arkadaşlar inşallah fiyatı artmaz.biliyorsunuz tanıtım fiyatı ve be nemlendirici ollarak sürekli kullanmayı düşünüyorum.20 tl vermeyi göze aldım.çünkü bu ürün devamlılık isteyen birşey.sürekli alacağımız için fiyatının artmsını istemiyorum.
bider jel in şişedeki miktarı ne kadar mesela?yani kaç seferlik kullanım içinoluyor.
bioderin kremi ve serumu çok kötü kokuyor.jelin kokusu ve yapısı da aynı mı ve yapış yapış yapıyor mu?
günlük kullanımda rahatlıkla kullanabilirmiyiz?bir de kullanımı kolay ve rahatsız edici olmamalı.
arkadaşlar selam. ben bu tanıtım ürürünü ne amasya ne samsunda bulamıyorum. eczaneciler bana böyle bi ürün yok diyolar. onlarda mı bi sorun var bende mi yahu kafamçokkarıştı
merhaba kızlar, bıodern yeni vücut kremi bütün eczanelerde var. bu arada yüz serumlarında ikincide % 50 vücutta ise ikincide % 55 kampanyası varmış çok uyguna geliyor. ayrıca verilen paranın karşılığınıda kesinlikle görüyotsunuz...
merhaba kızlar, bıodern yeni vücut kremi bütün eczanelerde var. bu arada yüz serumlarında ikincide % 50 vücutta ise ikincide % 55 kampanyası varmış çok uyguna geliyor. ayrıca verilen paranın karşılığınıda kesinlikle görüyotsunuz...
selam arkadaşlar;
hormonel sorunlarımdan dolayı meydana gelen tüylenmeden dolayı bu sorunuma yönelik araştırma yaptım ve Bioder'i keşfettim.Ben şuan vücut bölgesi için Bioder'in çıkarmış olduĞu jeli kullanıyorum.Yaklaşık 1 aydır uyguluyorum ve gerçekten çok çok güzel bir ürün.Uygulama sırasındaki kolaylığı,cildime vermiş olduğu nemlendirme özelliği,kokusu en önemlisi ise etkileri...
Kullanıma başladığım sürede hem tüylerimin çıkış tarihinde hem gecikmeler hemde tüylerimde azalmalar gözlemledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?