• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Mrh kızlar

Ben buhara tüyox kullandım bioderi çok kişiye hatta ezcanelere bile sordum tavsiye etmediler. tüyox al dediler.. Mükemmel bişii ne sivilce yapıyo nede kokusu var kullanımıda çok kolay aldığım yağı yarıladım ve tüylerde o oranda yarılandı bitince sonucu merak ediyorum doğrusu..

bitince sonucu bende merak ediyorum :utangac:
bizimle paylasırısn dimi tatlicadiarzu

tüyox bende hiç işe yaramadı.. hiç bi değişiklik yok.. acıdım verdiğim paraya walla..

Arkadaşlar Lütfen Bu ürünlere Para Vermeyin özellikle Serum'a

Serum'u Koyduklari şişeler Patliyor ürün Ziyan Oluyor. (isitin Diye Kullanim Broşüründe Yaziyor)

Firmaya Açtim Söyledim şişeler Genleşmiştir Olabilir Diyor çikiyorlar Içinden.

Iki Paket Aldim 140 Ytl Para Verdim Içime Oturdu Bu Para!!!!

Sevgiler
bence ısıtma seklını değiştir.ben 5aydır kullanıyorum ve daha hıc patlatmadım ısıtırken.aşırı sıcak olmadan su ısıtıyorum ve bır kabın içine suyu koyup serumuda içinde bekletıyorum bı süre.gayet güzel ısınıyo ve bişe olmuyo.

merhaba aylincim,

sen bilirsin ama serum bana mantıksız geldi.Tüm vücuduna uygulayacaksan belki olabilir ama kol altı ve bikini bölgesi için kullancaksan yarısı yetiyormuş serumun ve açılmış serumu eczacının dediğine göre 1 gün saklayabiliyormuşsun.
1.ve 2. gün ilk serumu kullandım diyelim.3.gün ikinci serumu açman gerekecek ve artanını atmak zorunda kalacaksın yada 4.günde süreceksin.Dört gün sürmenin belki sakıncası olabilir ama

Bioder serumun Fiyatı 69 ytl.

Her ay 69 ytl vermektense kremini almak daha mantıklı geldi bana.
Ben kafanı karıştırmamışımdır umarım öpüyorum
serumlardan bırını acatıktan sonra 7gün kullanabılırsın,acılmamıs serumuda ıstediğin kadar acma.yani bosa gıtmemiş oluyo.içindede yasıyo zaten 1hafta dıye.ayrıca serum kremın konsantresi olduğu için çok daha etkili ve kremı 30gun kullanacağına serumu 3gun kullanıyosun.kesınlıkle serumu tercıh etmelisin ama kremide takvıye olarak kullanabılırız.

merhaba arkadaslar.bende kullnıcam.fakat herkes siragda diyor.bense hayatımda hiç sir agda kullanmadım.genelde epilasyon aleti kullanıyorum.bu durumdada kullanabilirmiyim acaba?

tuylerın neyle alındığı onemi değil,kökünden alınmıs olması onemlı.ben 5aydır kullanıyorum bıoders erumu,önce makıneyle alıyodum simdi ağda bantına gectım daha kolay.farketmes yani

slm arkadaslar ben daha yeniyim.size merak ettigim bi soruyu sorcam.bu bioderi arka deliğin oldugu yerede uygulayan varmı vede sonuc alan.bıktım orayla ugrasmaktan bunun daha kolay yolunu bilen varmı acaba

delüüü lülülülülülü:mymeka:

Yuh artık bu ne edepsislik...

Bu erkek banlanmasını rica ediyorum...

erkek olduğunu nerden çıkarıyorsun ki?makt daki kıllardan bahsediyor,öğrenci olmasından izah edememiştir.
cevaba gelince kremleri ve serumları kıllı olan her bölgede kullanılabilir.sakıncası olmaz canım..

kızlar eğer yüzünüzde kıllanma varsa mutlaka hormon testi yaptırın.kandaki erkeklik hormonu fazla ise yüzde kıllar çıkıyormuş.hastanede endokrin bölümüne gideceksiniz.kan tahlili yapıp gerekli görürlerse ultrasyonla falan bakıyorlar. ona göre hormon düzenleyici ilaç veriyorlar. hormon bozukluğu yoksa kılları yok etmek kolay. ama eğer hormon bozukluğu yüzünden kıllanma varsa kesin olarak kıllar bitmiyormuş.mutlaka hormon tedavisi görmek gerekiyor

iremcim eğer düzenli bi şekilde kullanırsan faydası oluyor gerçekten ben bir ara kullandım (çalışırken) kesinlikle faydasını gördüm azaltıyo yumuşacık çıkıyo ve elinle bile çektiğinide kılların eline geldiğini görürsün ama düzenli kullanırsan...

valla arkadaşım ben nerdeyse 6 7 ay düzenli olarak yüz bölgeme kullandım.üstelik yüzümü düzenli olarak nerdeyse her hafta almama rağmen hiç ama hiç faydasını görmedim ve çok pahalı.bana sorarsan hiç tavsiye etmiyorum

ben daha önce kremini alıp kullandım hiç etkisi olmadı serumları daha etkili diye onu kullandım oda nafile ben laserden vaz geçmem tek azaltan o oldu valla
hem kremi hadi neyse idare eder kokusuna katlanırım ama serumu berbat bişey şekerli gibi sanki sürdüğün heryer yapışyapış oluyo hiiç beğenmedim tavsiyede etmem benim gibilere
not: çünkü arkadaşım kremini kullandı az bir süre hemen faydasını gördü kişiden kişiye farklı etki yapıyor alıp denemeden bilinmez yani

ya bende kullandım vede çok bi faydasını gördüğüm söylenemez 3 4 ay bıyık bölgem ve kaşlarımın alt kısmına sürüyordum bazıları inceldi ama bitmedi bırakıncada aynı hatta evimdede var tekrar başlasammı acaba tala ile birlikte belki iyi sonuç alırım

arkadaşlar bioderi sporcu olduğu için bacaklarındaki tüyleri aldırmak zorunda kalmış bi erkek arkadaşım kullanıyodu, 2 yıl kullandı ve ister inanın ister inanmayın arkadaşın bacakları şu an kelimenin tam anlamıyla pürüzsüz:1shok:

Back