daha gidicem cnm ya :çok üzgünüm:

hayır şunu anlamıyorum eskiden böyle yok dermokozmetikmiş yok neymiş bişiler kullanmadanda cildimiz ne sivilce bilirdi nede akne , sabunla yıkardık ohh mis gibi tertemiz olurdu ,
valla en sonunda dönücem hacışakir sabuna , belki daha iyi gelir ..
artık hiç güvenim kalmadı ne kozmetiğe nede dermokozmetiğe :çok üzgünüm:

cnm hemen umutsu olma ama bana eczanede bayan ısrarla hiç bir ürünü ister bioderma ister başka bir ürün 3 ay geçmeden anlamazsın demişti ama 3 ay6 sonra farkediliyormuş sonuç hatta galenic diye bir üründe vardı tama adını çıkaramadım oda dermokozmetik ürün birine vermiş ondan 3 ay sonunda gözle görünür şekilde bayagı sivilcesi azaldı dedi yanak kısımları hep sivilce imiş..bende jel degilde kremi düşünüyordum ama bir yere sordum bana sadece sebuımı önerdi dur linki bulursam ekleyeyim...
Bioderma Sebium Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye bu üründen kremi önerdi ama ben bunu düşünüyordum normalde Bioderma Sebium AKN Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye sanırım sendeki de bu ikinci verdigim linkteki dimi..

cnm hemen umutsu olma ama bana eczanede bayan ısrarla hiç bir ürünü ister bioderma ister başka bir ürün 3 ay geçmeden anlamazsın demişti ama 3 ay6 sonra farkediliyormuş sonuç hatta galenic diye bir üründe vardı tama adını çıkaramadım oda dermokozmetik ürün birine vermiş ondan 3 ay sonunda gözle görünür şekilde bayagı sivilcesi azaldı dedi yanak kısımları hep sivilce imiş..bende jel degilde kremi düşünüyordum ama bir yere sordum bana sadece sebuımı önerdi dur linki bulursam ekleyeyim...
Bioderma Sebium Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye bu üründen kremi önerdi ama ben bunu düşünüyordum normalde Bioderma Sebium AKN Krem+Sebium H20 Tonik 250 ml Hediye sanırım sendeki de bu ikinci verdigim linkteki dimi..

ya aslında haklısın biliyorum kesinlikle mucize beklememek gerekiyor , biraz hatta biraz değil epey sabır gerektiriyor beklemek ve düzenli kullanmak şart , ama bende bu sivilcelerden biran önce kurtulmak istiyorum artık :çok üzgünüm:
vallahi ciltleri pürüzsüz sivilcesiz insanları gördükçe öyle imreniyorumki .. kıymetlerini bilsinler gerçekten , sadece bunlarla da değil yediklerime içtiklerimede çok dikkat ediyorum , biran önce kurtulmak istiyorum canım yaa .

evet ikinci linkteki ürün canım benimde kullandığım .

Valla benimde aklım karıştı bendede sivilcede leke de var sivilceler için öncelik kullanmalıyım sonra lekelere ama fayda edermi oda meçhul normalde bende pko tamamıyla düzelmedikçe zor ama deneyecem bioderma iyimi bilmiyorum aveneden de bahsediyorlar biraz netten araştırma yapacam ama bilmiyorum...

valla sorma canım , benimde aklım karmakarışık ama şuan için doktorumun söylediklerini yapmaktan başka çarede yok , kendi kafama göre bişiler kullanıpta durumu iyice kötüleştirmek istemiyorum , dediğim gibi en azından şu aldıklarım bi bitsin bakalım , anlarız o zaman bioderma iyimi değilmi :uhm:
birazda acele ediyorum sanırsam , biliyorum sabırlıolmak lazım ama , o da bende iyice tükendi .. stres yaptıkça dahada çok çıkıyo bu meretler yaa:kızgın:

avene ' i bende araştırdım biraz netten iyi gibi görünüyor ama hiç kullanmadım çevremdede kullanan olmadığı için yorum yapamıyorum , şimdi bu hafta sonu inşh kontrole gitcem ben gene bakalım neler olacak , herhangi bişiler ilave olacakmı görücez .

yine haberdar ederim seni gelişmelerden , a.s.

X