Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bioder sitesinde merak ettigim fiyatlar varmis
yalniz baya pahli helede sürekli kulanilmasi gerekli oldugunu göz önde bulundurursak
kafamçokkarıştı
vücüt bölgesi serum 69 tl
yüz bölgesi serum 44 tl
koltuk alti roll on 14 tl
bioder krem 34 tl
yüz icin krem 29

Kampanya varmis suan ikinci ürün %50 indirimli

evlilik nedeniyle 09 09 2008 tarihinden 1 ay önce yüz bölgesi kremini temin ettim ve uygulayama başladım.

Evlilik zamanına kadar çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştım tüylerim azalmış
hatta hiçbir şekilde ince tüy bile çıkmadığını gördüm, şimdi ise yüz serumunu aldım fakat henüz kullanımına başladım.sizede tavsiye ederim.

canım bende biodri yaklaşık 8 ay kadar kullandım ama hiç faydasını göremedim.artık doktora gitmeyi düşünüyorum

Ben çene bölgem için aldim ozellikle. yuz icin serumu kullaniyorum.Hergun krem kullanamayacagim icin. Çene bolgemdeki tuyler oldukca sert ve coktu. Yuzume sir agda yaptiktan sonra 3 gece ust uste uyguladim.Agda yaptiktan hemen sonra uygulamanizi tavsiye etmiyorum çünkü bende çok yanma oldu bide tabi kendim almamin etkiside var iki kere üst üste agda sürdugüm olmustu aynı yere :) En az yarim saatten sonra uygulayin. Normalde tuylerinizin 20 -25 gunden itibaren çıkmasi gerekiyor tabi benimkiler sıradişi olduklari icin 15.günde çıkmışlardi iyi bile dayandilar :). ilk kutuyu kullanmama ragmen çok memnun kaldim. Favori bolgesindeki tuylerim cok az çıktı. Çenemdekiler ise gorulebilir bir oranda azaldi.Kullanmadan onceki koyu goruntu ortadan kalkti. Yarin itibariyle 2.kutuyu bitiriyorum. Kisacasi ben memnun kaldim. Tavsiye ederim.

bende yaklaşık 3-4 ay kullandım bacaklarım için batık yaptı üstelik deri altında ve bir türlü çıkaramıyorum pek tavsiye etmiyorum açıkçası

ben bir yıl boyunca bacaklarda kulandımyerimseniben,ve baya işe yardıkaydirigubbakcemile2,dizlerimde bir tek ince kıllar çıkıyorkaydirigubbakcemile3,bacaği ise iki aydır hiç bir şey yok:lepi:,yane ben memnun kaldımzemuszemus

Ben henüz yüz bölgesi kremini kullanmadım ama vücut için olanını kullandım günden güne azaltıyo ve inceltiyo zamanla belli olmuyo bile tavsiye ediyorum

merabalar opuyorumnanaktan bugün bioder yüz kremi aldım, inşallah etkili olacak. kullanıcaz felan fişman. merak ettiğim nokta şu, yüzdeki ayva tüylerini nasıl alcaz? yani ben aslında bu kremi favori misali ayva tüylerim için kullanmak için aldım, gerçi sarılar ama ben yine de rahatsız oluyorum ama alıp almamak konusunda kararsızım. yani malum tüyleri almadan kullansam çok mu geç sonuç alırım? kullananlarınız nasıl bir yol seçti?

Arkadaşım uzun soluklu bir yol ama devam edersen kesin çözüm.Kullandım ve memnunum,en azından diğerleri gibi çok şey vadedip bunun yarısını yapamayan lara inanma...

kızlar benimde tüy problemim vardı, cilt doktoruna gitmiştim(ayrıca sivilcelerimden ötürü). doktoruma sordum bioderi tavsiye eder misiniz diye, hayır dedi.gerçi kullanan hastalarım var , iyi sonuçta alıyorlarmış ama ben hiçbir hastama tavsiye etmem dedi.niye diye sorduğum zaman açıklaması şu şekildeydi.doktorların yanına reklam amaçlı bioder temsilcileri geliyormuş, doktor sormuş, ne var bunun içinde ne kullanıyosunuz diye, o zaman pazarlamacılar bi cevap verememişler. içinde ne olduğunu bilmediğim bişeyi tavsiye edemem dedi doktorum, yoksa bende alacaktım.

