• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim arkadaşlar bana fikir verdiğiniz için,önce reklamlarda abartma olabilir diye düşündüm ama şimdi bende kullanmakta yarar görüyorum.
Mrh İremcim,
Bende kararsız kalmıştım. Sonunda Tüyox diye bir üründe karar kıldım. Hem daha kısa sürede etki veriyor hemde kullanımı daha kolaymış. Bende yeni başladım. Kullananlar memnun. Valla bence Bioder çok sabır istiyor... Yinede senin kararın tabii.. Araştır derim. bayada maliyetli.

merhaba arkadaslar.bende kullnıcam.fakat herkes siragda diyor.bense hayatımda hiç sir agda kullanmadım.genelde epilasyon aleti kullanıyorum.bu durumdada kullanabilirmiyim acaba?

KISLAR BEN ŞİMDİ BİODER KULLANIYORUM YAKLAŞIK 3 AYDIR AMA HİÇ Bİ FAYDASINI GÖRDÜĞÜM SÖLENEMEZ.BİODER İM AZ KALDI BİTMEK ÜZERE YANİ.CAPİLEX Mİ ALSAM DİYE DÜŞÜNDÜMDE.KULLANAN VARMI YANİ CAPİLEX Mİ BİODER Mİ.YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.........kafamçokkarıştı

yaren ben kullanmadım ama arkadasım bioder kullanıyor yaklasık 1 senedir. o cok memnun. agdadan sonra sürüyor ve yarı yarıya azalma olmus. bende baslamayı düşünüyorum

KISLAR BEN ŞİMDİ BİODER KULLANIYORUM YAKLAŞIK 3 AYDIR AMA HİÇ Bİ FAYDASINI GÖRDÜĞÜM SÖLENEMEZ.BİODER İM AZ KALDI BİTMEK ÜZERE YANİ.CAPİLEX Mİ ALSAM DİYE DÜŞÜNDÜMDE.KULLANAN VARMI YANİ CAPİLEX Mİ BİODER Mİ.YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.........kafamçokkarıştı

bence bu konuyla ilgili diger konularıda bır okursan ıyı olur
cunku benım kafam karıstı kafamçokkarıştı
kımı cok etkılı oldu super yarısı gıttı dıyo
kımısı etkılı olmadı hayal kırıklıgı dıyo
ben 5-6 ay kullandım bıoderı duzenlı olarak kreımını ama hiç bi azalma seyrelme kısalma gözlemleyemedim.
umutlarım tukenmek uzere valla sıkıldım cok bı kac zamandır bu konuyla ılgılı konuları takıp edıyorum.herkezın yorumu farklı demekkı bunye meselesı bu.
:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu başımızın belasından kurtulmanın en etkili yolu nedir?..erkek olmak varmış yaa. ne güzel hiç böyle dertleri yok.biode mi capilex mi diğerlerimi hangisi iyi :(( :uhm::uhm::uhm:

Canım ben yüzümde denedim tam dört ay ara vermeden kullandım.bir şişe bitirdim.sonra etkisini görmek için iki ay kullanmadım.Enaz yüzde elli azalmıştı.Ve azalan yerlerde hiç çıkmadı.Yanında numunelik ufak bir ürün vardı bacaklar için onuda bacaklarıma kullandım.Sadece bir hafta yetti.Ama onun bile faydası oldu.Şimdi ikinci şişeyi alıcam.Yüzüm bitince bacaklarada kullanıcam.Biraz sabır istiyor ama kullandıkça alışıyorsun.

bend eiki gündür kullaniyorum...

ya yüzünüze sürerken kaslarinizada sürüyormusunuzß yani alinmayan killari yok dermi dökme gibi

bend eiki gündür kullaniyorum...

ya yüzünüze sürerken kaslarinizada sürüyormusunuzß yani alinmayan killari yok dermi dökme gibi

arkadaşım;bioderin reçetesinde şöyle bir yaz vardı.kılları kökündan almadığınız taktirde tedavi süresi beklenenden daha uzan sürer.yazıyordu.onun için alınmayan yerlere sürmemeye çalış.bir iki kere kaçırırsan da sorun değil.dikkat et.

