Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Ben de bir ay kullanıp sıkıldım bıraktım. Karınca yumurtası yağı dağa iyi sanki. Hem sadece 4 gün kullanıyorsun hem daha etkili hem de daha ekonomik.

slm kızlar
bnmde yüzümde tüy var siyah bide bioder serum kullanıcam ama korkuyorum ağdadan sonra kullanmak gerekiyomuş.hiç ağda yaptırmadım yüzüme bioder bide etki etmezse ağdaya devam etmek zorunda kalıcam yaa bu bioderi kullanıp bıraktıktan sonra tüyler daha cok cıkıyo dediler bana doğrumu sizce nolur yardımcı olun bana yarında doktora gidicem horman bozukluğu olabilir dediler hormon testi yaptırıcam fisfisfis

hihoyyytbende ağda sonrası kullanıyorum sürdükten sonra hafif bir yanma oluyor benim tüylerim sıktı ama seyrelme oldu işe yarıyorrr

bioder jel gerçekten güzel ama ne yazıkki çok çabuk bitiyor.bence bu ürün kreminin içine başka koku ekleyip miktarını azaltıp kabını değiştirip piyasaya sürmüşler.bende bacaktaki batıklar için kullandım.gerçekten işe yaradı kıllar geç çıktı ve aazaldıkça batıkta azaldı.ama hemen bitti ben alamadım.sonra tekrar kıllar aynısı gibi çıktı.bence direk vücüt kremi almak daha avntajlı.daha fazla gidiyor.benim fikrim bu.

çok az sür canım. mesela parmağının ucuyla al, koltuk altına yetiyor. bacaklarına da öyle, azcık al damla damla tüm bacağına yaydıktan sonra ovala. zaten jel olduğundan yoğun bi yapısı var bi de hergün uyguluyorz faydası olur heralde. benimki de 20 gün gibi bi sürede bitti ama 2.yi daha çok yetirmeye çalışıcam artık.

serumunu kullandım ılk kez ..ay ne fecı sey oyle ...

pekmez gibi kokuyor aynı ,yapıs yapıs hissettim ..

iki saat zor dayandım yıkadım hemen..

serumu bana gore degılmıs onu anladım.

saol canım ama dediğin gibi az sürsen bile çabuk bitiyor.maşallah kutunun 1/3 dolu.kutunun görüntüsü boşuna.aslında kremi 2-3 ay dayanıyor aynı etki.sadece kokusu farklı jelin.ilk kullanmama rağmen bacaklarımdaki batıklar ve izler azaldı.bakalım artık inşallah sabırla almaya devam ederim.

canlarım slm. sürekli net e giremediğim için yakından takip edemmiyorum ama bıoder konusunda kesinlikle çok faydasını gördüğüm için yorum yazmamam mümkün değil. ben çok iyi sonuç alsım şuan annem de kullanmaya başladı bakalım onda sonuç ne olcak gelişmeleri sizler ile paylaşacağım

arkadaşlar ben ampüllerinden kullanıyorum ağdadan sonra ilk üç gün zamanında hep jilet yaptığım için berbat durumdaydım 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum geçen ay 2 kutu birden aldım önce genital bölgeyi bitirip daha sonra bütün vücudum için uygulamayı düşünüyorum

bir ara serumun aldım ve bacağıma uyguladım. kokusu berbattı ve yaktı bacağımı. sonradan farkettimki bacağımın belli yerlerinde hiç tüy yok şu an. ama bölgesel. bir boşluk var (orada hiç tüy yok ) çevresinde var tüy. seyrelmemiş. sonuçta işe yarıyor demekki. düzenli kullansam belki de hepsi gidecekti.

ben ilk çıkan bioder kremi 6 ay hergün düzenli kullandım. emin olun hiç bir işe yaramadı. müşteri hizmetlerinide aradım durumu anlattım. kullanmaya devam edin dedi. o zaman tüpü 45tl idi.1 ayda bitiyordu. küfür edip bıraktım. en ufak bir azalma bie olmadı şimdiki aklım olsao kadar paraya lazer yaptırırdım. çevremde kullananlardanda işe yaradı diyeni duymadım. sevgiler

merhaba kızlar, ben ilk seansımı uygulayalı 1 ayı geçti bioder serum kullandım bu arada, şu an için çok fazla gelişme yok sadece gecikme oldu ama yakında 2. seansımı uygulayacağım gelişmeleri yazarım:hulya:
başka serum uygulayanlar varsa paylaşın lütfen gelişmelerinizi..

Kızlar Bioder'in mutlaka düzenli kullanmanız lazım.. kendim kullanıyorum, eczanade satışınıda yapıyorum ve şu ana kadar tam bitti diyen olmadı ama inanın azalma yapıyor, kalın tüyleri inceltiyor, güçsüzleştiriyor ama tabi sabır işi.. tek bir tüpü bitirdikten sonra olmadı diye vazgeçmeyin..

En özemliside her akşam mutlaka uygulayın, özelliklede adetiniz bittikten sonra epilasyonunuzu yapın ve hemen kullanmaya başlayın, o zaman daha etkili olacaktır..

ben de ilk çıktığı zamanlarda almıştım pek düzenli kullanmadım ama etkisi oldu mu onu da farkedemedim. şimdi roll-on olanını almayı düşünüyorum onu kesin kullanırım düzenli zaten her gün roll on kullanıyorum bakalım umarım işe yarar.

Arkadaişar benim bir arkadaşım yüz bölgesinde bioderi kullandı fakat ödeme yol açtı kızcağızın suratı şişti adeta diğer arkadaşımda da hiç batık olmamasına rağmen batık yaptı.
Bir süre azaldığını sandı ama meğerse tüylerin hepsi deri altında kalmış.Dikkat edip ilk önce küçük bi alanda denemenizi öneriyorum.

of çok kötü ya.. denesemmi diye düşünüyodum vazgeçtim vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…