Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
dun eczaneden temizleyici istedim bana eczacı bayan bıodermayı önerdi aranızda kullanan varsa yorumlarınızı bekliorm.

ben biodermanın güneş kremini kullanıyorum. beyaz tenliyim ve çok hassas cldm var. bi çok krem denedim ama bioderma farklı gerçekten. tabi bide şu var ben güneş kremini kullandım cilt ürünleri nasıldır bilmiyorumkaydirigubbakcemile5

hiç kullanan yok galıba baska arastırmalarım sonucu bıodema sebıum da karar kıldım su an itibari ile cok iyi bakalım insallah benim ilacımdır sebıum akn kremi ve de jel temizleyicisini aldım kampanyalımıs bakalım

Bugun 3, gün arkadslar ve simdilik iyi gelior gibi cok izler var yüzümde . Lekeleri ve akneyi önler berrak bir görünüm dior.

gayet iyi geldi bana canım yatıstırıor yuzumü sü-rdü-mmü kızarıklık vs kalmıo. izlere de etkisi olur insallah öyle yazıor ama. önce sebamed kullanıodm ama sıradan gelio. ilk gü-nler yuzum tepki veriodu simdi yetmedini dü-sünüorm

10 Gün oldu yaklasık kıslar bioderma gercekten güzel bir markaymıs lekelerimi hafifletecek gibi yanlız 1 tane sivilcem var o gecsin ve yeniden cıkmasın tam kanatımı yazacagım

bugün 14. günüm bayagı iyi sol yanagımdaki sivilcelerde sondü gibi yeni sivilcem cıkmazsa vede izlerime iyi gelirse size yazıcam tam 1 ay olsun cok seviniorm düzelmeleri gördükce ben . berrak bir görünüm verir diyor ya sahiden de öle.

Ben bioderma kullanıyorum bu yaz havalar malum o kadar sıcak olduki yazın t bölgem kıpkırmızı oldu ne sürsem geçmiyor kılcal damarlar epeyce yoğun bir biçimde gözüküyordu tıp fakultesi dermatoloji bölümüne gittim ordaki doktor bana gül hastalığı teşhisi koydu biodermanın nemlendiricisini verdi içinde çok azda fondoten var ayrıca fondoten kullanmaya da gerek yok yapışda yapmıyor ben eczaneden alırken ne ile temizleyebilirim dedim yanında H2O tonik verdi çok güzel temizliyor çok memnunum hastalığımda geçti umarım seneye yaz aylarında tekrar olmaz artık güneşten uzak durmamız gerekiyor ozon tabakasının delikliğinden dolayı süzülmeden dik bir şekilde aşağı indiği için cilde zarar veriyor buruştuyor benim gibi adını ilk defa bildiğim hastalığa yakalanıyorum sonuçta bioderma doktorlarında reçetelerine yazdığı tıbbı bir kozmetik ürünü kullanabilirsin ben memnun kaldım...

Evet 3, haftam cildimde masallah tek bir sivilce kalmadı izlerimde aman aman degişiklik yok ama yü-zü-me ısıltı geldi cok memnunum baska ü-rü-nlerine de bakıcm

Daha önce hep göz önundeki isimleri kullandım roc vıchy vs ama hiç dü-sü-nmedim bıodermayı gercekten işime yaradı ne kurutuyor cildimi ama yumusacık yapıyor iiyiki tanıstık

ben biodermaya çok güvendiğim için biten göz kremimin yerine bioderma aldım. bide yanağımda ( o kadar korunmama rağmen cildim hassas) lekeler için kalem şeklinde olan ürününü aldım. eczacımda kullanıyomuş, özellikle göz çevresi kremi baya güzelmiş, başka sitelerde de okumuştum. H2O alxaktım ama zaten seri de hediye veriliyomuş. onuda bi süre sonra alcam seti ile. umarım sonuçları beklediğim gibi çıkar.:eek::eek:

canım onu bir arastıralım en cok memnun kaldıgım marka diyebilirim artık test edildi benim cildımde onaylandı cidden güvenilir bir markaymıs bu arada h2onun jel temizleyicisi kremin yanında hediye almıstım . simdi su gibi olana bakıcm göz kremi vede izler için kalemini arasturaym benımde problemim var iz konusunda

X