bende 8 ay kullandım bioderi.gerçekten azalttı tüylerimi.boşluklar oluşmaya başladı.ama bazı bölgelerde kıllar çıkarken sivilce yaptı.ağrı bile yaptı.sırtta çıkan sivilceler iz yapıyor bide bende.kokusu da kötü.vücutta kaldığı zaman kötü kokuyor.alternatifi varken bende bugün capilex sprey aldım.bakalım ne olcak.

birde bazı arkadaşlar faydasını görmediğini söylüyor.reçetesine uygun kullandıktan sonra bile etki göstermediyse,bu hormanlarla yada cilt tipiyle ilgili olabilir.bi de sabırlı olup sürekli kullanmak lazım.o yüzden denemeyen arkadaşlar varsa ve tereddüt ediyorsa bence denemeye değer.çoğunlukta etkili olan ürünler bunlar.en azından bende etkili oldu

ok anladim dogru öyle yaziyor.....ya bilmiyorum bendemi sorun var herkez kokusunun kötü oldugunu söylüyor, bence okadar kötü degil cok iyi de degil ama idare eder iste ;-)

kızlar ya ben 1 aydır bioder krem kullanıyorum ve fazla etkisini görmedim.
halada kullanıyorum sıcak havada kokusu hiç çekilmiyor.capilexe geçmeyi düşünüyorum
o 6 haftada sonuç vermeye başlıyomuş

bende epiten kullanıyorum.üstelik bioder gibi kokmuyo.daha doğrusu hiç koku yok.eczanelerde satılıyo ve fiyat olarak daha uygun .ağda yaptırdıktan sonra hergün ihmal etmeden süren faydasını görüyo bende de azalma oldu biraz .ayrıca çıkan tüyler de inanılmaz derecede yumuşak çıkıyo.

selammm kızlarr ben geldımmm :teytey: ben bıoderı duzenlı olarak 3 ay kullandım bıraz bıraz etkısını gordum sayılır azalma vardı ve gecıktırdıgı kesınn ama hergece zor oluyordu ve seruma basladım . 3 seansımı tamamladım daha ıkı gun once koltuk altıma genıtal bolgeme ve ceneme kullanıyorum ınanırmısınız cenemı ıkıncı seanstan sonra 45 gun gectıkten sonra tekrar aldırdım genıtale gelınce 12 yıldır jıletlenen bolge dusunun azaldı hemde cok gec cıkıyor nasıl anladın azaldı dıyceksınızz.. soyle soylıyım serum kullanmaya basladıgım gunn aldım sır agdayla 1 saat 40 dakka surdu yaklasık sımdı 3 .kurden sonra 20 dakkaya bıtıyorr artık gerısını sız dusunun :dance::teytey:

bende bunu merak ediodum ararken burayı buldum..benimde kardeşim eczanede çalışıyor ve çok sattıklarını söylüyor ama emin değildim kullanıp kullanmamamakta..Herkes güzel demiş bende başlarım yakında tşk

arkadaslar ben uzun zamandır bioder kullanıyorum fakat düzenli olarak değil buna rağman kullandığım zamandan sonra çıkan tüyler inanın inceliyor.

evet ya benimde yüzümde sivilce yaptı diyordum ama sivilceyi yapanın sir ağda olduğunu öğrendim.çünkü diğer sürdüğüm bölgelerde sorun yok .

Mrh kızlar

Ben buhara tüyox kullandım bioderi çok kişiye hatta ezcanelere bile sordum tavsiye etmediler. tüyox al dediler.. Mükemmel bişii ne sivilce yapıyo nede kokusu var kullanımıda çok kolay aldığım yağı yarıladım ve tüylerde o oranda yarılandı bitince sonucu merak ediyorum doğrusu..

Back