arkadaşlar ben ağdayı beceremeyenlerdenim.ben tüy dökücü krem kullanıyorum.ama bioder de kullanıyorum.kıllarımdan ne kadar sürede kurtulabilirim.bioder in geç çıkarma özelliği varmı acaba.mesela ben her hafta almak zorundayım bunu 2 haftaya çıkarabilme imkanı varmı bu şekilde kullanan varmı.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden öpüyorum hepinizi....:1hug:
merhaba arkadaslar,yeni üye oldum ben bu siteye.ben bioderi yenı kullanmaya başladım kapsul aldım yuz için bakalım neolucak.fakat sir agdayla yüzümü aldım felaket oldu isilik gibi her tarafım bi önerisi olan var mı?siz nasıl yapıyosunuz.:)
bacım bende 1 aydır kullanıyorum düzenli kullanıldıgı zaman faydası oluyor bende hemen kıllarda yumuşama ve azalma oldu küçük tüpleri var onların denemk istiyorsan önce ondan al dene derim en az 6 ay düzenli kullanacmışsın ama bende serumu çıktıya onu denemek istiyorum onu ayda sadece 3 kez kullanıyormuşsun
Bende öyle birşey olmuyor pek. Bazen bacağımda tüyler çıkacağı zaman kızarıklık oluyor ama bioderden değil, (çünkü bacağıma bir tek serumunu sürüyorum) tüyler çıkmakta zorlandığı için oluyor. Belki senin de öyledir, alerji yapsa ilk kullandığında yapardı diye düşünüyorum.
canım enaz 3 yada 4 ay sonra etkisini gösteriyo bide çıkarken acıma kaşınma oluyorsa kese yapmayı dene vücut ölü deriyi atmakta zorlanıyor oyüzden acıyo bendede bacaklarda oluyodu sık sık kese yapınca düzelmeye başladı kolay gelsin
slm arkadaşlar:) 11 gün önce bioder seruma başladım.özellikle kol altı ve kasık bölgesi için ihtiyacım vardı.bacaklarıma da sürdüm.aynen tarif edildiği gibi uyguladım.bi sorunla karşılaşmadım(sivilce, yanma...vb.) ama şimdi tüyler çıkmaya başladı ve aynen sadece ağda yaptığım zaman çıktığı gibi. yani çıkarken kaşıntı oluyor,ve azalma yok gibi geldi.gerçi daha 1 seans yaptım,acele mi ediyorum acaba? serum olduğu için ilk seferde bile bi fark görürüm sandım.bu arada 2. seansı beklemeyip bi de capilex krem alıp takviye etsemmi diyorum? ne dersiniz? ilk seferde değişiklik göreniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?