Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben 9 aydır kulanıyorum bioder serumunu
yüz için olanı ama hala bi faydasını göremedim cok kalın ve sıyahtı kıllar cok az incelme oldu bırazda gec cıkıyo ama hala kıllar varsenağlama

bir de arkadaşlar şunu eklemek isterim bu bioderin etki alanını lazer tamamen zıttı olarak düşünün lütfen. yani kalın kıllara etkisi çok çok az. asıl yaptığı orta kalınlıktakileri inceltmek ve ince olanları yok etmek.

arkadaşlar ben bioderi ilk çıktığı zamanlarda kullanmaya başlamıştım
genital bölgemde 1 seneye yakın kullandım
hiç faydasını görmedim aksine kıl dönmesi bezeler yaptı onlardan dolayı izler kaldı
doktora bile gittim tek çözümü lazer epilasyon dedi
şu an lazer epilasyon yaptırıyorum 5 seans gittim çok memnunum
1 veya 2 seans daha devam edersem tamamen yok olacak
ama bioderden dolayı o izler kalıcı oldu

demin de yazdığım gibi genital bölgede kalın ve sert kıllar olduğu için etki göstermesi çok zor zaten o bölgeye en uygun lazer hem koyu renkli kalın kıllar hem de güneş görmediği için rengi açık oluyo tenin :)

ama bioder mesela koldaki göbek ve beldeki yüzdeki kalın olmayan kıllara karşı etkili oluyor sanırım. en azından benimkiler anca 3 ayda tamamen çıkmış oluyor hatta bazıları hala eksik oluyor.:ecrin_bebek:

yorumlara baktım herkes farklı birşey söylüyor.
kıl yapısı insandan insana değişiyor galiba.
ben bugün bioder kreme başladım,bitene kadar devam ederim.
baktım hiç faydası olmuyorsa ürün değiştiririm.
sonucu yazarım arkadaşlar... :Saruboceq: inşallah işe yarar...

ameliyattan sonra kullandığım ilaçlardan sonra bende aşırı bir tüylenme oldu..siyah siyah ve sertti..BİODERi 6 ayı aşkın sürede gerçekten çok düzgün kullandım..çok bir faydasını göremedim.ondan sonra çene kısmıma iğneli epilasyona başladım ama aynı zamanda BİODERİ de kullandım işte ozaman bu iş tamam dedim.Bir sene oldu çene bölgemdeki çok yaygın kıllardan kurtuldum..

Ben bi ara bioder kremini kullandım(malum bölgede).ama kıllar çıkana kadar kullanamadım.Hep bi kaç gün sonra bıraktım ve o krem aylardır bitmedi hala da duruyo artık bozulmuş bile olabilir.Öyle olduğu halde farklılık gözlemledim.Ve yine karar verdim tekrar denemekte fayda var.Serum bnm gibiler için süper 3 gün kullan tmmdır:dance:
En kısa zmnda parama kıymam lazım.Sonuç alacağıma inanıyorum.

Evet gerçekten insandan insana değişiyor.bana faydalı olacak gibi geliyor istikrarlı olunduğunda.Kuzenim evlenmeden önce daha düzenli kullandı tamamen yok etmiyor ama inceltmiş ve seyreltmiş.bence bu da süper bişey.Umarım sen de faydasını göreceksin.ama bnm gibi yapma olurmu verdiğin paraya değsin bıkmadan devam et.sonucu bekliyorum.

morfaree vücut serumunun teki 3 gün yetmezmi.3serumu 1 ayda kullanırsam tekrar alamam.O zmn da verdiğim paraya değmez.yeter de noluuura.s.
nolurdu sanki bi kaç serum daha olsa 69tl ye.

kızlar ben bacaklarada epilasyon dan sonra bioder krem kulanıyorum(1yıl olmuş kulanalı)kıllar çok azalmış ve incelmişşakkıdı,şimdi 2ayda bir epilasyon yapıyoruma.s,ama genetal bölgesinde hiç değişiklik olmadı malesef:çok üzgünüm:,eğer almayı düşünyorsanız kampanyalar takip edinyerimseniben,şimdı yaza doğru fiatlar yükselir,sonbahar en uygun zaman ve önceden nümüne isteyın BioDer sitesine girerek,aldıktan sonra size alerji yapmasın:asigim:

