• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

jel fiyatı çok uygun ben aldım üstelik kokusuda süper yıkayınca bile kokusu gitmiyor cildim mis gibi kokuyo.ben sordum aslında bu fiyat deneme fiyatıymış bu fiyata bu kalite kaçırmamak lazım .)

ya aslında sürekli nemlendirici sürüyoruz ben bebe yağını 15 tl ye aldım.hatta yağ biraz çoğaltıyor.hani tam bitirmez belki ama azaltması bile iyidir.hemde nemlendiriyor.bu arada ben bacağım için alacam.yüze sürülürmü acaba?

ya aslında sürekli nemlendirici sürüyoruz ben bebe yağını 15 tl ye aldım.hatta yağ biraz çoğaltıyor.hani tam bitirmez belki ama azaltması bile iyidir.hemde nemlendiriyor.bu arada ben bacağım için alacam.yüze sürülürmü acaba?

sevgili sena_nur1984 bende Bioder jel kullanıyorum hakikaten çok güzel bir ürün.gerek kokusu,gerek nemlendirme özelliği gerekse etkileri olsun...ben ve tüm bayanların en büyük sorunu olan tüy problemi için bu şekilde bir ürün olması bence çok güzel...
ayrıca jeli temin etmek için aldığım eczaneye danışmıştım yüz bölgesinde de kullanım yapılması hakkında bana sadece vücut bölgesine özel bir ürün olduğunu belirtmişti.zaten benim sorunumda vücut bölgemle ilgilli.kısa bir süredir kullanım yapıyorum ancak tüylerimin incelmesi şeklinde de etkilerini görmeye başladım.

Ben de yüz için olan serumu aldım ama yüzümde sadece bıyık bölgesini aldırıyorum gene de tüm yüzüme sürdüm:)Hiç düzenli kullanamadım,o yüzden etkisini anlatamayacağım.
Ama yüz için olan kremini kardeşim kullandı,gece yatmadan önce cildini temizleyip düzenli sürünce tüylerin rengi baya açılmıştı.
ben de kremini ve jelini kullanmaya karar verdim.denemekten zarar gelmez:)

yüz için ayrı olanı var sanırım
karınca yağı da kullandım ama hiç işe yaramadı
biodere döndüm tekrar harika bişey ya ama 6 ay düzenli kullanmadım
gerçi 1 hafta düzenli kullanıyım hemen etkisini gösterio,6 ay kullansam pırıl pırıl olurum heralde

bioder serumun numunesini istedim gönderdiler.faydasını bilemiycem de kullanımı çok zor.su gibi akıcı olunca yönlendirmek ve bölgeye sürmek çok zor oluyor.
acaba gerçekten de dedikleri kadar etkili mi.kremi kullanmak daha kolay.

Kızlar, bende kullandım zaten bacaklarımda pek fazla tüy yoktur olanlarda açık renktir fakat epey zaman kullandım tüylerin hepsinde aynı etkiyi yapmadı, bazı bölgelerde hiç çıkmadığı bir gerçek ama tamamına etki etmedi, o yüzdende sıkılıp bırakmıştım.

Arkadaşlar, serum kullanmaya başlayalı l ay oldu,inanın muhteşem bir sonuç.. ve daha başlangıç. daha önce tüylerim içi sadece sir ağda uyguluyordum artmıyordu ama azalmıyorduda, bioderin kremini kullanmayı tercih etmedim,cünkü kullanımı zor olduğu için düzenli süremeyeceğimi ve haliyle etkili bir sonuç alamayacağımı biliyordum,evet serum biraz kokulu ve yapışkan ama 3 gece sadece.. ve en önemlisi şunu sakın unutmayın... BİODERİN ETKİLİ OLMASI İÇİN KILIN TAM KÖKTEN ALINMIŞ OLMASI GEREKİYOR.. O yüzden sir ağda yaptırdığınız yerde kılın kökte alınmış olmasına dikkat edin. kopan kıldan sonuç almanız zor.bence cok fazla yarar görmeyenlerin en büyük yanılgısı, kılların coğunun kökten değil yukardan kopmuş olması. bana gelince,2 haftadır tüylerim cıkmadı, ki bendeki tüyler tüy değil, bildiğiniz kalın kıllardı... herkese tavsiye ederim arkadaşlar

kızlar jeli çıkmış bioderin 20 tl sizce nasıl?

