• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bende bioderinjelini aldım dün.kokusu çok güzel hatta akşamuzun zaman bacaklarım güzel koktu.önceden yüz için kullanmıştım.uzun zaman sabredemediğim için sonuç alamadım.azalmaya başlamıştı ama.bu sefer istikrarlı olacam hem zaten sürekli nemlendirici kullanıyorum onun yerine jeli kullanacağım.inşallah işe yarar.azalmasına bile razıyım en azındn batıklar gider.

Bioder jeli bende kullanıyorum.çok güzel bir ürün.özellikle kokusuna ve cildime veriği nemlendirme özelliği çok güzel.etkileri ise çok daha güzel.kullanım sürem içerisinde tüylerimde zayıflamalar olmaya başladı...

arkadaşlar inşallah fiyatı artmaz.biliyorsunuz tanıtım fiyatı ve be nemlendirici ollarak sürekli kullanmayı düşünüyorum.20 tl vermeyi göze aldım.çünkü bu ürün devamlılık isteyen birşey.sürekli alacağımız için fiyatının artmsını istemiyorum.

bider jel in şişedeki miktarı ne kadar mesela?yani kaç seferlik kullanım içinoluyor.
bioderin kremi ve serumu çok kötü kokuyor.jelin kokusu ve yapısı da aynı mı ve yapış yapış yapıyor mu?
günlük kullanımda rahatlıkla kullanabilirmiyiz?bir de kullanımı kolay ve rahatsız edici olmamalı.

jelin fiyatı 20 tl.100 ml artık sürdüğün yere bağlı ne kadar gideceği mesela ben alt bacağıma sürüyorum sadece.tabi günde 2 kere sürersende değişebilir.kokusu çok güzel.ama rengi kahverengi ve biraz yapışkan.sürünce teninin rengi koyulaşıyor.ama beni rahatsız etmedi yapışkanlığı kurudukça hissetmiyorsun.kullanımı jöle gibi yumuşak sürüp yediriyorsun.bu kadar.nemlendirici özelliği hoşum gitti.inşallah işe yarar.ben hem nemlendirici hemde kıllarım bitsin diye sürüyorum.zaten 10-15 tl vücüt kremi.hem diğer ürünler kıl sayısını artırabiliyor ben bu yüzden kullanmaya başladım.

arkadaşlar inşallah fiyatı artmaz.biliyorsunuz tanıtım fiyatı ve be nemlendirici ollarak sürekli kullanmayı düşünüyorum.20 tl vermeyi göze aldım.çünkü bu ürün devamlılık isteyen birşey.sürekli alacağımız için fiyatının artmsını istemiyorum.

arkadaşlar selam. ben bu tanıtım ürürünü ne amasya ne samsunda bulamıyorum. eczaneciler bana böyle bi ürün yok diyolar. onlarda mı bi sorun var bende mi yahu kafamçokkarıştı

sabırla kulanmak gerekiyo.bn bıraz kullanıp braktım.duruyor çekmecede artık tarihi gececek.hergun sürüleninden almısım uğrasılmıyor hergun.kullansaydım faydası olabilirdi tabi

bider jel in şişedeki miktarı ne kadar mesela?yani kaç seferlik kullanım içinoluyor.
bioderin kremi ve serumu çok kötü kokuyor.jelin kokusu ve yapısı da aynı mı ve yapış yapış yapıyor mu?
günlük kullanımda rahatlıkla kullanabilirmiyiz?bir de kullanımı kolay ve rahatsız edici olmamalı.

Merhaba;

Ben hem yüz serumu hemde vücuy bölgesi için jel kullanımı yapıyorum ve çok memnunum.Belirtmiş olduğun serumdaki bahsetmiş olduğun yapışkanlık durumunu ben farketmedim.Ayrıca jeli çıktığı günden beri kullanıyorum ve çok memnunum.çünkü hem kullanım bakımından çok rahat,kokusu çok güzel ve kesinlikle yapışkanlık durumu da bulunmuyor.Ben günde 2 kez kullanıyorum ve şuan tüylerim hem inceldi.hem azaldı hemde çıkış sürelerinde gecikmeler oldu.Bence rahatlıkla kullanım yapabilirsin....