önceki sayfalarda alacağımı söylemiştim.. ve sonunda aldım, dün gece tüm vücuduma kullandım ama yorumlarınızı okuyunca biraz endişelendim açıkçası.. tüm hevesim gitti.. lazer epilasyonu kesin çözüm demişsiniz de arkadaşlar bunun hakkında ankara kırşehir aksaray veya konya civarlarından olanlar bana yardımcı olabilirler mi??? lüüttttfffeeeeennnn... yaza düğünüm var ve bir şekilde kurtulmalıyım hepsinden..

morfaree vücut serumunun teki 3 gün yetmezmi.3serumu 1 ayda kullanırsam tekrar alamam.O zmn da verdiğim paraya değmez.yeter de noluuura.s.
nolurdu sanki bi kaç serum daha olsa 69tl ye.

cevap veriyorum hazır ol kaydirigubbakcemile3

yeter yani nerelere kullanacağına bağlı benim artıyor bile kötü olan artınca saklayamıyorusun 7 gün sonra çöpe.
ben koltuk altlarıma genital bölgeme göbeğime ve belime uygulamıştım en son bir serum 3 güne rahat yetiyor bu bölgelerin hepsine sürünce.

geçen sefer bir büyük serumu kollarıma göbeğime ve bikini bölgeme sürmüştüm o da 3 gün rahat yeti arttı bile biraz.

biraz ilginç bir ürün serum yağ gibi olduğu için bir damlası 4 cm çapında bir bölgeye rahat yetiyor valla

morfaree süpersinkaydirigubbakcemile5
çoooook tşk ettim sağol.alabileceğim en güzel cvptı bu.
bioderin bereketli olsunyerimseniben

arkadaslar bioder kullanıpta ince tüyleri ( ayva tüyü gibi.)biten varmı ??? anlaşılan kalın tüylere etkisi yok , zaten onlar için lazer yaptırıyorum ;vücudumda ince ama yogun tüyler de var ..

merhaba kizlar,ben 2008 in haziran ayinda bioder aldim,kampanyadaydi,yuz ve cilt icin bir arada.Yaklasik 2 ay duzenli kullandim cok etki gormedim,sadece tuylerin cikmasi gecikti,sonra hergun surmek zor geldi ve cok duzensiz kullanmaya basladim,ama 2009un subat sonu gibi tekrar duzenli kullanmaya basladim,epilasyon yaptiktan sonra hergun sabah aksam surdum,simdi nerdeyse 1 bucuk aydir epilasyon YAPMIYORUM ve tuylerim cok inceldi kizlarhihoyyyt bu arada hergun kullanmak zor geliyorsa tuvalette bir yere koyun,surekli elinizin altinda olunca hatirlayip kullaniyorsunuz ve gercekten ise yariyor,tavsiye ederim kizlaryerimseniben

öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.. ve yorumlarını eksik etmeyen dostlara sevgilerimi yolluyorum..
ben de bugün (14.05.2009) başladım bioderi kullanmaya.. açıkcası alırken tedirgindim ve param boşa gitti diye biraz üzgündüm (malum öğrenciyiz:) ama yorumları gördükten sonra rahatladım diyebilirim..
bakalım sonuç nasıl olacak.. :)
teşekkürler..

arkadaslar bende bioder almak istiyorum.... fiyatlari nekadar yazarmisin yurtdisinda yasiyorum türkiyeye gelince almak istiyorum butün ürünleri siralayip fiyat yazarmisiniz...?

Karinca yumurtaga yagi konusuda var onu da denesem mi diye aklimdan gecirdim simdi düsünüyorum karincayi öldürmek günah yumu. yagini kulanmak nekadar dogru olabilir ki kac 1000 belki milyonlarca yumurta gereklidir irazcik yag toplayabilmek icin!

neyse arkadaslar ürünlerini ve fiyatlarini paylasirsaniz sevinirim

bende bioder roll on kullandım, bazen unutsamda yatarken sürüyorum öyle yatıyorum ve tüyler inceldi bazı bölgelerdede çıkmıyo.. yüzdeki ayva tüyler içinde başlamayı düşünüyorum, yüz için kullananlar var mı? bi ara eczaneden tanıtım ürününü alıp bıyık bölgesinde kullanmıştım, hafif incelme başlamıştı ama devam etmemiştim, şimdi ayva tüylerini almadan bioder krem kullansak işe yarar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…