• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİODER AĞDA BANDI Süper

vahiyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
40
0
36
İstanbul
Arkadaşlar tavsiye ediyorumm muhteşemmm,yeni çıktı daha piyasaya ben aldım eczanden 20 tl..acısı da az...bir çekmede tertemiz ediyor..ayrıca azaltıyor muş da..daha ilk denememdi...

bende bioder sir ağda kullandım, en kısa zamanda ağda bandını da denemek istiyorum.
sürekli kullandığında gerçekten bu ürün tüyleri azaltıyor. ben 5 ay kullandım. hatta ilk kullanımım dan sonra dahi tüylerim daha geç çıktı ve azdı. ancak ben pratik olmadığı için bıraktım ve sonuç tüylerim 2 ay sonra eski haline döndü:(

Ben de kullanıyorum 3 defadır, önceden bioder serum kullanıyordum, bioder ağda serumundan daha etkili, keşke serumuna vereceğim parayı buna verseymişim diyorum.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi arz ederim:3:bioder ağdadan haberim yoktu el ağdasıda varmış kullanayım bari inşaallah azalır azaltmasada geç çıkartsa oda kafi yani thank you :1:

bişi değil arkadaşlar,ben gecen hafta yaptım daha hiçbişi yok düşünün :) oldukça geç çıkartıyor ve ilk denemem :):36:

yarın ilk işim bunu almak olacak dediğiniz gibi seyreltirse gelip yazarım.
gerçekten çok mutlu oldum kara kara düşünüyordum :D

walla söyl bir 5-6 ay düzenli kullanılsa fena olmaz tabi

evet bioderin ağda ürünleri gerçekten çok kaliteli alıyor ben tercih ediyorum ama açıkçası ağda bandı çok pahalı 20 lira bir şey içinden 12 tane çift taraflı bant çıkıyor. Ben bioderin kartuş ağdasını tavsiye ediyorum eczanede 7-8 lira bir şey 100 ml kadar daha uzun ömürlü pudralısından aldım çok güzel kokuyo misss:21:

kızlar bu ağda bandını yüz için kullanan var mı?
etkisi nedir? işe yarıyorsa bugün hemen gidip alıcam.
bıktım yüzümdeki tüylerden. ne yapsam bitmiyor daha da çoğalıyor:14:

evet bioderin ağda ürünleri gerçekten çok kaliteli alıyor ben tercih ediyorum ama açıkçası ağda bandı çok pahalı 20 lira bir şey içinden 12 tane çift taraflı bant çıkıyor. Ben bioderin kartuş ağdasını tavsiye ediyorum eczanede 7-8 lira bir şey 100 ml kadar daha uzun ömürlü pudralısından aldım çok güzel kokuyo misss:21:

kartuş ağdayı nasıl kullanıyorsun peki tatlım

kartuş ağdayı nasıl kullanıyorsun peki tatlım

bende eskiden kalma bir ağda ısıtıcısı vardı onun içine koyuyorum ısındıktan sonra bacaklarıma sürüyorum kartuşu roll on sürer gibi. Bez ile kullanıyorum tabii çok güzel temizliyor. Ama ısıtıcım bozuldu gibi gidip bioderin kendi ısıtıcısını alıcam yanında iki tane kartuş ağda veriyorlar 30 tl bişi. Umarım yardımcı olmuşumdur.

sir ağdayla alıyorum ben koltuk altımı ama pek beceremiyo gibiyim kalıyor tüyler kısa kısa :S acaba bu tam olarak hepsini alır mı ?

bende eskiden kalma bir ağda ısıtıcısı vardı onun içine koyuyorum ısındıktan sonra bacaklarıma sürüyorum kartuşu roll on sürer gibi. Bez ile kullanıyorum tabii çok güzel temizliyor. Ama ısıtıcım bozuldu gibi gidip bioderin kendi ısıtıcısını alıcam yanında iki tane kartuş ağda veriyorlar 30 tl bişi. Umarım yardımcı olmuşumdur.

o bu süpermiş ben de almalıyım.
bu işlerden usandım zati yaaa

ya ben aldım ama pek mumnun kalmadım. yani azaltıyor mu bilemem ama benim yüzümde ki tüylerin bir kısmı sert olduğu için onları almadı. ince olanları da bir kaç kez yapıştırarak alabildim:50:

arkadaslar bioder in agda bandıııı süppperrrrrr acısız çekişşş yaa resmenn tertemizzz yapıyorrr lütfen deneyin ısrrala söyluyorum

Back