• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

ESRANIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
313
2
96
35
Ankara
arkadaslar bu konuda hangisi daha etkili !??? yani tüylerin azalması ve tamamen yok olması bazında hangi ürünü tavsiye edersiniz kullanan ve fikrini söylemek isyteyen arkadasları buraya bekliyoruz sevgiler...a.s.:enbuyukkk:

Arkadaşlar benim duyumlarıma göre karınca yumurtası yagı iyi geliyormuş ama nerden bulacaz onuda bana bilen birileri varsa söyleyebilir mi?

kesinlikle : KARINCA YUMURTASININ YAĞI!!!
SEBEP: Ben Bioderi 13 ay boyunca düzenli olarak kullandım (normal cilt tipleri için krem) kullandığım sürece yavaşta olsa etkisini gördüm, fakat Bir süre kullanmayınca hepsi yeniden çıktı ve ödediğim paralara üzüldüm. Uğraşması da cabası:(
KARINCA YUMURTASININ YAĞINI; Bugün 52. gün oldu kullanmaya başlayalı, etkisinden son derece memnunum. Fiyatı da uygun. Toptan aldım ben. Bugün bukadar etki ettiyse 3 ay sonra tamamen kurtulurum demektir. Çok mutluyum çoook!!! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler...

bioder de denedim karınca yumurtası yağı da, bioder her gün sürüldüğü için çok uğraştırıyor, kıllar geç ve ince çıkıyor. karınca yumurtası yağı bazı kıllara tamamiyle etki ediyor, bazılarına hiç etki etmiyor. yani kıllarda sayıca azalma daha belirgin ama incelme olmuyor.

bence karınca yumurtası yağı. hem de daha ucuz.ben 8,3 ytl ye aldım, en fazla 15 ytl verin bence.

simdi bioder alsak hergn kullanıcaz birde fiyatı fazla ama sonucta azaltıyomus:uhm: karnca yumurtası yağı alsak bazılarını hiç geçirmiyo azaltmıo diosunuz kafm karıstı

Selam,

Nerden alınıyor karınca yumurtası yağı?Aktarlarda var mı?

arkadaşlar bu karınca yumurtası yağını nasıl uyguluyorsunuz tüyleri tamamen aldıktan sonramı sürüyorsunuz yani illa ağdayla almakmı lazım ben jilet kullanıyorum yinede olurmu lütfen cevappp

yasakkelime canım jıletle olmaz ama :1no2:
cunku köklerıne etkı etmesı lazım bıldıgım kadarıyla :kahve:

kesinlikle karınca yağı tek geçerim.bioderide aylarca kullandım hiiçç bi faydası olmadı ama karınca yağının çok faydasını gördüm.ayrıca bioder cildimde gözenek tıkadı ve yağ bezeleri oluşturdu :enbuyukkk:

tabi karınca yumurta yağının sahteleri çıkmış dikkat etmek lazım. gerçi ben hala nasıl ayırt ediceğimi bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz???

ya benimde dikkatimi çekti karınca yumurtası yağı iyi diyenler iki msj sonra birileri nasıl alabilirim dediğinde ben yardımcı olabilirim diyen insanlar neden ticari amaçlı umutlarımızla oynanıyo bende burda gördüm karınca yumurtası yağını ve sonra araştırdım gidip aldım tala markası ilk kullanımda azaltıyo diyenlere sakın inanmayın arkadaşlar bioder aldım dün şimdide onu denicem inşallah bu defada hayal kırıklığına uğramam burda bioder sadece geç çıkartıyo demişler olsun o bile iyi birşey benim için inşallah azaltmasada geç çıkmasına sebep olur bari çünkü benim çok çabuk çıkıyo tüylerim ağda yapıyorum onun keyfini yaşamıyorum bir hafta sonra nokta nokta çıkmaya başlıyolar o bile bi gelişmedir yani bakalım denicem küçücük bi etkisi ola o bile kardır benim için :) çünkü artık bıktııııııımmmmmm :D

Back