Bişey sorcam ben şimdi yüz için olan yüz serumu forte den aldım ama bu tüplerde deil tek bi şişede 5 ml lik bu tek kullanımlık mı oluyoo yanii anlıyamadım açtıktan sora bidaha kullanılırmiki ben çünkü bıyık ve kaş bölgesinde kullancam bana çok gelir ??,?Çooook memnunum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bioder Kullananların Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi iremmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2015
- 245
- 39
- 18
- 44
3 gun ust uste gunde bir kere yaziyor iceriginde de benim sordugum soru kutuda kalani faha sonraki aylarda kullanbilirmiyim yani bozulurmu ne kadar sure kullaniliragda yapılan bölgetye 3 gün üst üste sabah akşam kullanıyorsun
- 31 Ocak 2015
- 245
- 39
- 18
- 44
Evet bugün aradım müşterii hizmetlerini bir yılmış süresi pekii bunu ısıtarak mı kullanıyoruz tüpler gibiii ?bozulmuyr bende öyle kullandım çünkü
- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Bişey sorcam ben şimdi yüz için olan yüz serumu forte den aldım ama bu tüplerde deil tek bi şişede 5 ml lik bu tek kullanımlık mı oluyoo yanii anlıyamadım açtıktan sora bidaha kullanılırmiki ben çünkü bıyık ve kaş bölgesinde kullancam bana çok gelir ??,?
Yok canım merak etme birşey olmaz.tek şişede ise çok kullanımlıktr zaten
Bişey sorcam siz yüzünüzde bıyık bölgenizde falan fayda gördünüz mü ne kadar kullandınız ??bozulmuyr bende öyle kullandım çünkü
bioder yüz için tüy azaltıcı kür+krem kullanmaya başladım
kürü aldıktan sonraki üç gün sürüyorum kremi her gün
yaklaşık 22-23 gün oldu kullanmaya başlayalı ve sanki azalmış gibi. (yaklaşık 15 günde bir ağda ile aldırıyorum bıyık bölgesini)
şimdi bıyık aldıralı 7 gün oldu normalde şimdiye tekrar alınabilecek hale gelirdi ama ince ince tek tük çıktı. 2 haftada tamamen çıkıyordu o yüzden haftaya cuma tekrar yazarım, çünkü bana azalmış gibi geliyor da olabilir.
bayadır kimse yazmamış yararı dokunur belki diye deneyimlerimi yazacağım. kullandığım ürünler
yaklaşık 22-23 gün oldu kullanmaya başlayalı ve sanki azalmış gibi. (yaklaşık 15 günde bir ağda ile aldırıyorum bıyık bölgesini)
şimdi bıyık aldıralı 7 gün oldu normalde şimdiye tekrar alınabilecek hale gelirdi ama ince ince tek tük çıktı. 2 haftada tamamen çıkıyordu o yüzden haftaya cuma tekrar yazarım, çünkü bana azalmış gibi geliyor da olabilir.
bayadır kimse yazmamış yararı dokunur belki diye deneyimlerimi yazacağım. kullandığım ürünler
- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
Hala yazmadinbioder yüz için tüy azaltıcı kür+krem kullanmaya başladım
- 21 Mart 2014
- 57
- 7
- 98
- 21 Mart 2014
- 57
- 7
- 98
Serumlarında yazacaktımHanımlar ben de bioderin şarkılarından kullanmaya başladım 3. günüm ve sivilcelerim çıktı.zor müşteri hizmetlerini arayıp ne yapacağını soracağım ...kulanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bırakayım mi devam mı ederim kullanmaya
- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
Kon
Kullandınız mı ürünü?
Koni birazcık eski ama sorayım yinedeyorumların coğunu okudum bioder zaten tüyleri kökten yok ediyor diye söylemiyor azaltıp inceltiyor geç cıkartıyor diyor....bende bugun yeni ürünlerinden vucud ve yüz için serumunu ve rollon nu şipariş verdim yarıyarıya azaltıp inceltse ve geç çıkmasını sağlasa bana yetecek tamamen yok olmasını beklemiyorum
Kullandınız mı ürünü?
- 18 Eylül 2017
- 134
- 124
- 53
Sonuç nasıl.canimm memnun kaldinmi urundenBende bioderin tüy azaltıcı serumunu aldım kullandım bakalım ilk ağdadan sonra. Daha tüylerim çıkmadı ama ilk izlenimimi sizinle paylaşacağım.
- 27 Temmuz 2013
- 50
- 23
- 288
- 26
Sonuç nasıl.canimm memnun kaldinmi urunden
İlk sürüşümü 30 haziranda falan yaptım heralde yaklaşık 15 gün oldu. ŞuanŞağda ile alınacak uzunluğa gelmedi daha. Geciktirmedi bana göre ama kıl yoğunluğu azaldı gibi ve sanki incelmiş gibi duruyor ya da ben öyle hissediyorum. İkinci kullanımımda tekrar editlerim buraya.
- 18 Eylül 2017
- 134
- 124
- 53
Bende yuzume kullaniyorum sonuc ince ve az ciktilar ama insallah tamamen yok eder tek temennim buİlk sürüşümü 30 haziranda falan yaptım heralde yaklaşık 15 gün oldu. ŞuanŞağda ile alınacak uzunluğa gelmedi daha. Geciktirmedi bana göre ama kıl yoğunluğu azaldı gibi ve sanki incelmiş gibi duruyor ya da ben öyle hissediyorum. İkinci kullanımımda tekrar editlerim buraya.
- 27 Temmuz 2013
- 50
- 23
- 288
- 26
Bende yuzume kullaniyorum sonuc ince ve az ciktilar ama insallah tamamen yok eder tek temennim bu
evet ya inşallah etki eder