arkadaşlar selam. ben bu tanıtım ürürünü ne amasya ne samsunda bulamıyorum. eczaneciler bana böyle bi ürün yok diyolar. onlarda mı bi sorun var bende mi yahu kafamçokkarıştı

internetten gir bulursun heryerde var samsunda.belki oralar küçük şehir yeni yeni geliyordur.hatta kadınlar kulubunun girişinde tanıtım var.orda görebilirsin.bende eczaneden aldım aldığım kız ilk müşterimsiniz dedi.ben bile yeni farkettim bende kullanacağım dedi.

merhaba kızlar, bıodern yeni vücut kremi bütün eczanelerde var. bu arada yüz serumlarında ikincide % 50 vücutta ise ikincide % 55 kampanyası varmış çok uyguna geliyor. ayrıca verilen paranın karşılığınıda kesinlikle görüyotsunuz...

bıoder gerçektende çok iyi haber... istenmeyen tüylere bire bir. kullandığım ilk günden bu yana oldukça memnunum herkese tavsiye ederim :)

merhaba kızlar, bıodern yeni vücut kremi bütün eczanelerde var. bu arada yüz serumlarında ikincide % 50 vücutta ise ikincide % 55 kampanyası varmış çok uyguna geliyor. ayrıca verilen paranın karşılığınıda kesinlikle görüyotsunuz...

kesinlikle bende katılıyorum.kullanım yaptığınız süre içerisinde mutlaka etkilerini gözlemliyorsunuz.ben kullanıma başladığım süreden bu yana bayağı sonuçlarını gözlemledim.tüylerimin kısa sürede incelmesinden ve azalmasından çok memnunum.kullanımını kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum ve herkesinde kullanım yapmasını öneriyorum...

bu kampanya yeni mi başladı acaba?? ben dün baktım eczanelere ama böyle bir kampanya olmadığını söylediler

kızlar bugün bulabildim eczanede.çok sağolun.:)
Bu arada bi sorum var.

Bioderi kullandık diyelim 6 ay. Ve diyelim dediği gibi azalttı ve inceltti tüyleri.
Bioder kullanmayı bırakınca tekrar eski haline döner mi?

bende kampanyalı serumlarını 2 gün önce internetten satın aldım..

ürünün sitesinde bioder kullanmayı bırakınca tüylerin eski haline dönmeyeceği yazıyor, denekler üzerinde kullanmayı bıraktıktan sonra 8 ay gözlemlemişler ve bir artış olmamış..

en azından bilimsel çalışmalar sonucunda piyasaya sürülmüş bir ürün, iyi bir sonuç almayı umuyorum.

selam arkadaşlar;
hormonel sorunlarımdan dolayı meydana gelen tüylenmeden dolayı bu sorunuma yönelik araştırma yaptım ve Bioder'i keşfettim.Ben şuan vücut bölgesi için Bioder'in çıkarmış olduĞu jeli kullanıyorum.Yaklaşık 1 aydır uyguluyorum ve gerçekten çok çok güzel bir ürün.Uygulama sırasındaki kolaylığı,cildime vermiş olduğu nemlendirme özelliği,kokusu en önemlisi ise etkileri...
Kullanıma başladığım sürede hem tüylerimin çıkış tarihinde hem gecikmeler hemde tüylerimde azalmalar gözlemledim.

selam arkadaşlar;
hormonel sorunlarımdan dolayı meydana gelen tüylenmeden dolayı bu sorunuma yönelik araştırma yaptım ve Bioder'i keşfettim.Ben şuan vücut bölgesi için Bioder'in çıkarmış olduĞu jeli kullanıyorum.Yaklaşık 1 aydır uyguluyorum ve gerçekten çok çok güzel bir ürün.Uygulama sırasındaki kolaylığı,cildime vermiş olduğu nemlendirme özelliği,kokusu en önemlisi ise etkileri...
Kullanıma başladığım sürede hem tüylerimin çıkış tarihinde hem gecikmeler hemde tüylerimde azalmalar gözlemledim.

bu yeni jel diğerlerinden farklı içeriğemi sahip peki,yani serumu ve kremi kastediyorum
yoksa içerik aynıda sadece kullanım formumu değişti...aradaki fark nedir?

Back