Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bioder jel gerçekten güzel ama ne yazıkki çok çabuk bitiyor.bence bu ürün kreminin içine başka koku ekleyip miktarını azaltıp kabını değiştirip piyasaya sürmüşler.bende bacaktaki batıklar için kullandım.gerçekten işe yaradı kıllar geç çıktı ve aazaldıkça batıkta azaldı.ama hemen bitti ben alamadım.sonra tekrar kıllar aynısı gibi çıktı.bence direk vücüt kremi almak daha avntajlı.daha fazla gidiyor.benim fikrim bu.
serumunu kullandım ılk kez ..ay ne fecı sey oyle ...
pekmez gibi kokuyor aynı ,yapıs yapıs hissettim ..
iki saat zor dayandım yıkadım hemen..
serumu bana gore degılmıs onu anladım.[/QUOgüzellik için dayanacaksın başke çare yok.aslında bütün kremler benide boğuyor.
çok az sür canım. mesela parmağının ucuyla al, koltuk altına yetiyor. bacaklarına da öyle, azcık al damla damla tüm bacağına yaydıktan sonra ovala. zaten jel olduğundan yoğun bi yapısı var bi de hergün uyguluyorz faydası olur heralde. benimki de 20 gün gibi bi sürede bitti ama 2.yi daha çok yetirmeye çalışıcam artık.
Kızlar Bioder'in mutlaka düzenli kullanmanız lazım.. kendim kullanıyorum, eczanade satışınıda yapıyorum ve şu ana kadar tam bitti diyen olmadı ama inanın azalma yapıyor, kalın tüyleri inceltiyor, güçsüzleştiriyor ama tabi sabır işi.. tek bir tüpü bitirdikten sonra olmadı diye vazgeçmeyin..
En özemliside her akşam mutlaka uygulayın, özelliklede adetiniz bittikten sonra epilasyonunuzu yapın ve hemen kullanmaya başlayın, o zaman daha etkili olacaktır..
ben ilk çıkan bioder kremi 6 ay hergün düzenli kullandım. emin olun hiç bir işe yaramadı. müşteri hizmetlerinide aradım durumu anlattım. kullanmaya devam edin dedi. o zaman tüpü 45tl idi.1 ayda bitiyordu. küfür edip bıraktım. en ufak bir azalma bie olmadı şimdiki aklım olsao kadar paraya lazer yaptırırdım. çevremde kullananlardanda işe yaradı diyeni duymadım. sevgiler