ayrıca biçok kişiden duydum,tüylerde azalma oluyormuş ama gelecekte nolur tabi orası soru işareti...

sevgili iremmm;
bioder serumu önceden annem kullanıyordu ve kullanım yaptığı süre içerisinde neredeyse yok denilecek kadar tüylerinde azalmalar oldu.şuan bende kullanıyorum ve kullanım yaptığım süre içerisinde tüylerin çıkış süresinde gecikmeler ve tüylerde incelmeler gözlemledim.üstelik henüz 2 aydır kullanıyorum.bence kesinlikle denemeni öneririm.

Yaklaşık 1-2 hafta yüz için olan kreminden kullandım fakat sivilceler oluştu yüzümde.neden olmuş olabilir kii :bbo:

barbee canım ne şekilde kullandın ürünü çünkü bende yeni kullanmaya başladığımda sivilce olmuştu ve müşteri hizmetlerini aradığımda tüylerini aldıktan sonra en az 6 saat en fazla 1 gün sonra kullanmam istenildi çünkü deri altındaki yağ tabakası deri yüzeyine çıkıyormuş.ben dedikleri gibi tüylerimi aldıktan 1 gün sonra kullanmaya başladım ve tüylerim 3 ayda nerden baksan % 50 azaldı...

Arkadaşlar aranızda bioder kullanan var mı,gerçekten tüy azaltmada etkileyici mi. almayı düşünüyorum da tavsiye edebilir misiniz

Sevgili iremmm;
Öncelike şu konuda için rahat olsun kesinlikle paran boşa gitmiyor.Benim Biodere başlamam 3 ay önce oldu.Yaşamış olduğum bir sağlık problemimden dolayı tüylerim hem kalın hemde siyah çıkmaya başlamıştı.Konuyla ilgili olarak doktora danıştığımdan hormonel olduğunu belirtti.Bilirsin bayanların en önem verdikleri bölge yüzleridir.Bu yüzden devamlı çıkan siyah kıllar benim canımı baya sıkmaya başlamıştı.Birgün tv izlerken Bioderin reklamlarını gördüm ve hemen internetten araştırdım.Hem kullanımı olsun hem fiyatı olsun en önemlisi etkilerini görünce kesinlikle denemem lazım dedim ve serumunu temin ettim.Düzneli olarak serumun kullanımı yapmaya başladım.ayrıca serumla birlike 2.ay itibari ile krem kullanımınada başladım.Her ikisini kullanım yapmamla beraber gördüğüm sonuçlar benim için mükemmel oldu.Kalın olarak çıkan tüylerimde inceleler,bunun yanında çıkış zamanında ise gecikmler oldu.Kullanım yaptığım diğer bölgelerdeki daha ince olan tüylerimde ise azalmaların meydana geldiğini farettim.Bu benim için harika bir durum.Bu nedenle kesinlikle kullanmanı öneririm.Pişman olmayacağınan emin olabilirsin...

arkadaslar bioder kullanıpta ince tüyleri ( ayva tüyü gibi.)biten varmı ??? anlaşılan kalın tüylere etkisi yok , zaten onlar için lazer yaptırıyorum ;vücudumda ince ama yogun tüyler de var ..

Selam Bioder'i yüz bölgemde hem bıyık hemde şakak kısımlarındaki ayna tüylerinde kullanım yapıyorum.Geçen gün yine uygulamayı yapacağım sırada aynada baktımda artık gözle görülmeyecek kadar ayva tüylerim kaldığını farkettim.Bıyık kısımlarındaki tüyler ise hem incelmeler hemde azalmalar meydana geldi.O yüzden kesinlikle tereddüt etmeden kullanmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…