Arkadaşlar tavsiye ediyorumm muhteşemmm,yeni çıktı daha piyasaya ben aldım eczanden 20 tl..acısı da az...bir çekmede tertemiz ediyor..ayrıca azaltıyor muş da..daha ilk denememdi...
Özel bölge de alınabilir mi bu ürünle? Ben eldiven kullanıyorum genelde ama geçen sefer üst kısımları ağda bandıyla aldım gayet geç çıktı hem de regl öncesi olmasına rağmen. Acısını geçtim o sorun değil de aynı bölgeyi tekrar tekrar almak zorunda kalmıştım tüyler kalınca. Bunun tüyleri tutuşu nasıl?
evet bioderin ağda ürünleri gerçekten çok kaliteli alıyor ben tercih ediyorum ama açıkçası ağda bandı çok pahalı 20 lira bir şey içinden 12 tane çift taraflı bant çıkıyor. Ben bioderin kartuş ağdasını tavsiye ediyorum eczanede 7-8 lira bir şey 100 ml kadar daha uzun ömürlü pudralısından aldım çok güzel kokuyo misss
Ben mesela Vivet ağda kullandım son seferde içinden 6 çift çıktı. Bu 6 çiftle bacak mı alayım, kol mu alayım özel bölge mi alayım zor tabi. Yukarıda biri 12 çift demiş, gerçekten 12 çift mi yoksa hatalı bir yazım mı oldu? Kartuş, roll on falan bulaşıyor onlarla uğraşmak istemiyorum ağda bandı idealdir ama tam adedini de merak ettim