Bioder jeli bende kullanıyorum ve çok memnunum.çıktığı zaman hemen aldım ve kullanmaya başladım.gerçekten çok ama çok güzel bir ürün.kullanmaya başladığımdan bu yana cildime verdiği nemlendirme özelliğinin dışında kokusu ve kullanım kolaylığı mükemmel.ayrıca kullanım yaptığım süre içerisindede tüylerimde incelmelerin ve tüylerimde geç çıkmaların olması harika bir durum.bu şekilde güzel bir ürün çıkardığı için BİODER'e çok teşekkür ederim...

Serumu bıyıklarımı aldıktan sonra sürdüğümü söylemiştim.Sanki etkili oldu gibi geliyor bana.ama serum akışkan olduğu için kullanımı zor oluyor.Tüylerim daha geç çıktı gibi geliyor bana.Aslında tüylerin rengi ile de ilgili.Dudağın hemen üstünde çıkan sarı tüyler hala çıkmadı,ve serumu sürünce baya yanmıştı orası.

yaw sir ağda alannda ole demıyorlar ama bıoder den ıcın ıı degıl dıyorlar burda da herkes memnn ben bu ısı anlamadm valla ya..

Bioder jeli bende kullanıyorum ve çok memnunum.çıktığı zaman hemen aldım ve kullanmaya başladım.gerçekten çok ama çok güzel bir ürün.kullanmaya başladığımdan bu yana cildime verdiği nemlendirme özelliğinin dışında kokusu ve kullanım kolaylığı mükemmel.ayrıca kullanım yaptığım süre içerisindede tüylerimde incelmelerin ve tüylerimde geç çıkmaların olması harika bir durum.bu şekilde güzel bir ürün çıkardığı için BİODER'e çok teşekkür ederim...

saol canım bende yarın alacam.

yaw sir ağda alannda ole demıyorlar ama bıoder den ıcın ıı degıl dıyorlar burda da herkes memnn ben bu ısı anlamadm valla ya..

ya zaten öyle tamammen bitirmiyor.ama azalmasıda iyi bence.hem vücudumuza sürekli nemlendirici kullanmıyormuyuz.bebe yağı falan kılları artırıyor.süreklikullansak bayağı azalma olur.fiyatıda bayağı uygun eldi bana jelin 20 tl.

bu siteye reklam amaçlı girenlerden o kadar bıktımki sinir oluyorum. bakıyosun bi ürün hakkında olumlu yorum yapmış birine, sadece yorum yaptığı tarihte girmiş ondan sonra girmemiş bile yada sadece o ürün hakkında yorumları var öve öve bitirememiş. hatta sadece 2 3 yorumu olan arkadaşlaar bile var bioxcin ve bioder. ilk başlarda sazan gibi atlayıp her duyduğumu alıodum. parama yazık ya. insan ne yapacağını şaşırıyor. günah yaa burda insanlar dertlerine çözüm bulmaya çalışıyor.
arkadaşlar ben artık kıllı gezmeye karar verdim. bütün tüy azaltıcı ürünleri inceliyorum ayrıca bioderide kullanıyorum ama her yerime değil. yüzümde bazı kısımlarıma. öyle birşey duyup alıyoruz sonra gaza gelip heryerimize sürüyoruz 2 günde bitiyo. o yüzden sabırla yüzüme kullanmaya başladım. size gelişmeleri yazarım.. eğer olumlu sonuç alırsam her yerime kullanırım o zamana kadar kıllı mıllı gezicem valla.

ama bioder gerçekten işe yarıyor canım karınca yağı falan hikaye
ancak bioderin üzerinde de yazıyor uzun vadede kullanmak gerekiyor
en az 6 ay boyunca ve sürekli kullanımda işe yarıyor
1 ay kullanıp tüylerden kurtulacağım diye düşünmek yanlış olur insanlar böyle bi beklenti içine girmesinler
ben karınca yağı da kullandım olumlu sonuç alamadım açıkçası
karınca yağı için bioderimden vazgeçtim keşke bırakmasaydım bioderi
ama ben bioderi tüylerimi ilk kez aldırdığımdan beri kullanıyorum
şu an 18 yaşındayım 15-15 yaşımdan beri kullanıyorum o yüzden daha fazla faydasını gördüm sanırım

Back