Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas sarmaşık özlü mahvetti saçlarıımı :(

Kızlar mrb ben kremli olanını kullanıyorum hala bitmedi bal rengi gibi içi ama kremsiz olanını merak ediyorum kremsizi kurutmuyor değilmi yada 2 nide deneyen arkadaşların yorumları nedir?

canım kremli olan kahve tonlarında kremsiz olan tutkun bir yeşil rengindedir
ben ikisini de kullandım ama bikaç sefer yineleyince şampuanımı şunu farkettim ki
benim saçıma kremsizi yaradı saçlarım kuru ve ince tellidir
kremliyi devamlı taranması kolay olsun diye aldım ama ikisinin arasında pek fark yok
ve ben saç kremini sevmiyorum bu şampuandaki öyle bir krem değil evet ama dediğim gibi kremsiz bana daha çok yaradı
saç tipini söylersen yardımcı olabilirim
mesela yağlıysa saçların kesinlikle kremsizi kullanmalısın

cnm saçlarım ne yağlı ne kuru normal bu bitmek üzere zaten ama bu sefer sarımsaklı bişi denicem şimdi onu araştırıyorum kızlar çok marka var ama ya :52:

Saçım konusunda güvenerek kullandığım tek ürün Bioblas. Hatta saçını uzatmak isteyenler Bioblasın sarmaşık özlü formunu deneyebilirler. Kesinlikle etki göreceklerine inanıyorum. şahsen ben çok memnunum

Bu şampuanın ben de hiç bir yararını göremedim. Herhangi bir yıpranma ya da kötüleşme olmadı saçlarımda. Fakat vaad ettiği gibi bir uzama da olmadı. Belki kişiden kişiye değişiyordur :S

Bende tam tersi çok seviyorum çok iyi geliyor kokusu da çok hoş :52:
Çok sık değiştiriyorsanız şampuan ya da içinde bulunan bir maddeye karşı probleminiz varsa olabilir.
Geçmiş olsunn :44:

Back