Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas sarmaşık özlü mahvetti saçlarıımı :(

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
kızlar sarmısaklı şampuanla gürleştirdiğim güzelim saçlarımı mahvetti bioblas sarmaşık özlü :( verdiğim paraya acıyorum o yüzden bitene kadar kullanıyorum nasıl dökülüyor saçlarım alakası yok bunların bu sektörle yarabbim :(((((((((

Ben sarmaşık özlü kullanmıyorum normal saçlar için olan bioblas kullanıyorum fena değil saç dökülmemi azalttı tamamen bitirmedi ama daha 1 ay olmadı kullanalı...

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum memnunum saç yapına göre olanları tercih etmelisin.saçlar sürekli şampuan değişiminede ters etki veriyo.sürekli şampuan değiştirirsen faydasını göremezsin canım.

bende bioblas sarmaşık kullanıyorum saç uzatması sebebiyle vede çok memnun kaldım saçlarımı uzattı dökülme konusunda ise benim saçlarım normalde çok dökülüyor şampuanı kullanmaya başladığımdan beride hiç değişmedi hala çok dökülüyor. uzatsın die bundan önce çok kısa bir süre tresan kullanmıştım o ilk defa dökülmemi baya azaltmıştı ama tavsiye etmiş olmiyim çünkü memnun kalmayanda çok kişi var

Son düzenleme:
bioblas kullanıyorum memnunum acıkcası pıyasadakı bır cok urunden daha etkılı ve ucuz. tabı herkesde nasıl etkı edıyor bılemem... ama kulllananlardan duyduklarım 100 de seksen olumlu yonde ..

birde arkdşlar şampuanı cok fazla surmeyın az sürün ve ıyı durulayın ... :)

Bende şampuanım bittiğinde sarmaşık özlü almayı düşünüyodum kararsız kaldım şimdi. Saç yapına iyi gelen şampuan ve saç kremleri hangileriydi peki canım?

bende kullanırom yaklasık 3 aydır ama az uzadı ya durun hatta santimi yazim 5 cm ölçtm şimdi boyattım için biliorm yani toplamda 3-2 sampuanla dahil 5 ay için de 5 cm az yani

ben de bir tek bende dökme yaptı diye düşünmüştüm oysaki hevesle almıştım resmen tel tel kopuyodu duşta şimdi şampuan mezarlığımın içinde uyuyo

kızlar sarmısaklı şampuanla gürleştirdiğim güzelim saçlarımı mahvetti bioblas sarmaşık özlü :( verdiğim paraya acıyorum o yüzden bitene kadar kullanıyorum nasıl dökülüyor saçlarım alakası yok bunların bu sektörle yarabbim :(((((((((

kızlar saçların dökülmesinin en önemli nedeninin hep içten olduğunu unutuyoruz. bence saçların yeni şampuana farklı bir tepki vermiş. ama dökülmenin ve özellikle uzamanın içten olduğunu unutmayalım. kız kardeşimin kan değerleri çok iyiymiş.hatun gider kan verir falan. ve saçları çok güzeldir ayrıca muhteşem uzar benim on ayda uzayacak saçım onda 4 ayda falan uzar. yani kısacası kan değerlerine de baktır bence.belki demir eksikliğin falan vardır. çok dökülüyorsa doktora gitmelisin. şampuan yada yağla olacak işler değil. öyle olsa rapunzel olurdum :D

Merhaba, öncelikle biraz düzenli olarak kullanmalısın. İlk kullanımlarda muhakkak dökme yapıyor. Bende bioblas kullanıyorum kendi saçıma uygun olanı ve ayrıca içine çam terebentin, badem yağı (çok olmamak kaydıyla) + bemiks ve bephantenin serumlarını kattım. Saçlarım neredeyse hiç dökülmüyor. Düzenli kullanım şart..

Merhaba, öncelikle biraz düzenli olarak kullanmalısın. İlk kullanımlarda muhakkak dökme yapıyor. Bende bioblas kullanıyorum kendi saçıma uygun olanı ve ayrıca içine çam terebentin, badem yağı (çok olmamak kaydıyla) + bemiks ve bephantenin serumlarını kattım. Saçlarım neredeyse hiç dökülmüyor. Düzenli kullanım şart..

şu ç.terebendinin faydasını görüyo musun canım
ben açıkçası gürlük versin diye deneyim diyorum ama
bioblas zaten tek başına o etkiyi yaratmıştı bende neyse seninde fikrini almak isterim

şu ç.terebendinin faydasını görüyo musun canım
ben açıkçası gürlük versin diye deneyim diyorum ama
bioblas zaten tek başına o etkiyi yaratmıştı bende neyse seninde fikrini almak isterim

Aynen çok aşırı derecede farklılık olmasada hem dökülmem azaldı hemde saçlarım gürleşti.. Haftada 1-2 defa eğer üşenmezsem eğer :) badem yağını ve çam terebentini bi kaç damla olmak kaydıyla saçlarıma doğrudan sürüyorum. Bekliyorum öyle yıkıyorum.

Bende kullanıyorum bioblas sarmaşık özlü bugün yine aldım bende etki ediyor saçlarım çok dökülüyordu bugün kullandım şimdi dökülme yok sanki gürleşti gibi geldi bana yıkarken kalınlaştı gibi tararken zorlandım sadece oda güçleniyo olabilir diye düşündüm.daha önce kullandığımda saçım uzamıştı 2, ayda 5 cm falan

evet bende uzun bi aradan sonra yeniden aldım bioblasımı
daha önce 2şişe bitirmiştim ve memnundum
inşallah şimdide aynı faydalarını görürsem amacıma ulaşıcam
özellikle sinamekiyle birlikte kullanmam çok fayda sağlamıştı

Kızlar mrb ben kremli olanını kullanıyorum hala bitmedi bal rengi gibi içi ama kremsiz olanını merak ediyorum kremsizi kurutmuyor değilmi yada 2 nide deneyen arkadaşların yorumları nedir?

Back